• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir Krizine Girdim Boguluyorum

İlk sen onları eleştirerek krize sebep olmuşsun canım.
Eleştiriye kapalı bir toplumuz yazık ki. Ya da eleştirmeyi bilmeyen.
Eleştirildiğimiz anda öfke katsayımız tavan yapıyor.
Eleştirildiği anda gözleri dönen eşin şuursuzca hareketler yapmış bu kez de sen şuurunu kaybedip
yangını körüklemişsin. İncir çekirdeğini doldurmaz nedenler kısır döngüye dönüşmüş.
Hep böyle başlıyor gerginlikler ve çıkmaza giriliyor.
Bir kez öfkeye teslim olduktan sonra da pişman olacağımız şeyler yapmaya söylemeye başlıyoruz.
Evet onların acımasızca başkalarını eleştirmesine dayanamayıp uyarmak istedin. İyi birşey yaptığını düşündün.
Sözlerinin karşıdaki yankısını hesaplayamadın ama yankı bu şekilde gelince de haketmediğini düşünerek kötü
hissettin. Yıllarca bu şekilde diyalog kurmuş ana oğulun kırmızı çizgisine dokunmuş oldun.
Aslında sadece kendi ilişkimize odaklanıp başkalarının ilişkilerine karışmamayı ilke edinirsek büyük ölçüde
sorunlardan uzaklaşmış oluruz.
Mümkünse yüksek sesle kendi adını söyleyerek kendini sakin olman konusunda uyar.
Örn. Kendin duyacağın şekilde Ayşe sakin ol, Ayşe sakin ol diyerek telkin et kendini.

Karşımızda öfkeyle kapıdan çıkıp gitmek isteyen karısını kendince evde yanında tutmak isteyen bir adam var.
Kendi yöntemiyle olayın dallanıp budaklanmasına engel olmaya çalışan bir adam.
Odada uyumaya çalışarak sakinleşmeye çalışmak yerine ne diye çığlık atıp polisi arasın ki?

Arkadaslar gercekten cok kotuyum elim ayagim titriyorrrrr kayinvalidemin evinde ne Zaman kalsak esime birseyler oluyor bi artisleniyor havalaniyor, dun gece geldik buraya geceden basladi abuk subuk hareketlerine sabahta hareketler yapti. Uyandigimda kalkmis annesiyle akrabalarini cekistiriyor gonderdikleri davetiyeye soytarilik reklamcilik diyorlar, bende dedim ne kadar guzel davetiye neden boyle konusuyorsunuz, kalkti telefonumu elimden aldi, koltuga yumruk atti bende cantami elime aldim cikarken evin anahtarini bile elimden aldi, bende ciktim 2 dakika sonra simirlendim dondum sarj aletimi telefonumu unutmusum almaya geldim verin gidicem dedim. Kayinvalidem kapiyi kitledi suan cikamiyorum sinir krizi geciyorum. Kadin bana defol git dedi evden cikarken ama yediremedim kendime bana babam bile oyle davranmadi telefonu elimden alip koltuga yumruk atti. Okadar kotuyumki icerdeki odada agliyorum dis kapi kitli. Kocamda kayinvalidemde dir dir dir konusuyorlar. Daha dogrusu kayinvalidem susmuyor, ve ben onu duydukca sakinlesemiyorum, dahada cok sinirlwniyor simirimden agliyorum
ne biçim sülale bunlar eşin de onların yanında erkek kesiliyormuş soğan erkeği:KK53:

Arkadaslar gercekten cok kotuyum elim ayagim titriyorrrrr kayinvalidemin evinde ne Zaman kalsak esime birseyler oluyor bi artisleniyor havalaniyor, dun gece geldik buraya geceden basladi abuk subuk hareketlerine sabahta hareketler yapti. Uyandigimda kalkmis annesiyle akrabalarini cekistiriyor gonderdikleri davetiyeye soytarilik reklamcilik diyorlar, bende dedim ne kadar guzel davetiye neden boyle konusuyorsunuz, kalkti telefonumu elimden aldi, koltuga yumruk atti bende cantami elime aldim cikarken evin anahtarini bile elimden aldi, bende ciktim 2 dakika sonra simirlendim dondum sarj aletimi telefonumu unutmusum almaya geldim verin gidicem dedim. Kayinvalidem kapiyi kitledi suan cikamiyorum sinir krizi geciyorum. Kadin bana defol git dedi evden cikarken ama yediremedim kendime bana babam bile oyle davranmadi telefonu elimden alip koltuga yumruk atti. Okadar kotuyumki icerdeki odada agliyorum dis kapi kitli. Kocamda kayinvalidemde dir dir dir konusuyorlar. Daha dogrusu kayinvalidem susmuyor, ve ben onu duydukca sakinlesemiyorum, dahada cok sinirlwniyor simirimden agliyorum
Bosanmayi düşündün mü?

Tamam dertlesmek icini bosaltmak istemissinde ben senjn yerinde olsam burda oyalanacagima polisi coktan aramistim pardom da kurbanlik hayvan misin sen seni kitliyolar kapilar kitleniyo? Naail yani boyle biseye musade edebiliyosun kalkmis burda napsam diye soruyosun? Ben oyle seyler yapardim ki ikisini de surum surum surundururdum polisi arar bana zulmt etiler kapattilar odaya derdim ustune konu komsuya rezil ederdim kvni. Hic anlayamadim sizi neyi bekliyosunuz yani teker teker gelp sizi dovmelerini mi?

tak kulaklığı kulağına AC müziği AC pencereyi izle dışarıyı içerde ne halt yapilarsa yapsinlar

O evi başlarına yıkarım.. Nedemek kitlemek yaa!! Avazım çıktığı kadar bağırıp onları rezil ederdim hatta polisi bile ararım .. Böyle bi hayvanlık olmaz

Kahvaltı yapamıyorsunuz,sigaranız yok. Telefonunuz elinizden alınmış ama oda da nete girebiliyorsunuz. Bu kısmı açıklar mısınız ?

Bunun dışında eğer evliliği bitirmeyi düşünüyorsanız, oradan kurtulmanız çok kolay. İmdat çağrısında bulunacaksınız. Ve kurtulacaksınız oradan.

Yok bitirmeyi düşünmüyorsanız kapıdan seslenin eşinize konuşmaya çalışın.
Şuan kötü bir durumda olduğunuzu anlatın.

Sende de suç var kusura bakma.Hala sessiz kalıyorsun orda.Ben olsam kapı,cam,çerçeve hepsini kırar dökerdim görürler o zaman odaya kilitlemek nasıl olurmuş.Ayrıca poliside ararım,zorla tutuyorlar diye şikayet ederim.Böyle bir şey görmedim yahu onlar kim oluyorda böyle yapıyor sana? Sen neden kendine böyle davranılmasına izin veriyorsun? Yıksana evi başlarına,hadsiz insanlar ya,çok sinirlendim! Ara polisi bir de şikayetçi ol,kayınvaliden görsün bakalım car car konuşmak nasıl oluyormuş öyle.

Back
X