• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir Krizine Girdim Boguluyorum

Ooo o evi baslarina yikar dogduklarina pisman ederdim bursya yazacagina pisman et onlari..

Ne tuhaf insanlar var ya..
Su bayram bitsede miölet rahat nefes alsa valla bana bile gina geldi artikk ya..
Nedir bu kaynana triplerii..

Bir kaç gündür konularından bana fenalık geldi sen nasıl kriz geçirmeyesin, daha yaşın gen 20 yaşındasın bu adama gerçekten katlanmak zorunda değilsin.

Arkadaslar gercekten cok kotuyum elim ayagim titriyorrrrr kayinvalidemin evinde ne Zaman kalsak esime birseyler oluyor bi artisleniyor havalaniyor, dun gece geldik buraya geceden basladi abuk subuk hareketlerine sabahta hareketler yapti. Uyandigimda kalkmis annesiyle akrabalarini cekistiriyor gonderdikleri davetiyeye soytarilik reklamcilik diyorlar, bende dedim ne kadar guzel davetiye neden boyle konusuyorsunuz, kalkti telefonumu elimden aldi, koltuga yumruk atti bende cantami elime aldim cikarken evin anahtarini bile elimden aldi, bende ciktim 2 dakika sonra simirlendim dondum sarj aletimi telefonumu unutmusum almaya geldim verin gidicem dedim. Kayinvalidem kapiyi kitledi suan cikamiyorum sinir krizi geciyorum. Kadin bana defol git dedi evden cikarken ama yediremedim kendime bana babam bile oyle davranmadi telefonu elimden alip koltuga yumruk atti. Okadar kotuyumki icerdeki odada agliyorum dis kapi kitli. Kocamda kayinvalidemde dir dir dir konusuyorlar. Daha dogrusu kayinvalidem susmuyor, ve ben onu duydukca sakinlesemiyorum, dahada cok sinirlwniyor simirimden agliyorum
Pes hala ailenı aramadın? Nıye ordasın kı klsın telin ne bıcım bır davranış bıcımı esındekı

Bu ne bayrammis arkadas!! Kocalar kayinvalideler hepsi bayramını bekledi patlamaya hazır bomba gibi.. Yazık, bayram anlamini da yitirmis artık.. Allah akıl fikir versin.
Ayrılmak için neyi bekliyorsunuz? Şiddet görmeyi mi? Yoksa onu da görüp yine devam mi evliliğe..

Ben olayın sadece bu eleştiriden olabileceğini düşünmüyorum öncesi var bunun.gercekleri bilmiyoruz ..
Neden bu kadar atarlandı herkes,cok sacma kapıyı kitleme ne yahu.bir dk durma o evden cık zonguldağa evine git.

Kapıyı yumrukla acın diye bağır ,hayvanmısın sen bu ne böyle..

Ben coktan rezalet cikarmistim konu komsu coktan gelmisti elimde telefon var coktan aramiztim polisi polis aileni arar hatta memleketine gonderir ama tabi sen ne bosanmak istiyosun ne de ailenin yanina gitmek bu adama katlanmaya devam et

Ben olayın sadece bu eleştiriden olabileceğini düşünmüyorum öncesi var bunun.gercekleri bilmiyoruz ..
Neden bu kadar atarlandı herkes,cok sacma kapıyı kitleme ne yahu.bir dk durma o evden cık zonguldağa evine git.

Kapıyı yumrukla acın diye bağır ,hayvanmısın sen bu ne böyle..

Bagirdim cagirdim rezaleti cikardim butun camlari kapattilar kimse duymasin diye kayinvalidemede onada haddini bildirdim. Ikiside ozur dilediler.

Back
X