Sinir olduğumuz dizi karakterleri

lavanyaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
346
2
116
Kızlar hepimiz bir değil bir çok dizinin takipçisiyiz ve dizilerde bizi uyuz eden karakterler mutlaka var kötü kadın kötü adam yada rolünün hakkını veremeyen fazla mimik hareketleriyle berbat oynayan tipler hangileri sizce....

ben başlıyorum fatmagülün yengesi kadın kötülük için yaratılmış sanki içimden kalk git şu kadını akıllanıncaya kadar tokatla diyorum....

birde deniz yıldızındaki denizin göz ve dudak hareketleri beni uyuz ediyor....gereksiz yere daha iyi rol yapmak amaçlı oynattığı gereksiz mimikler beni sinir ediyor

ben "öyle bir geçer zaman ki" dizindeki ali kaptana hastayım, elime verseler bir kaşık suda boğarım :47: diziyi izlemiyorum reklamı bile adama öfke kusmama yetiyor

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'deki Kenan karakterinden, Suskunlar'daki İrfan'dan, Seksenler'deki "Ayy Rukiye abla" diye ağzını yaya yaya konuşan üst kat komşuları Nurten'den hiç hazzetmiyorum.

kuzey güneye bazen denk geldigimde o kuzeyin simdiki kiz arkadasini gördükce sinir oluyorum....

Yer Gök Aşk'daki Bade'den, Suskunlar'daki İrfan'dan ve Feriha'daki Hande'den nefret ediyorum. Hande ve Bade yi yolasım, İrfanı boğazlayasım geliyor :47:

bende bütün dizilere sinir oluyorum hep aynı şeylerr insan azcık değğişiklik katarr her filmde reyting amaç bi yatak sahnesi bulunur

Adını Feriha Koydum= Emir
Kuzey Güney= Cemre
Öyle Bir Geçer Zaman ki= Berrin

Şimdilik sevmediklerm bunlar.
Zamanlar artarsa yazarım buraya:ssz:

Polat Alemdar:35:
Emirin yolu : Gizem Karaca.. Fragmanlarini bile gormeye tahammul edemiyorum..

Oyle bir gecer zaman ki'de Carolin. Anlamsiz, amacsiz bir sekilde kotu. Her dizinin bir kotu karakteri vardir. Ama bu diziler karakterlerin eski yasanmisliklarindan dolayi boyle oldugunu, aslinda ozunde kotu olmadigini filan gosterir. Ama bu Carolin ne ayak anlayamadim. Salt kotu yani. nedensiz. oyle dogmus. :37:

ha ha ha nerdeyse bütün dizileri seyrettiğim için hemen sayayım:
yer gök aşk:hamiyet,konağın hizmetçisi pınar,bade
öyle bir geçer zamanki:osman(büyümüş hali+geberen arkadaşı aydın çok sevindim ölmesine::1:,metenin sevdiği yüzü sivilceden görünmeyen kız:)
muhteşem yüzyıl:cansu dere,
adını feriha koydum:feriha,
lale devri:mıymıy toprak,geberen yeşim:D(uyuz olduklarım teker teker ölüyor:1:) aklıma gelenler
behzat ç:(izlemiyorum)behzat denen karakter böle uyuz bi karakter görmedim tip vss.adamda polis değil hırsız tipi var:D
alemin kralı:şafak sezer :aslan hangi diziyi kaldırsak altından bu adam çıkıyor:37:
yalan dünya:başrol sanırım olgun şimşek
hayat devam ediyor:kudret
kuzey güney:kuzey.kıvanç tatlıtuğu sevmeme rağmen oynadığı varoş ve ağzıbozuk delikanlı rolünü pek benimseyemedim yakıştırmadım nefret ettim bu diziyle.
bunlar aklıma gelenler:)

yalan dünyadaki çağatay koçtuğ- başlarda seviyordum ama artık rolünü çok abartmaya başladı, birde o 118 reklamlarındakihalinden hele hele o kedinin konuşmasından nefret ediyorum.
kayıp şehirdeki irfan ve anasından nefret ediyorum
öyle bir geçer zamankide osmanın büyümüş halini bende sevmiyorum, mimikleri çok fazla meteye benziyor gerçi o ağız hareketlerini falan nasıl aynı yapıyor şaşırdım.
ve muhteşem yüzyıldaki cansu dereyide bende sevmiyorum

yalan dünyadaki çağatay koçtuğ- başlarda seviyordum ama artık rolünü çok abartmaya başladı, birde o 118 reklamlarındakihalinden hele hele o kedinin konuşmasından nefret ediyorum.
kayıp şehirdeki irfan ve anasından nefret ediyorum
öyle bir geçer zamankide osmanın büyümüş halini bende sevmiyorum, mimikleri çok fazla meteye benziyor gerçi o ağız hareketlerini falan nasıl aynı yapıyor şaşırdım.
ve muhteşem yüzyıldaki cansu dereyide bende sevmiyorum

aaaa mete ile osmanı kıyaslamak olmadı şimdi:)osmanın tipini sevemedim ne biliyim böle uyuz bir tip işte nerden bulmuşlar herhalde küçük osmana benzetmek için çok aramışlar benziyorda:)meteye gelince süper oyuncu çok yakışıklı sempatik vede rolünün hakkını veriyor yaşına rağmen dizide rolunnü hakkını veren tek karakter cemileyle beraber..:34:

aaaa mete ile osmanı kıyaslamak olmadı şimdi:)osmanın tipini sevemedim ne biliyim böle uyuz bir tip işte nerden bulmuşlar herhalde küçük osmana benzetmek için çok aramışlar benziyorda:)meteye gelince süper oyuncu çok yakışıklı sempatik vede rolünün hakkını veriyor yaşına rağmen dizide rolunnü hakkını veren tek karakter cemileyle beraber..:34:

meteyi bende çok seviyorum çok iyi oyuncu gerçekten.. osmanı dediğin gibi tipini sevemedim bende ama ağız hareketleri bazı mimikleri falan aynı mete gibi yapıyor. tabi meteye yakıştığı gibi yakışmıyor ama rolü gereği kardeşi olduğu için mi yapıyor nasıl aynı yapabiliyor ona şaşırıyorum.

Back
X