• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir oldum acayip yaaa?

Benim eşim 2 aylık sevgili iken annemle tanışmıştı. Annenin içi rahat etsin kiminle olduğunu bilsin demişti. Eşimin o zamanlar derdi daha çok nasıl bir aile olduğumuzu anlamaktı. Bir kafede oturup çay içtik 1 saate yakın sohbet ettik. Evlilik konusu yoktu aramızda o zamanlar.

Ben 27 idim. Evlilik düşünmemiz normaldi. siz evlilik düşünüyor musunuz? Bana erkek arkadaşın pek sağlam gelmedi açıkçası. Evlilik düşünmüyor anlamında değil. Sadece bu kadar kaçması garip...
25iz .Dusunuyo gibu ama suan istemiyo

Acayip moralim bozuldu istemedi ya.Ne bilim kararsizim falan dedi sasirtti beni ya

O yalvarmaz ki.Bi de yavas yavas ciddiye biner diye dusunuyodum ben ya
Seninle evlenmek istiyorsa kendi teklif eder canım.. bu şekilde kızlar zorla oğlanları ailesiyle tanıştırıyor ve ailesini pasif düşürüyor o adamın karşısında..böyle tanışmaktan kaçıyorsa niyeti ciddi değil o zmn aç gözlerini aşkın gözünü kör etmesin

Seninle evlenmek istiyorsa kendi teklif eder canım.. bu şekilde kızlar zorla oğlanları ailesiyle tanıştırıyor ve ailesini pasif düşürüyor o adamın karşısında..böyle tanışmaktan kaçıyorsa niyeti ciddi değil o zmn aç gözlerini aşkın gözünü kör etmesin
Belki de degil.Ama hep kendi bahsediyo evlilikten falan.Akrabasina diyo kiz istemeye gidicez diyo.E şimdide diyo ki iş ciddiye binermiş.iiskimiz zaten ciddi degil mi ki

Hakisin kendi bilir yani zorla degil ya

Belki de degil.Ama hep kendi bahsediyo evlilikten falan.Akrabasina diyo kiz istemeye gidicez diyo.E şimdide diyo ki iş ciddiye binermiş.iiskimiz zaten ciddi degil mi ki
Canım bence hayaller kurdurarak zaman kazanıyor lütfen akıllı bi kız ol mantıklı düşün biz tanımıyoruz sevgilini ama anlattıklarından bu çıkıyor

Canım bence hayaller kurdurarak zaman kazanıyor lütfen akıllı bi kız ol mantıklı düşün biz tanımıyoruz sevgilini ama anlattıklarından bu çıkıyor
Eninde sonunda o da evlenmek istiycek ki yalan mi.Ben mi acaba ustune gidiyorum.Beni tum ailesi biiyo

Tamam işte bekle o istesin..o zaman gözünde kıymetin olur ısrarla yaptırırsan öylesine yapar herşeyi
Ben ogretmenim atanicam belki ileride.Suan bile isteyenler var ama ben onunla yasamak istiyorum sorun bu.Aksam konuscaktik bu konuyu hic acmasam mi sence

Yani ben de kızıyorum böyle şeylere.
madem ciddisin, kız demeden tanışmayı erkek teklif etmeli, tanış kızın gönlünü de ferahlat ailesine karşı başı önde olmasın.
anne baba düşünmez mi niçin karşımıza çıkmıyor kızımızla vakit mi geçiriyor acaba diye.
offff.

peki sen de düzgünce konuştun mu madem ciddisin neden tanışmıyorsun benim ailemin gözünde ne duruma düştüğüm önemli değil mi senin için dedin mi :((((

Yani ben de kızıyorum böyle şeylere.
madem ciddisin, kız demeden tanışmayı erkek teklif etmeli, tanış kızın gönlünü de ferahlat ailesine karşı başı önde olmasın.
anne baba düşünmez mi niçin karşımıza çıkmıyor kızımızla vakit mi geçiriyor acaba diye.
offff.

peki sen de düzgünce konuştun mu madem ciddisin neden tanışmıyorsun benim ailemin gözünde ne duruma düştüğüm önemli değil mi senin için dedin mi :KK43:(((
Yok babam bilse derki evlenin der.Annem tanisin istedim sadece

Back
X