• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir oldum acayip yaaa?

O diyo ki annem gelsin istesin diye tuttururmus.tanismak istiyo suan
ay bu erkeklerdeki ozguven patlamasi nerden geliyo anlamadim belki annen hic begenmeyecek istemesin de evlenmeyin diye dua edecek hayret ya hadi diyelimki cok begendi sen evleniyorum demeden akli basinda hic bir anne gelsin istesi ler demez

ay bu erkeklerdeki ozguven patlamasi nerden geliyo anlamadim belki annen hic begenmeyecek istemesin de evlenmeyin diye dua edecek hayret ya hadi diyelimki cok begendi sen evleniyorum demeden akli basinda hic bir anne gelsin istesi ler demez
O boyle dusunuyo iste.ya cok korkuyo evlilikten acayip derecede

Yapti suan issiz.dukkan acmak istiyo

İyi de adam hazır değilmiş ki zaten işi yok. Bu şekilde karşılarına çıkmak istemiyor olabilir. Ailen öğrenince yüzük diye diretecek çocuk neyle ev geçindirecek? İşleri rayına otursun ondan sonra derim ben.

Evleneceği kadın siz değilsiniz bence. Bir erkek gercekten aşık olup, bu kadınla ömür geciririm derse evlilikten korkmaz hikaye onlar. :) Fazla zorlamayin dilinizden kurtulmak icin tanişsa bile bu bisey ifade etmeyecek nasilsa.

Edit: İşsizmiş ama bu böyle davranmasını gerektirmiyor. Aileniz tanisti diye issiz gucsuzken evlenin diye sizi zorla nikah masasına oturtcak değiller. Derdi işsizlik degil yani. Ugur tanisti dediginizde, onlar zaten ciddi dediğine göre erkek arkadasiniz sizinle sandiginiz gibi bir durumun ici de degil gibi gorunuyor

İyi de adam hazır değilmiş ki zaten işi yok. Bu şekilde karşılarına çıkmak istemiyor olabilir. Ailen öğrenince yüzük diye diretecek çocuk neyle ev geçindirecek? İşleri rayına otursun ondan sonra derim ben.
Evet de.İstese yapar.kabul etti tanismayi da.İs ciddiye biner diye korkuyo.o evlilikten de korkuo hemde cok nasil asariz blmyorum

Evleneceği kadın siz değilsiniz bence. Bir erkek gercekten aşık olup, bu kadınla ömür geciririm derse evlilikten korkmaz hikaye onlar. ) Fazla zorlamayin dilinizden kurtulmak icin tanişsa bile bu bisey ifade etmeyecek nasilsa.
Daha önce evlulik yapmis.Ayni hatalari yapmak istemiyorum diyo

Evet de.İstese yapar.kabul etti tanismayi da.İs ciddiye biner diye korkuyo.o evlilikten de korkuo hemde cok nasil asariz blmyorum

Vaĺla adam 25 yaşında, evliliğe hazır değilse anlarım. Herkesin hazır olma zamanı farklı siz hazırsınız, o değil. 25 çoğu insan için hazır olunmayan bir yaş, çoğu insan için de hazır olunan bir yaş. Sizi sevmediğini düşünmüyorum, sadece hazır değil o kadar.

Daha önce evlulik yapmis.Ayni hatalari yapmak istemiyorum diyo

Evet 2. evlilik olacaksa daha temkinli olmasi cok normal sizinde 1 kere degil 2, 3, 4 kere düsünmeniz lazım evliliği şu durumda...İlişkiniz nezamandir devam ediyor bilmiyorum ama bu soru isaretleri iliskinin 1. 2. yilindada hala devam ediyorsa sıkıntı var...
Iliskinin sonucunun evlilik olmasini istediginiz icin bu sekilde yorumluyorum. Ikimizde ciddiyiz dediginiz icin.

Evet 2. evlilik olacaksa daha temkinli olmasi cok normal sizinde 1 kere degil 2, 3, 4 kere düsünmeniz lazım evliliği şu durumda...İlişkiniz nezamandir devam ediyor bilmiyorum ama bu soru isaretleri iliskinin 1. 2. yilindada hala devam ediyorsa sıkıntı var...
Iliskinin sonucunun evlilik olmasini istediginiz icin bu sekilde yorumluyorum. Ikimizde ciddiyiz dediginiz icin.
Bana zaman diyo sadece.Bende bilmiyorum önce meslegimi elime almak istiyorum.O bana sen fesatsin diyo Huyum eski eşi gibiymis

Back
X