• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir oldum artık

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Ya 3 haftadır görüştüğüm biri var. Arkadaş aracigiyla tanıştık. 3 defa görüştük bana herzaman msj atardi. Babası şimdi hastanede yatıyor çok şükür durumu düzeldi iyi. Babası hastaneye kaldırıldığından beri artık msj atmaz oldu ben atınca gayet düzgün cvp veriyordu . Hatta en son görüsmemiz de hastaneden dağınık ve bitkin halde geldi. Neyse ben üzerine fazla gitmemeye çalışıyorum. Günde sadece bir kere msj atıyorum Şimdiyse ilk başta cvp veriyor sonra gerisi gelmiyor . Sinir oldum neden böyle yapıyor . Bundan sonra cvp atmalimiyim bilmiyorum. Yada nasıl bir tavır takinmaliyim . Normalde çok konuskan adam burda tam tersi oluveriyor. Şimdi msjlasmayi sevmiyorsun herhalde diye çocukça bir cvp vermek istiyorum ...

Babası hastanedeyken insanın gözü en son 3 haftadır görüştüğü birini görür bence. Empati yapın biraz; siz olsanız siz de konuşmak istemezdiniz bence.
Haklı olabilirsiniz . Ama bu durumda nasıl davranacagimi da bilmiyorum açıkçası

Biraz anlayış gösterseniz bence iyi olur..
Elimden geldiğince göstermeye çalışıyorum. Zaten burda kendi kendimi yiyorum . Ona belli etmiyorum. Ama bu durumda her defasında benim aramam hoş olur mu hergün aramalimiyim bilmiyorum . Kafam çok karışık

Ben AŞK yok aranızda. Eğer öyle olsaydı şu zor günlerinde sizinle konuşmak yada msjlaşmak isterdi ama bir süre bekleyin. kendi isterse yazarsa konuşursunuz. yoksa çok üstelemeyin derim ben.

Elimden geldiğince göstermeye çalışıyorum. Zaten burda kendi kendimi yiyorum . Ona belli etmiyorum. Ama bu durumda her defasında benim aramam hoş olur mu hergün aramalimiyim bilmiyorum . Kafam çok karışık

Zor bir dönemden geçmişler, bu dönemin korkusu paniği ha diyince atılacak türden değil gibi..
Ona destek olduğunuzu hissettirmeye devam edin..
Bir süre sonra karşılığını alırsınız gibime geliyor..

Haklı olabilirsiniz . Ama bu durumda nasıl davranacagimi da bilmiyorum açıkçası
Şimdilik bir şey yapmanız gerekmez bence. Umarım hiç hastanede bir yakınınızın başında beklemezsiniz; inanın çok farklı bir psikoloji oluyor. Düzelecektir babası iyileşince.

Ha düzelmezse ağzının payını verirsiniz:KK76:

Babam hastanede yatarken bütün gün ağlıyordum ben desteğinize ihtiyacı olabilir.

Bitkin halde yanınıza geliyor hala neden mesaj atmıyor demeyin
Hastaneye ziyarete gelen giden vardır çocuk gibi telefonla mı oynasın onların yanında?

Şimdilik bir şey yapmanız gerekmez bence. Umarım hiç hastanede bir yakınınızın başında beklemezsiniz; inanın çok farklı bir psikoloji oluyor. Düzelecektir babası iyileşince.

Ha düzelmezse ağzının payını verirsiniz:KK76:
Yok bir çok kez başıma geldi. Birilerin desteğini duymak güzel oluyordu. Yada konuşmak bunun da huyunu hiç bilmediğim için tabi kendi kendime trip atıyorum sanırım.

artık sizde mesaj atmayın rahat bırakın sonuçta babası hastane ciddi bir şeyki hastane de yatıyor.

üzgün telaşlıdır.kafasında kimbilr ne düşünceler vardır.kendine gelince arar sorarsa devam ederseniz.yok aramazsa yapacak bir şey yok.

Ya 3 haftadır görüştüğüm biri var. Arkadaş aracigiyla tanıştık. 3 defa görüştük bana herzaman msj atardi. Babası şimdi hastanede yatıyor çok şükür durumu düzeldi iyi. Babası hastaneye kaldırıldığından beri artık msj atmaz oldu ben atınca gayet düzgün cvp veriyordu . Hatta en son görüsmemiz de hastaneden dağınık ve bitkin halde geldi. Neyse ben üzerine fazla gitmemeye çalışıyorum. Günde sadece bir kere msj atıyorum Şimdiyse ilk başta cvp veriyor sonra gerisi gelmiyor . Sinir oldum neden böyle yapıyor . Bundan sonra cvp atmalimiyim bilmiyorum. Yada nasıl bir tavır takinmaliyim . Normalde çok konuskan adam burda tam tersi oluveriyor. Şimdi msjlasmayi sevmiyorsun herhalde diye çocukça bir cvp vermek istiyorum ...

İnsanin derdi olunca daha cok destek ariyo daha cok yaninda bi omuz ariyo.bnce hic bisey deme zeytin yag gibi uste cikmasin.msjda gonderme hic bisey yapma.snden haber cikmaynca meraktn doner.donmezsede unut gitsn.msj bagimlisiysa baska msjlasck birileri vardir hayatinda.

Kiminiz kimseniz Yok mu arkadasiniz falan,bir tek bu insan mi var rehberinizde Yani... surekli mesaj atip duruyorsaniz rahhatsiz oluyordur ve nezaketinden dolayi, mesaj atip durma, musait degilim de demiyordur.. 3 haftadir gorusuyormussunuz birilerinin tanistirmasiyla.. kime trip atiyorsunuz Yani ! 2 bucuk senelik kocama, kizimin babasina trip atmiyorum ben.. bi huzur ver diyordur bence adam icten ice..

Kiminiz kimseniz Yok mu arkadasiniz falan,bir tek bu insan mi var rehberinizde Yani... surekli mesaj atip duruyorsaniz rahhatsiz oluyordur ve nezaketinden dolayi, mesaj atip durma, musait degilim de demiyordur.. 3 haftadir gorusuyormussunuz birilerinin tanistirmasiyla.. kime trip atiyorsunuz Yani ! 2 bucuk senelik kocama, kizimin babasina trip atmiyorum ben.. bi huzur ver diyordur bence adam icten ice..
Wuuu bu çok sert oldu ama arkadaş .

Back
X