• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir oldum artık

Herkes yüklenmiş de ben şuna anlam veremedim adam iyileşmiş. Yani yatak döşek hastahanede yatmıyor. Bu durumda da neden yazamasın? Hayatına tam dahil etmemiş sizi sanırım, belki zamanla olur.

Tanışmış görüşmüşsünüz aranızda bişey var mı ?
eğer varsa aramaması normal değil
sizinle konuşup üzüntüsünü paylaşabilir
en azından 2 kelime mesaj yazar

Haklı olabilirsiniz . Ama bu durumda nasıl davranacagimi da bilmiyorum açıkçası
Rahat bırak ve o başka bir konu açana dek sadece yardımcı olabileceğim bişey varmı yada babanın durumu nasıl diye sorular dışında bişey yazma. Bu durumda ki bir adamdan ilgi msj vs beklemek bencillik olur

Ya 3 haftadır görüştüğüm biri var. Arkadaş aracigiyla tanıştık. 3 defa görüştük bana herzaman msj atardi. Babası şimdi hastanede yatıyor çok şükür durumu düzeldi iyi. Babası hastaneye kaldırıldığından beri artık msj atmaz oldu ben atınca gayet düzgün cvp veriyordu . Hatta en son görüsmemiz de hastaneden dağınık ve bitkin halde geldi. Neyse ben üzerine fazla gitmemeye çalışıyorum. Günde sadece bir kere msj atıyorum Şimdiyse ilk başta cvp veriyor sonra gerisi gelmiyor . Sinir oldum neden böyle yapıyor . Bundan sonra cvp atmalimiyim bilmiyorum. Yada nasıl bir tavır takinmaliyim . Normalde çok konuskan adam burda tam tersi oluveriyor. Şimdi msjlasmayi sevmiyorsun herhalde diye çocukça bir cvp vermek istiyorum ...

adamin babasi hastaymis yahu yorgundur gelen giden vardir gecmis olsuna eve falan yogundur

Siz aramis, sormus, mutlaka gecmis olsun dileklerinizi de iletmissinizdir.
Kibarca babasinin saglik sorunundan oturu cok fazla rahatsiz etmek istemediginizi soyleyin.
Birakin isterse o sizi arasin, aramazsa da bilin ki sizi yeterince benimsememistir..

Benim babam hastanedeyken ( durumu çok ağırdı) gözüm eşimi dahi görmedi.. Uyanıpta kendine geldiğindede, çümkü hep hadi başa dönersek korkusu vardı.. Babam hastaneden çıktı, ben eşime sarıldım.. Aslında onu ne çok özlemişim, ne kadar terslemişim.. Galiba içimdeki acıyı nüks edebileceğim tek oydu ve anlayacakta oydu.. Yani 2 ay zor durumda bıraktım.. Ama babam çıkınca herşey düzeldi, bende yaptığım tavırları fark edip telavi ettim herşeyi.. Sen şimdilik sabret, babasını sor, çokta rahatsız etmek istemediğini söyle, tam iyileşsin bakarsın duruma

Tanışmış görüşmüşsünüz aranızda bişey var mı ?
eğer varsa aramaması normal değil
sizinle konuşup üzüntüsünü paylaşabilir
en azından 2 kelime mesaj yazar
Normalde de aramaz whatsaptan yazardı. Hergün mutlaka yazardı. Babasının durumundan sonra değişti. Yazdıklarıma cevap veriyor ama mesela dün napiosun dedim iyiyim canım sen napiosun dedi bende arkadaşlayim dedim. Sonrası yok. Dün de msj attim ona cvp bile vermedi. Ama aradığımda baya Candan konuşuyor. Birde Bu whatsap olaylarını sevmiyor . Hiç dogru duzgun girmez. Babam yüzünden gorusemedik artık bu kadar arayı acmayalım demişti. Çocuk dün msjima cvp vermeyince beni tanıştıran arkadaşım yanimdaydi. Aradı hemen ya şimdi benzemezkimsesana bahsedince bir arayayim baban nasıl oldu dedi bu hafta taburcu edeceklermis. Çok özledik seni görüşelim Dedi cumartesi gününe anlastilar. Cumartesi günü hep birlikte görüşecegiz . Aslında ben tek görüşmek isterdim çünkü ne zamandır gorusemiyoruz haksizmiyim

Siz aramis, sormus, mutlaka gecmis olsun dileklerinizi de iletmissinizdir.
Kibarca babasinin saglik sorunundan oturu cok fazla rahatsiz etmek istemediginizi soyleyin.
Birakin isterse o sizi arasin, aramazsa da bilin ki sizi yeterince benimsememistir..
Benimseyemedi çünkü ikinci buluşmadan sonra bunlar başına geldi iki defa görüştüğü kişiyi nasıl benimsesin ama babası hastaneye kaldırıldığı gün çocukluk arkadaşım dediği bizi tanıştıran arkadaşımdan önce ilk beni aradı haber etti ve arkadaslarinada ben haber verdim . Ilk beni arayip acısını paylasmasida bi taraftan hoşuma gitti ama ben 5 yıllık. Ikiskiden sonra yeni tanıştığım bir erkeğe nasıl yaklaşmam gerektiğini unutmuşum

Çok anlayışsız ve bencil gördüm seni.
Adamın babası hastanede sen full-time seninle ilgilenmesini bekliyorsun.
Biraz empati yapmanı öneririm.

Çok anlayışsız ve bencil gördüm seni.
Adamın babası hastanede sen full-time seninle ilgilenmesini bekliyorsun.
Biraz empati yapmanı öneririm.
Benim derdim daha çok aramamasi değil. Bu durumda nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum . Her gün arayip sormalimiyim yada çok fazla üstüne dusmemelimiyim

Benim derdim daha çok aramamasi değil. Bu durumda nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum . Her gün arayip sormalimiyim yada çok fazla üstüne dusmemelimiyim

Günde 1 defa veya 2 günde bir mesaj atıp babasının daha iyi olup olmadığını sorabilirsin.
Ha ona da cevap yazmıyorsa susup onun dönmesini beklemelisin.

gunde 1 kez yada 2 gunde bir arayip baban nasil oldu diye sorun bence daha fazla sIKmayin derim sonra oda sinir olur erkekler sIKmaya gelmez :KK66:

gunde 1 kez yada 2 gunde bir arayip baban nasil oldu diye sorun bence daha fazla sIKmayin derim sonra oda sinir olur erkekler sIKmaya gelmez :KK66:
Haklısın bende öyle yapmaya çalışıyorum . Ya iyi bir çocuk oyüzden bu sıkıntılar yüzünden başlamadan bitsin istemiyorum

Normalde de aramaz whatsaptan yazardı. Hergün mutlaka yazardı. Babasının durumundan sonra değişti. Yazdıklarıma cevap veriyor ama mesela dün napiosun dedim iyiyim canım sen napiosun dedi bende arkadaşlayim dedim. Sonrası yok. Dün de msj attim ona cvp bile vermedi. Ama aradığımda baya Candan konuşuyor. Birde Bu whatsap olaylarını sevmiyor . Hiç dogru duzgun girmez. Babam yüzünden gorusemedik artık bu kadar arayı acmayalım demişti. Çocuk dün msjima cvp vermeyince beni tanıştıran arkadaşım yanimdaydi. Aradı hemen ya şimdi benzemezkimsesana bahsedince bir arayayim baban nasıl oldu dedi bu hafta taburcu edeceklermis. Çok özledik seni görüşelim Dedi cumartesi gününe anlastilar. Cumartesi günü hep birlikte görüşecegiz . Aslında ben tek görüşmek isterdim çünkü ne zamandır gorusemiyoruz haksizmiyim
Sizin ki normalden farklı ilerliyor
tabi ki tek görüşmeniz gerekir
ilişkinin ilk günlerinde telefon trafiği daha fazla olması lazım
bunun babasının hastalalığıyla alakası olduğunu düşünmüyorum

Biraz sabırlı ve anlayışlı olabilirsiniz. Ara ara mesaj atıp babasının durumunu aorup ona deatek verici mesaj atabilirsiniz. Biraz sabredin, emin olun şuan onunda morali bozuktur ve daha sevgili değilsiniz sanırim o yuzden de biraz umursamıyo olabilir.

Biraz sabırlı ve anlayışlı olabilirsiniz. Ara ara mesaj atıp babasının durumunu aorup ona deatek verici mesaj atabilirsiniz. Biraz sabredin, emin olun şuan onunda morali bozuktur ve daha sevgili değilsiniz sanırim o yuzden de biraz umursamıyo olabilir.
Evet en son görüsmemiz de kötü durumdaydı. Çok haklısınız en iyisi bunu yapmak sanırım . Teşekkür ederim

Back
X