• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinir oldum esime

arzuayten

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
1.010
50
158
Iyi aksamlar herkese. Ilk defa buraya bir konu aciyorum. Aksam aksam sinir etti esim beni. Anlatayim da bir de sizin yorumlarinizi dinleyeyim.
Esimle 4 yildir evliyiz 2.5 yasinda da bir oglumuz var. Esimin hic oyle gece disari cikmak alkol almak Gibi aliskanliklari yoktur. 4 yilda toplasam 2 veya 3 kez bensiz bir yere gitmistir o da mecbur oldugundan. Bana taa 2 ay onceden haber verdigi hatta izin aldigi bir plani vardi bu haftasonu icin. Arkadaslariyla birlikte kibrisa gidecekti. Bende hep uzuluyordum haline beni yalniz birakmamak icin hiccikmiuo arkadaslari artik dalga gecmeye baslamisti yenge mi izin vermiyo falan diye. O yuzden bnde gitsin istedim. Bugun yine evden cikmadan once yine vazgecer gibi oldu oglum biraz atesli onu boyle birakmak istemedi falan. Bn zorladim biletini falan aldin git lutfen diye. Neyse gitti. Biraz once gorustuk. Beni sinirlendiren olay da su: beyefendi cep telefonunu yurtdisi aramalara actirmamis. Yeni hat alayim o zaman falan dedi. Bende iki gun icin hat almaya degmez dedim. Ama canim sikildi zaten erkek erkege haftasonu kibrisa gitmis olmalari garip geliyo ustune birde bu telefon olayi. Abartiyomuyum sizce.
Bu arada esime sonsuz guvenim vardir.

Son düzenleme:
eşinize güveniyorsunuz, kendiniz git diye ısrar ediyorsunuz, vazgeçtiği halde git diyorsunuz, şimdi niye sorun yaptınız ben anlamadım :26:yurtdışı aramalara açmaya unutmuş olabilir,yeni hat alıyım demiş.bence büyütüp aranızı açmayın.ben hiçbir sorun göremedim :44:

adam çıkmamış çıkmamış bi çıkınca da taa kıbrıslara gitmiş :)

gittiği yerin garip olması dışında (eşsiz yurt dışına gezmeye gitmekten bahsediyorum) bana garip gelen başka bir şey yok.
unutmuş olabilir hattı açtırmayı..
keşke sen hatırlatsaydın gitmeden :44:

problem yapacak bir durum yok:34:

Sahsen erkek erkege esimin kibrisa gitmesine müsade etmezdim :)
Gidecekse benimle gitsin :12:

Daha once gitmedigi bir yer degil, telefon durumunu bilmeyecek biri degil. Ona sinir oluyorum iste. Birde biraz once mesela 39, 5 atesle acile goturdum cocugu. ulasmam gerekse ulasamicam.

wwwuuuuuu:1::1::1:

hayatımda kimseye bu denli güveneceğimi zannetmiyorum ben:1:

size hayran kaldım :38:

tel konusunda ise 2 günde dönecekse takacak birşey yok bence...

hem o sizi arayacaktır mutlaka...

Daha once gitmedigi bir yer degil, telefon durumunu bilmeyecek biri degil. Ona sinir oluyorum iste. Birde biraz once mesela 39, 5 atesle acile goturdum cocugu. ulasmam gerekse ulasamicam.

canım kocan çocuk hasta diye gitmek istememiş,sen göndermişsin.haaa gitmek istememesi sana ayak yapmak değilse orasını bilemem:34:

Evlisinizde guvenmiyormusunuz yoksa ilerdede guvenmeyeceginizi mi dusunuyorsunuz.
Birlikte gecirdigimiz onca zaman var yeterince guvenimi kazandi o konuda sorun yok. Iste ulasamiyor olmama kizdim malesef
evliyim:1: güvenmiyorum

40 kere daha evlensem gene de güvenmem bu konularda....:23:

pimpirikliyim ben böyle fazla fazla :ssz:

aileniz yada ulaşabileceğiniz başka kimse var mı bulunduğunuz yerde?

çocuk daha kötü olmaz inşallah....

Niye gitsin diye israr ettigimi anladiniz mi. Ya arkadaslari arasinda hep bi alay konusu olma durumu vardi. Bir yere gidilecek olsa sen zaten gelmezsin falan derlerdi. Erkekler arasinda boyle muhabbetler vardir ya. Oyle olmasin diye gitsin istedim.

Yok ailemden uzakta yasiyoruz is geregi malesef. Igne yaptilar atesi dustu sukur. Esim yanimda olsada yapabilecegi fazla bisey uok zaten bol bol atesini kontrol etmekten baska. Onuda ben yapiyorum.

Niye gitsin diye israr ettigimi anladiniz mi. Ya arkadaslari arasinda hep bi alay konusu olma durumu vardi. Bir yere gidilecek olsa sen zaten gelmezsin falan derlerdi. Erkekler arasinda boyle muhabbetler vardir ya. Oyle olmasin diye gitsin istedim.

hmm yani içinden gelerek git demedin :31:

ya boşver arkadaşları senin huzurundan önemli mi ya...hemde çocuk ateşli halde....

Melissadan walla senin yorumlarindan sonra acaba demeye baslicam neredeyse:)) yok ya gitmesinde degilim ben zaten istemesem asla gitmezdi. Telefonu cekmiyo sadece kaldigi otelde wireless ile yazisabilicez o kadar.

Kıbrıs tatil için pahalı bir yer değil mi neden orayı tercih etmişler peki?

salgına mı yakalandı çocuğun? herkes grip :52:

Melissadan walla senin yorumlarindan sonra acaba demeye baslicam neredeyse:)) yok ya gitmesinde degilim ben zaten istemesem asla gitmezdi. Telefonu cekmiyo sadece kaldigi otelde wireless ile yazisabilicez o kadar.

aa hayır :1: ben sana hayrandım lütfen bozma :1:

şaka bir yana da...eşine güven ...helede sana o güveni verdiyse...

ben senin içine kurt düşürmemek için özenli yazıyorum birde :18:

benimkisi kişisel ...yani ben böyleyim ...güvenemem ben öyle

Yok oyle degil aslinda. Mersinde yasiyoruz biz e kibrista cok uzak bi yer degil. Arkadasinin biride kibrisli o gezdirecekmis. Ogretmenevinde kalacaklar zaten. Oyle tatil gibi degil yani pek.
Bu ara kimi gorduysem hasta zaten. Acaip bir salgin var kesinlikle yuksek atesle seyrediyor hemde

Ben hic kiskanc biri olmadim zaten simdiye kadar. Suphe ve kiskanclik o kadar yorar ki insani bejc biraz rahat olmak lazim. Ayrica bir es yapmak isterse degil kibrista surda ise gidiyorum der yine yapar yapacagini. Bu kada gozume soka soka kibrisa gidipte orada bisey yapacagini asla dusunmem. Zaten bir de soyle br inancim wardir benim: ALlah korusun oyle bisey olsa bir sekilde karsima cikar. O konda rahatim yani

Eşimle flört,nişanlılık ve evlilik olmak üzere 10 yıldır hayatımda.
Asla güvenimi sarsacak bir olay yaşamadım.fazlasıyla evcimendir.
Hafta sonlarında hep beraber olalım diye plan yapar.

Bunlara rağmen asla eşime yüzdeyüz güvenmiyorum.
Eşime güvenim tam dediğiniz için yazdım bunu.

Şahsen ben çocuğum hasta iken eşimi gezme amaçlı göndermezdim.
Zaten eşimde gitmezdi kızım hasta iken.

Son düzenleme:
Back
X