- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Eşimle flört,nişanlılık ve evlilik olmak üzere 10 yıldır hayatımda.
Asla güvenimi sarsacak bir olay yaşamadım.fazlasıyla evcimendir.
Hafta sonlarında hep beraber olalım diye plan yapar.
Bunlara rağmen asla eşime yüzdeyüz güvenmiyorum.
Eşime güvenim tam dediğiniz için yazdım bunu.
Şahsen ben çocuğum hasta iken eşimi gezme amaçlı göndermezdim.
Zaten eşimde gitmezdi kızım hasta iken.
Esinin baska arkadaslari yokmu? Yani iyi bir es olmak için arkadaslarini birak sadece esinemi odaklanmak lazim?
Elbette her zaman gözlerini açik tutacaksin. Esine güveneceksen fakat tuhaf hareketler oldugumu (cep telefonunu ortada birakmamak, isten çok geç eve gelmek, birden daha çok bakimli olmasi,..) fark edeceksin ve o kadinlardaki olan 6. hise güveneceksin.
Ben sahsen üzülürdüm esim hiç bir hafta sonu arkadaslariyla plan yapamazsa. Bak adam uzun zamandar bir yere gitmedi ve ne kadar güzel hafta sonunu arkadaslar ile kibrista geçiriyor. Bende mesela ilerde kizlar ile istanbula gitmek isterim mesala bir haftaligina tatil yapmak için. Bunun ne tuhafligi varki?
Ayrica çoçuklar daima hasta kaliyorlar, zaten adam sadece 2 günlüge gitmis ve bebek igne almis, en kisa zamanda iyilesir, yani öyle bir agir hastalikta ortada yok.
Bence konu sahibi biraz abartmis, o da normal. Anlatiklarina göre esi pek arkadaslarla gezmiyor, gezmedi. Bu seferde yurt disina gidince sanirim konu sahibi alismasi gerekiyor duruma. Yoksa esi hiç bir yalnis yapmadi. Ayrica yurt disinda cep telefon ile konusmak çok pahali.