• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinir oldum esime

Eşimle flört,nişanlılık ve evlilik olmak üzere 10 yıldır hayatımda.
Asla güvenimi sarsacak bir olay yaşamadım.fazlasıyla evcimendir.
Hafta sonlarında hep beraber olalım diye plan yapar.

Bunlara rağmen asla eşime yüzdeyüz güvenmiyorum.
Eşime güvenim tam dediğiniz için yazdım bunu.

Şahsen ben çocuğum hasta iken eşimi gezme amaçlı göndermezdim.
Zaten eşimde gitmezdi kızım hasta iken.

Esinin baska arkadaslari yokmu? Yani iyi bir es olmak için arkadaslarini birak sadece esinemi odaklanmak lazim?

Elbette her zaman gözlerini açik tutacaksin. Esine güveneceksen fakat tuhaf hareketler oldugumu (cep telefonunu ortada birakmamak, isten çok geç eve gelmek, birden daha çok bakimli olmasi,..) fark edeceksin ve o kadinlardaki olan 6. hise güveneceksin.

Ben sahsen üzülürdüm esim hiç bir hafta sonu arkadaslariyla plan yapamazsa. Bak adam uzun zamandar bir yere gitmedi ve ne kadar güzel hafta sonunu arkadaslar ile kibrista geçiriyor. Bende mesela ilerde kizlar ile istanbula gitmek isterim mesala bir haftaligina tatil yapmak için. Bunun ne tuhafligi varki?

Ayrica çoçuklar daima hasta kaliyorlar, zaten adam sadece 2 günlüge gitmis ve bebek igne almis, en kisa zamanda iyilesir, yani öyle bir agir hastalikta ortada yok.

Bence konu sahibi biraz abartmis, o da normal. Anlatiklarina göre esi pek arkadaslarla gezmiyor, gezmedi. Bu seferde yurt disina gidince sanirim konu sahibi alismasi gerekiyor duruma. Yoksa esi hiç bir yalnis yapmadi. Ayrica yurt disinda cep telefon ile konusmak çok pahali.

Olay hangi ara guvensizlige kiskancliga geldi ben anlamadim ki.
Surekli benim dibimde olsun isterim demedim zaten hatta arkadaslarina vakit ayirmadigi icin rahatsizligimi da dile getirmistim. Sadece burdan gitmeden telefon olayini cozmesini bekledim onuda yapmamis. Sinir oldum abarttimmi diye size sordum. Hepsi bu kadar.

Olay hangi ara guvensizlige kiskancliga geldi ben anlamadim ki.
Surekli benim dibimde olsun isterim demedim zaten hatta arkadaslarina vakit ayirmadigi icin rahatsizligimi da dile getirmistim. Sadece burdan gitmeden telefon olayini cozmesini bekledim onuda yapmamis. Sinir oldum abarttimmi diye size sordum. Hepsi bu kadar.

Bence biraz insanlik hali, yani hem o telas hem heycan unutmustur esin (ki ben çogu seyler unutuyorum diye baya empati kuruyorum esin ile :) ) yoksa bence abartilcak bir durum yok. Ayrica yurt disindan konusmak çok pahali oluyor, aslinda esin ordan bir hat alsa daha ucuz olabilir. Eger hat almazsa, o zaman 2 gun sabir etçen ama o zamanda 2 gün sonra bol bol sohbet edersiniz ne yaptilar, nasil geçti felan diye :)

Esinin baska arkadaslari yokmu? Yani iyi bir es olmak için arkadaslarini birak sadece esinemi odaklanmak lazim?

Elbette her zaman gözlerini açik tutacaksin. Esine güveneceksen fakat tuhaf hareketler oldugumu (cep telefonunu ortada birakmamak, isten çok geç eve gelmek, birden daha çok bakimli olmasi,..) fark edeceksin ve o kadinlardaki olan 6. hise güveneceksin.

Ben sahsen üzülürdüm esim hiç bir hafta sonu arkadaslariyla plan yapamazsa. Bak adam uzun zamandar bir yere gitmedi ve ne kadar güzel hafta sonunu arkadaslar ile kibrista geçiriyor. Bende mesela ilerde kizlar ile istanbula gitmek isterim mesala bir haftaligina tatil yapmak için. Bunun ne tuhafligi varki?

Ayrica çoçuklar daima hasta kaliyorlar, zaten adam sadece 2 günlüge gitmis ve bebek igne almis, en kisa zamanda iyilesir, yani öyle bir agir hastalikta ortada yok.

Bence konu sahibi biraz abartmis, o da normal. Anlatiklarina göre esi pek arkadaslarla gezmiyor, gezmedi. Bu seferde yurt disina gidince sanirim konu sahibi alismasi gerekiyor duruma. Yoksa esi hiç bir yalnis yapmadi. Ayrica yurt disinda cep telefon ile konusmak çok pahali.

Eşimin arkadaşları tabikide var.zaten plan yaparken arada o arkadaşlarının eşleriyle birlikte oluyoruz.
Eşimin arkadaşlarının hemen hepsi ya evli yada nişanlılı.
Eşim yurt dışına gitti iş kurmak için yapamadı 1,5 ay zor dayandı kızımla benide getirdi.
Gariptir ama bizsiz gezdiği zaman huzursuz oluyormuş.arada ben gitmiycem sen git desemde,beni zorla götürür gideceği yere.

eğer gittiği arkadaşları bekar değilse bence sorun yok ama ben evli bir erkeğin bekar arkadaşlıklarını çok sürdürmeleri ve çok görüşmeleri taraftarı değilim kendisini bekar gibi görmeye başlar erkek beyni farklı.

Bişey sormak istiyorum arkadaşlarıyla gitmişti hiç bir arkadaşımı yurt dışına açtırmamış telefonunu ?

Iyi aksamlar herkese. Ilk defa buraya bir konu aciyorum. Aksam aksam sinir etti esim beni. Anlatayim da bir de sizin yorumlarinizi dinleyeyim.
Esimle 4 yildir evliyiz 2.5 yasinda da bir oglumuz var. Esimin hic oyle gece disari cikmak alkol almak Gibi aliskanliklari yoktur. 4 yilda toplasam 2 veya 3 kez bensiz bir yere gitmistir o da mecbur oldugundan. Bana taa 2 ay onceden haber verdigi hatta izin aldigi bir plani vardi bu haftasonu icin. Arkadaslariyla birlikte kibrisa gidecekti. Bende hep uzuluyordum haline beni yalniz birakmamak icin hiccikmiuo arkadaslari artik dalga gecmeye baslamisti yenge mi izin vermiyo falan diye. O yuzden bnde gitsin istedim. Bugun yine evden cikmadan once yine vazgecer gibi oldu oglum biraz atesli onu boyle birakmak istemedi falan. Bn zorladim biletini falan aldin git lutfen diye. Neyse gitti. Biraz once gorustuk. Beni sinirlendiren olay da su: beyefendi cep telefonunu yurtdisi aramalara actirmamis. Yeni hat alayim o zaman falan dedi. Bende iki gun icin hat almaya degmez dedim. Ama canim sikildi zaten erkek erkege haftasonu kibrisa gitmis olmalari garip geliyo ustune birde bu telefon olayi. Abartiyomuyum sizce.
Bu arada esime sonsuz guvenim vardir.

Demek ki esinize sonsuz guveniniz yokmus, o guvenin bir sonu varmis...
Cunku sonsuz olsa, sinir olmazsiniz, arkadaslari ile gitmesi garip gelmez...
Sonsuz da guvenmeyin zaten...
Bosverin alsin bir hat, iki gunde olsa, siz cocukla evdesiniz, o da siz de rahat edersiniz...
Cok fazla masraf olacagini dusunmuyorum...
Ya da hattini yurtdisi aramaya actiran bir arkadasi varsa, zirt pirt konusmuyacaksaniz, onun araciligi ile de gorusebilirsiniz...

Gittigi arkadaslarinin 2 si evli 1 I bekar 1 I de bosanmak uzere:) ozellikle evli olanlarin yurt disina actirip actirmadigini bilmiyorum merak ettim. Gorusebilirsem sorarim mutlaka. Illaki bir yolunu bulup arar ondan eminim de iste ben istedigimde ulasmak isterim konu oydu zaten

Sonsuz guven olmasi iyi mi kotu mu bilmiyorum ama bu hadi diyip degistirilecek bisey degil esimin kotu bisey yapmayacagina eminim sanki. Bunun neresi kotu anlayamadim belki haklisinizdir bilemiyorum. Bu kada guvenmemek gerekir ama benim yapim boyle herhalde.

Eşimin arkadaşları tabikide var.zaten plan yaparken arada o arkadaşlarının eşleriyle birlikte oluyoruz.
Eşimin arkadaşlarının hemen hepsi ya evli yada nişanlılı.
Eşim yurt dışına gitti iş kurmak için yapamadı 1,5 ay zor dayandı kızımla benide getirdi.
Gariptir ama bizsiz gezdiği zaman huzursuz oluyormuş.arada ben gitmiycem sen git desemde,beni zorla götürür gideceği yere.

Yani esin hiç sadece erkekler ile zaman geçirmeye ihtiyaci yokmu? Yani arkadaslariniz evli olmasi buna engel degilki? Erkekler mesela birsey yapabilir, bir yere gidebilirler ve diger tarafta kandinlarda toplanip birseyler yapabilirler.

Hem ben hem esim zaman zaman sadece arkadaslar ile zaman geçirme ihtiyacimiz var. Sanirim herkez kendine göre bir hayati var. Siz haliniz ile mutlu iseniz ne bana, ne baskasinda laf düser.

Gittigi arkadaslarinin 2 si evli 1 I bekar 1 I de bosanmak uzere:) ozellikle evli olanlarin yurt disina actirip actirmadigini bilmiyorum merak ettim. Gorusebilirsem sorarim mutlaka. Illaki bir yolunu bulup arar ondan eminim de iste ben istedigimde ulasmak isterim konu oydu zaten

o zaman biraz tehlikeli :)
aradı mı hiç ? açtırdıysa sende ulaş istediğin zaman ne olacak cocugun hasta bi başınasın

Sonsuz guven olmasi iyi mi kotu mu bilmiyorum ama bu hadi diyip degistirilecek bisey degil esimin kotu bisey yapmayacagina eminim sanki. Bunun neresi kotu anlayamadim belki haklisinizdir bilemiyorum. Bu kada guvenmemek gerekir ama benim yapim boyle herhalde.

Tabiki esine güvenmen gerekiyor. Esin seni aldatmak istese, bunun için kibrisa gitmeye gerek yokki, isten, sanaldan birini bulup yine aldatir. Esine güvenmezsen zaten hayatinda huzur yok.

Sadece daha önceki dedigim gibi, tuhaf davranislar için daima gözünü açik tutmak gerek, yoksa yaptiginiz yalnis degilki.

Kendiniz gondermissiniz,Adam hat alayim demis gerek yok demissiniz esinizede guveniyorsunuz madem bosuna caninizi skmayin :34:

Kibris....ben asla tek basina gondermezdim babam olsa guvenmem..neden cunku kibrisa insanlar neden gider bir yazin denizi guzeldir yuru yuru derinlesmez iki kumar oynamak icin..uc te gazinolaru vardir hee bi de buyuk otellere sanatci gelir ama pahali.zaten kucucuk bi ada gideyim de doga yada tarih gezisi yapayim dencek bi yer degil ayrica adam hat alayim demis yok demissiniz gitmeyeyim demis git demissiniz cocuk hastaymis zaten ateslenebilme olasiligi yuksek bunu da bilerek git demissiniz ben anlamadim pek..garip..

çoçuğum hastayken bırak kıbrısa evden dışarı bile çıkmasına kızardım ama siz izin verdiğinize ve gitmesi için ısrar ettiğinize göre bence sinirlenicek hiç bişey yok kızsanız ben gitmiyim dedim sen ısrar ettin diyecektir ki bence haklıdır da

Iyi aksamlar herkese. Ilk defa buraya bir konu aciyorum. Aksam aksam sinir etti esim beni. Anlatayim da bir de sizin yorumlarinizi dinleyeyim.
Esimle 4 yildir evliyiz 2.5 yasinda da bir oglumuz var. Esimin hic oyle gece disari cikmak alkol almak Gibi aliskanliklari yoktur. 4 yilda toplasam 2 veya 3 kez bensiz bir yere gitmistir o da mecbur oldugundan. Bana taa 2 ay onceden haber verdigi hatta izin aldigi bir plani vardi bu haftasonu icin. Arkadaslariyla birlikte kibrisa gidecekti. Bende hep uzuluyordum haline beni yalniz birakmamak icin hiccikmiuo arkadaslari artik dalga gecmeye baslamisti yenge mi izin vermiyo falan diye. O yuzden bnde gitsin istedim. Bugun yine evden cikmadan once yine vazgecer gibi oldu oglum biraz atesli onu boyle birakmak istemedi falan. Bn zorladim biletini falan aldin git lutfen diye. Neyse gitti. Biraz once gorustuk. Beni sinirlendiren olay da su: beyefendi cep telefonunu yurtdisi aramalara actirmamis. Yeni hat alayim o zaman falan dedi. Bende iki gun icin hat almaya degmez dedim. Ama canim sikildi zaten erkek erkege haftasonu kibrisa gitmis olmalari garip geliyo ustune birde bu telefon olayi. Abartiyomuyum sizce.

bişey yapmak isterse yapar o hat açık olsada yapar. tel çalar iki dk ortamdan uzaklaşır senle konuşur yine yapar. yani telin açık yada kapalı olmasının önemi yok. mühim olan eşinizin vicdanı.

ben asla eşime izin vermezdim böyle bir durumda çok tuhaf geldi okuduklarım:30::30:

Kıbrısa erkekler havası, denizi için gitmez kumar oynamaya gider ama artık kıbrıs deyince akla sadece kumar gelmesin. Kıbrıs afedersiniz sex turizminin başkenti olmuş. Oradaki taksicilerin %90 ı bu işe aracılık ediyor. 2-3 erkek bir yerden bi yere gitmek için taksiye binecek, taksici de onları Girnedeki kaleye gezmeye götürecek haaa, gülerim işte buna.

Eşinizi arkadaşlarıyla erkek erkeğe çoğu zaman rahat partilerin düzenlendiği bir yere gönderiyorsanız, evet abartıyorsunuz...

Adam iki günde olsa rahat etsin diyorsanız rahat bırakın madem, arkasında durun yani...

Son düzenleme:
Kıbrısta telefonu yurtdışı aramalara açtırıp konuşursanız fatura daha yüklü gelir,genelde oraya gidince kontörlü hat alınır zaten.Eşinizin teklifi normal yani.
Ama Kıbrıs a ben tek gönderir miydim eşimi ,mümkün değil..

Back
X