• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinir oldum esime

Ben hic kiskanc biri olmadim zaten simdiye kadar. Suphe ve kiskanclik o kadar yorar ki insani bejc biraz rahat olmak lazim. Ayrica bir es yapmak isterse degil kibrista surda ise gidiyorum der yine yapar yapacagini. Bu kada gozume soka soka kibrisa gidipte orada bisey yapacagini asla dusunmem. Zaten bir de soyle br inancim wardir benim: ALlah korusun oyle bisey olsa bir sekilde karsima cikar. O konda rahatim yani

ya asıl benim korkum ne biliyormusun ...?

öğrenmemek :27: ya aldatılıp öğrenmezsem :1: aldatılmayı geçtim ya öğrenmezsem diye korkuyorum :51:

yoksa dediğin gibi yer,zaman o kadar da mühim değil...

öyle işte...:38:

Niye bu guvensizlik ben anlayamiyorum ya biraz rahat olmak lazim. Adamin cep telefonu hep ortada olur. Kredi karti ayrintilari hep gozumun onundedir. Isten cikar cikmaz hep ayni saatte evdedir. 4 yildir beni ve oglumu mutlu etmek icin ugrasir durur. Bir hafta sonu da gitsin kafa dagitsin oglumun da atesi dustu uyuyo misil misil. Hem annesi yaninda gereken herseyi bende yaparim zaten babasi gibi. Bir defada yanimizda olmayiversin. Walla konuyu acarken derdim telefonuna ulasamiyor olmamdi. O konuda fikir sormustum ama olay guvene geldi dayandi. Bende guvenimi savunayim derken sinirim de yatisti saolun arkadaslar:)

Konuyu açtığınıza göre içinizde kurt vardır..
Burada insanların güvenmemesi olayını kullanıp, kimseye ay rahat olun ay biraz bırakın tatavası yapmayın lütfen..

Kendini bilen bir erkek çocuğu hastayken zaten gitmez 'gezmeye' ister güvenin, ister güvenmeyin.

tabii haklısın,sonuçta eşin ilişkinize şüphe tohumunu ekmediyse sorun yoktur...

ve dilerim hep böyle olursunuz:16:

Niye bu guvensizlik ben anlayamiyorum ya biraz rahat olmak lazim. Adamin cep telefonu hep ortada olur. Kredi karti ayrintilari hep gozumun onundedir. Isten cikar cikmaz hep ayni saatte evdedir. 4 yildir beni ve oglumu mutlu etmek icin ugrasir durur. Bir hafta sonu da gitsin kafa dagitsin oglumun da atesi dustu uyuyo misil misil. Hem annesi yaninda gereken herseyi bende yaparim zaten babasi gibi. Bir defada yanimizda olmayiversin. Walla konuyu acarken derdim telefonuna ulasamiyor olmamdi. O konuda fikir sormustum ama olay guvene geldi dayandi. Bende guvenimi savunayim derken sinirim de yatisti saolun arkadaslar:)

Telefonuna ulaşamıyorum diye sorduğunuz soruda size nasıl yardımcı olalım.
Mesela yurt dışı hattımı gönderelim eşinize.
Yardım edebileceğimiz konu var onun yanı sıra yardımın zerresini yapamıycamız konu var.
Aynen bu konuda olduğu gibi.

Biz eşinizi tanımıyoruz,telefon sorununuzu nasıl çözümleyebiliriz diye düşünüyorumda bulamıyorum.

Yapmayin ya illaki konu disinda bir tartisma olacak yani. Siz hat mat gondermeyin lutfen gerekirse aliriz biz. Ilk mesajimi okursaniz, ben su olaya sinir oldum sizce abartiyomuyum diye sordum. Baska birinin gozunden olaya bakmak istedim.

Ewet oglum atesliydi ama ben israr ettim ve gitti. Gayet de akli basindadir esim darisi herkesin basina

kıskançlık ve kuşku duyucak bir şey yok , gayet doğal bir erkeğin kırk yılda bir arkadaşlarıyla seyehate çıkması...
erkek milleti tabi ki yüzde birlik ihtimal her zaman bulunacak ama bunu ortada bir mesele yokken yapma bence arkadaşım, bırak gezsin eğlensin zaman geçirsin seni özlesin, senin yumuşaklığına hayran kalsın ve kendini senin kollarına atmak için koşa koşa geri gelsin...

kıskançlık ve kuşku duyucak bir şey yok , gayet doğal bir erkeğin kırk yılda bir arkadaşlarıyla seyehate çıkması...
erkek milleti tabi ki yüzde birlik ihtimal her zaman bulunacak ama bunu ortada bir mesele yokken yapma bence arkadaşım, bırak gezsin eğlensin zaman geçirsin seni özlesin, senin yumuşaklığına hayran kalsın ve kendini senin kollarına atmak için koşa koşa geri gelsin...

bende bunu diyorum :6:

güven önemli ....çok hemde

ama tam teslimiyet işte onu hayatta başaramam ...konu sahibi vhalla rahatlığına sağlık:1:

bende bunu diyorum :6:

güven önemli ....çok hemde

ama tam teslimiyet işte onu hayatta başaramam ...konu sahibi vhalla rahatlığına sağlık:1:

konu sahibi tam teslim etmemiş ki kendi şüphe duyuyor ki konu açmış, onun duyduğu şüphe benim bahsettiğim şüpheden fazla...
her zaman gözümüz açık olmalı ama erkeğimize de kendini yaşama özgürlüğü vermeliyiz. Yapma etme gitme demenin aldatılmamak için bir çözüm olduğunu düşünmüyorum ben.

konu sahibi tam teslim etmemiş ki kendi şüphe duyuyor ki konu açmış, onun duyduğu şüphe benim bahsettiğim şüpheden fazla...
her zaman gözümüz açık olmalı ama erkeğimize de kendini yaşama özgürlüğü vermeliyiz. Yapma etme gitme demenin aldatılmamak için bir çözüm olduğunu düşünmüyorum ben.

yok bence konu sahibi tam bir teslimiyet içinde güveniyor

çünkü eşi onu şüphelendirecek birşey yapmadı hiç....

onun derdi eşinin telefon ihmalkarlığı....ama bu onu şüpheye itmiyor sadece kızdırıyor

oysa benim dediğim şey bambaşka....

Ben kocanin arkadas gurubuna sinir oldum ama. Ne demek yenge izin vermiyor mu diye dalga gecmek. Aynaya bakip kendileriyle dalga gecsinler bence

Aynen oyle iste beni sinirlendiren tek sey telefon konusu.
Guven konusuna gelince, ewet kesinlikle guveniyorum esime cunku kiskanclik yapacagim suphe duyacagim hicbisy yok hayatimizda. Isyerinde erkek erkegeler:) is cikisi direk evdedir. Hafta sonlari hep bizimledir vs.

Iyi aksamlar herkese. Ilk defa buraya bir konu aciyorum. Aksam aksam sinir etti esim beni. Anlatayim da bir de sizin yorumlarinizi dinleyeyim.
Esimle 4 yildir evliyiz 2.5 yasinda da bir oglumuz var. Esimin hic oyle gece disari cikmak alkol almak Gibi aliskanliklari yoktur. 4 yilda toplasam 2 veya 3 kez bensiz bir yere gitmistir o da mecbur oldugundan. Bana taa 2 ay onceden haber verdigi hatta izin aldigi bir plani vardi bu haftasonu icin. Arkadaslariyla birlikte kibrisa gidecekti. Bende hep uzuluyordum haline beni yalniz birakmamak icin hiccikmiuo arkadaslari artik dalga gecmeye baslamisti yenge mi izin vermiyo falan diye. O yuzden bnde gitsin istedim. Bugun yine evden cikmadan once yine vazgecer gibi oldu oglum biraz atesli onu boyle birakmak istemedi falan. Bn zorladim biletini falan aldin git lutfen diye. Neyse gitti. Biraz once gorustuk. Beni sinirlendiren olay da su: beyefendi cep telefonunu yurtdisi aramalara actirmamis. Yeni hat alayim o zaman falan dedi. Bende iki gun icin hat almaya degmez dedim. Ama canim sikildi zaten erkek erkege haftasonu kibrisa gitmis olmalari garip geliyo ustune birde bu telefon olayi. Abartiyomuyum sizce.
Bu arada esime sonsuz guvenim vardir.

Sen kendi elinle göndermişsin adamı ben olsam hayatta izin vermem erkek bu bellimi olurr sağı solu hele bide arkadlariyla gittiyse

Onlara bende sinir oluyorum ama cogunluk erkek muhabbeti boyle degilmidir zaten. Tepki gostermiyorum bende alistim

öncelikle çok geçmiş olsun ,umarım oğlusun hemen iyileşir..esas konuya gelecek olursam bence rahat olimalısın,göndermekle aslında iyi yapmışsın ama gereksiz kuruntu yapma bence..

Gitmeyeyim demiş git demişsin, hat alayım demiş alma demişsin ama sinir olmuşsun... ben anlamadım valla bir şey :) Olay Yurt dışına açtır hattını dediğin halde açtırmaması ise, o zaman burda kıskançlık değil de dediğimi yapmadı diye sinir olmuşsun. Bana öyle geldi

Back
X