- 12 Mayıs 2014
- 285
- 121
- 53
- Konu Sahibi Sliimshady
-
Herkesin derdi farkli siz bu sekilde cocuk oyuncagi tarzindaa bir yorum yapmmaniz hos degil. Benim suan anlik sorunum. Benimde saglik problemim var annem babam ayri sorunlarim var bunlar var diye diger seyleri onemsemicek miyim? Ya da bunlar sorun olmayacak mi?İnsanların sağlık geçim vs dertleri varken sizin ne kadar büyük derdiniz varmış pes doğrusu
İlişkiler çocuk oyuncağına indirilince böyle suyu çıkıyor en ufak şeyleri dağ kadar yapın bide üstüne evlenin sonra boşanıyoruuuuzzz diye feryat figan
Bazı hemcinslerimi gördükçe Allah erkeklere de yardım etsin diyorum
Beceremiyorsanız bırakın arkadaş insanları da mutsuz etmeyin
Sordum tabiki bastaki tavirlarindan, neyin var enerjin dusuk bir sey yok dedi ailesini her seyini sordum cok buyuk problemi yok biliyorumda.Belki canı bir şeye sıkılmıştı, sordunuz mu? Aynısını biri bana yapıp,bırakıp gitse büyük sıkıntı çıkartırım.Yine olgun biriymiş bişey dememiş.Gereksiz tripler atacağınıza birlikte geçirdiğiniz zamanın kıymetini bilin.
Tabiki 1 gunde karar vermedim. Daha oncede 3 kez bulusuyosak 1 gununde boyleydi. Soyledim ara verelim eger ilerletemezsek ayrilalim diye daha once bu durumdan oturu. Sikilmadigini soyluyor anlik farkinda olmasigini vs soyluyor ama surekli olunca benimde hosuma gitmiyor.7 yıllık bir ilişkide adam bir gün sizinle istediğiniz gibi ilgilenmedi diye çıkıp gidiyorsanız
kusura bakmayın ama, sıkıcıdan ziyade boğucusunuz.
Adamın aklı bir şeye takılmıştır, belki o gün keyfi yerinde değil, v.s. v.s. bu belkiler çoğaltılabilir.
Yada siz alıngan gününüzdesiniz, olmaz mı?
Naçizane tavsiyem uzatmayın, hiç bir şey olmamış gibi davranın.
Bahsettiğinz sorunlarla bu konunun şimdi ne alakası varHerkesin derdi farkli siz bu sekilde cocuk oyuncagi tarzindaa bir yorum yapmmaniz hos degil. Benim suan anlik sorunum. Benimde saglik problemim var annem babam ayri sorunlarim var bunlar var diye diger seyleri onemsemicek miyim? Ya da bunlar sorun olmayacak mi?
Neyse..
Ama enerjini hissettirirsen dinlmen problem olmaz ben enerji alamadimSevgilinizin karakteri öyle olabilir. Bende mesela dinlemeyi severim, sorular sorarim ama durgun olabiliyorum.
Simdi kendimden süphe ettim, acaba karsi tarafa sizin düsüncelerinizi mi istemeden düsündürüyorum diye
Bana o kadar sorun varken senin bahsettigin soyle boyle diyorsunuz, benimde o tarz sorunlarim var ama buda bir sorun diyorum? Konuyla bu alakasi var. burasi dert paylasma alani degil mi? Kucukluguna buyuklugune gore mi paylasim yapicaz?Bahsettiğinz sorunlarla bu konunun şimdi ne alakası var
Sadece kendinizi düşünen bi yapıya sahipsiniz sizin her gününüz aynı olmadığı gibi sevgilinizinde olmayabilir bunlar dert değil bence
Bende 7 yıllık bi ilişki yaşadım üstünede evlendim bana göre hafif geliyor böyle şeyler
İnş sizinde nu durumunuz cabuk değişir
Gercekten mi :|Yavrum 7 senede evlilikler tükeniyor, sevgililik mi tükenmeyecek.
Haliyle enerjili enerjisiz takılacaksınız. Bundan sonra bol elekrikli muhabbetler rüyada anca.
Yoo her konu ayrı ona göre paylaşımlar tabikiBana o kadar sorun varken senin bahsettigin soyle boyle diyorsunuz, benimde o tarz sorunlarim var ama buda bir sorun diyorum? Konuyla bu alakasi var. burasi dert paylasma alani degil mi? Kucukluguna buyuklugune gore mi paylasim yapicaz?
Sizin yazdiginiz yaziya bu cevap normal bile. Neyse Aynen AminYoo her konu ayrı ona göre paylaşımlar tabiki
Sizdeki bu gerginlikle Allah sevgilinize yardım etsin .
Normal mi yani yapabilecegim ekstra bisey var mi?Sıkıcı olan siz degilsiniz , ilişkiniz sıkıcı olmaya başlamış. 7 sene sonra evlilikler bile monoton hale geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?