Cumartesi dugunumuz var.esim bir devlet kurumunun mulakatini bekliyo aylar oldu ses yok.9 kisi alacaklar.sorusturma sureci uzadi gecen konusuyorduk bir kiz var.herkes sosyal medyasini kapatmis o kizi alirlarsa ben de hic sorun olmamasi lazimdi dedi (kiz muhalif icerikli paylasimlarda bulunuyormus). Hı dedim gectim.oyle ya herkes bakar calisma arkadaslarina.
Bu aksam konuyorduk iyice telaseye kapildi carsamba ozel sektordeki isinden ayriliyor ya ben ne yapsam su kiza msj mi atsam dedi.tabi ben sustum.sonucta ayni ortamda calisicaz sen ve yusuf gibi dusun dedi hepten cildirdim ! Yani suan sen evlisin farkinda misin ? Kiz sana nasil bakacak nereden bilebilirim ? Calisma ortaminda hicbir kiza bir sey deidm mi ama sonucta tanimadigim birine ben msj atsam nasil hissedersin dedim.erkek birisi yok mu listede dedim herkes kapatmis sorusturma yuzunden diyor.cok haklisin ozur dilerim aticam demedim zaten sordum.sacmaliyorum falan dedi.bir sey yapacagindan degil ama neden dusunemez bir insan.yaticam diyerek kapadim telefonu.abarttim mi ?
Nikah oldu dugun cumartesi.Yeni evlisin sanırım yanlış mı anladım?
Fazla mi kiskanclik gosterdim.ama sonucta hic tanimadigi bir kadin.msj atmak bana dogru gelmiyo
Nikah oldu dugun cumartesi.
Fazla mi kiskanclik gosterdim.ama sonucta hic tanimadigi bir kadin.msj atmak bana dogru gelmiyo
Gayet disa donuk bir insanim.sirkette hicbir arkadasini bugune kadar sorgulamadim ama 2.kez bu kizin bahsi gecmesi rahatsiz etti.tanimadiigim bir evli admdan msj almak sahsen hosuma gitmezdi tanisir arkads olursun o ayriMedeniyet negzel şey.
Hayir biz tum gun okulda arkadss ortamimiz iyi oluyor ama boyle bir durumda kalmadim ben.kendisi de bir cok yurtdisindan bayanla konusuyor is geregi inanin hic sorgulamadim bugune kadar ama durup dururken bunu soylemesi degisik geldi.yani baska biride olabilir.bir de karsi tarafi bilemedigim icin.Siz hic iş icin tanımadığınız erkeklerle iletisim kurmuyor musunuz?
Benim meslegim nedeniyle sanirim, her gun 10 cesit adamla konusuyorum, sosyal medyadan telefonlarindan... Eşim de oyle, o yuzden bana tepkiniz aşırı geldi.
Kendisi aradi kurumu 2 hafta once bu hafta ariyor ses yok. Acaba bir haber var mi vs diye soracakmis.forumlar var ona yaz dedim.bir de kurumu ara derdini arayip anlat su yuzden ariyorum sizi isimden ayrildim sehir degistiriyorum demek zor mu karsindakide iyice izah etsin.Anlamsız geldi bana mesaj atması,
Kıskanmazdım ben de neden arıyor ne soracak,gereksiz bir tedirginlik hissediyor sanırım,
Ne yaptın da alındın mı diyecek,nedir?
Bende olsaydım rahatsız olurdum sizin gibi tepki verirdm sanırım çünkü hiç tanımadığı bayan ne alaka derdim. Abartamamışsnz olur böyle şeyler kızdıgınızı belli etmissniz zaten ama uzatmayın bakın düğününüz varmıs onun tadını çıkartın :)Hayir biz tum gun okulda arkadss ortamimiz iyi oluyor ama boyle bir durumda kalmadim ben.kendisi de bir cok yurtdisindan bayanla konusuyor is geregi inanin hic sorgulamadim bugune kadar ama durup dururken bunu soylemesi degisik geldi.yani baska biride olabilir.bir de karsi tarafi bilemedigim icin.
konu sahibi onu dememiş ki,kocasına yüklenmiş,Yok artik bu nasil gereksiz bir kiskanclik.
Su bizim kadinlardaki herkesler kocama hasta takintisi ne zaman gececek acaba
konu sahibi onu dememiş ki,kocasına yüklenmiş,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?