• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir oldum !

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
Cumartesi dugunumuz var.esim bir devlet kurumunun mulakatini bekliyo aylar oldu ses yok.9 kisi alacaklar.sorusturma sureci uzadi gecen konusuyorduk bir kiz var.herkes sosyal medyasini kapatmis o kizi alirlarsa ben de hic sorun olmamasi lazimdi dedi (kiz muhalif icerikli paylasimlarda bulunuyormus). Hı dedim gectim.oyle ya herkes bakar calisma arkadaslarina.

Bu aksam konuyorduk iyice telaseye kapildi carsamba ozel sektordeki isinden ayriliyor ya ben ne yapsam su kiza msj mi atsam dedi.tabi ben sustum.sonucta ayni ortamda calisicaz sen ve yusuf gibi dusun dedi hepten cildirdim ! Yani suan sen evlisin farkinda misin ? Kiz sana nasil bakacak nereden bilebilirim ? Calisma ortaminda hicbir kiza bir sey deidm mi ama sonucta tanimadigim birine ben msj atsam nasil hissedersin dedim.erkek birisi yok mu listede dedim herkes kapatmis sorusturma yuzunden diyor.cok haklisin ozur dilerim aticam demedim zaten sordum.sacmaliyorum falan dedi.bir sey yapacagindan degil ama neden dusunemez bir insan.yaticam diyerek kapadim telefonu.abarttim mi ?

Cumartesi dugunumuz var.esim bir devlet kurumunun mulakatini bekliyo aylar oldu ses yok.9 kisi alacaklar.sorusturma sureci uzadi gecen konusuyorduk bir kiz var.herkes sosyal medyasini kapatmis o kizi alirlarsa ben de hic sorun olmamasi lazimdi dedi (kiz muhalif icerikli paylasimlarda bulunuyormus). Hı dedim gectim.oyle ya herkes bakar calisma arkadaslarina.

Bu aksam konuyorduk iyice telaseye kapildi carsamba ozel sektordeki isinden ayriliyor ya ben ne yapsam su kiza msj mi atsam dedi.tabi ben sustum.sonucta ayni ortamda calisicaz sen ve yusuf gibi dusun dedi hepten cildirdim ! Yani suan sen evlisin farkinda misin ? Kiz sana nasil bakacak nereden bilebilirim ? Calisma ortaminda hicbir kiza bir sey deidm mi ama sonucta tanimadigim birine ben msj atsam nasil hissedersin dedim.erkek birisi yok mu listede dedim herkes kapatmis sorusturma yuzunden diyor.cok haklisin ozur dilerim aticam demedim zaten sordum.sacmaliyorum falan dedi.bir sey yapacagindan degil ama neden dusunemez bir insan.yaticam diyerek kapadim telefonu.abarttim mi ?

Yeni evlisin sanırım yanlış mı anladım?

Nikah oldu dugun cumartesi.

Hayırlısı olsun inşallah. Tamam o zaman düşüncesizlik etmiştir diye düşünüyorum evliliğe alışması biraz uzun sürer erkeklerin yani o an senin kötü bişey düşündüğünü akıl edememiştir zaten daha sonra da hatasını fark etmiş.
Sen normal tepki vermişsin abartmamışsın :) ama uzatmamanı tavsiye ederim olay büyümesin.

Medeniyet negzel şey.
Gayet disa donuk bir insanim.sirkette hicbir arkadasini bugune kadar sorgulamadim ama 2.kez bu kizin bahsi gecmesi rahatsiz etti.tanimadiigim bir evli admdan msj almak sahsen hosuma gitmezdi tanisir arkads olursun o ayri

Anlamsız geldi bana mesaj atması,
Kıskanmazdım ben de neden arıyor ne soracak,gereksiz bir tedirginlik hissediyor sanırım,
Ne yaptın da alındın mı diyecek,nedir?

Siz hic iş icin tanımadığınız erkeklerle iletisim kurmuyor musunuz?
Benim meslegim nedeniyle sanirim, her gun 10 cesit adamla konusuyorum, sosyal medyadan telefonlarindan... Eşim de oyle, o yuzden bana tepkiniz aşırı geldi.
Hayir biz tum gun okulda arkadss ortamimiz iyi oluyor ama boyle bir durumda kalmadim ben.kendisi de bir cok yurtdisindan bayanla konusuyor is geregi inanin hic sorgulamadim bugune kadar ama durup dururken bunu soylemesi degisik geldi.yani baska biride olabilir.bir de karsi tarafi bilemedigim icin.

Anlamsız geldi bana mesaj atması,
Kıskanmazdım ben de neden arıyor ne soracak,gereksiz bir tedirginlik hissediyor sanırım,
Ne yaptın da alındın mı diyecek,nedir?
Kendisi aradi kurumu 2 hafta once bu hafta ariyor ses yok. Acaba bir haber var mi vs diye soracakmis.forumlar var ona yaz dedim.bir de kurumu ara derdini arayip anlat su yuzden ariyorum sizi isimden ayrildim sehir degistiriyorum demek zor mu karsindakide iyice izah etsin.

Hayir biz tum gun okulda arkadss ortamimiz iyi oluyor ama boyle bir durumda kalmadim ben.kendisi de bir cok yurtdisindan bayanla konusuyor is geregi inanin hic sorgulamadim bugune kadar ama durup dururken bunu soylemesi degisik geldi.yani baska biride olabilir.bir de karsi tarafi bilemedigim icin.
Bende olsaydım rahatsız olurdum sizin gibi tepki verirdm sanırım çünkü hiç tanımadığı bayan ne alaka derdim. Abartamamışsnz olur böyle şeyler kızdıgınızı belli etmissniz zaten ama uzatmayın bakın düğününüz varmıs onun tadını çıkartın :)

Dügüne gitme protesto et : )
Is bu ayrica size danismis zaten.siz hic yabanci insanlarla muhattap olmuyor musunuz ?
Cok abartmissiniz

İyide kıza neden mesaj atıyor ki anlamadım, ortada iş yokki henüz iş arkadaşı olsun...

Ortada bir iş yokken ne ile ilgili konuşacak onu da anlamadım.

konu sahibi onu dememiş ki,kocasına yüklenmiş,

Konu sahibinin mesaji asagida.

ben ne yapsam su kiza msj mi atsam dedi.tabi ben sustum.sonucta ayni ortamda calisicaz sen ve yusuf gibi dusun dedi hepten cildirdim ! Yani suan sen evlisin farkinda misin ? Kiz sana nasil bakacak nereden bilebilirim ? Calismaortaminda hicbir kiza bir sey deidm mi ama sonucta tanimadigim birine ben msj atsamnasil hissedersin dedim.erkek birisi yok mu listede dedim herkes kapatmis sorusturma yuzunden diyor.

Iste altta yatan tam da dedigim his.
Kiz normal biriyse insan gibi konusur bilgilendirir degilse de basar kocasi engeli. Gereksiz afra tafralar.

Back
X