Sinir oldum

Evet igrenc. Aslinda orda hastaliga degil de ben aneliyat olcaktim biticekti bu is ona sitemimdi. Bi de ameliyat olcagimi biliyordu ona ragmeb 3 gundur ilac icmeyince yikildim. Yoksa biri de bana cikip der niye oldin insanin elinde mi
Orda yazdiklarimdan ozur diliyorum
Bütün yaz vitamin takviyeleri meyveler spor her şeyi yaptım sırf kışı rahat geçirmek için Bu kış öyle bir rahatsızlandım ki hiçbir işe yaramadı Yani bunun Hiçbir şeyle alakası yok ve lütfen hastalıklarımızın başkalarını üzüp kırmaya bahane edip paravan göstermeye lim

Öyle ise Allah şifa versin.
Ama bu basit birşey değilki eşten gizlensin.
Kendi kararınız elbet ama yine de eşinizle paylaşmanız en güzeli.
Her ameliyatın riski vardır,büyük veya küçük.
Nasıl göze alıyorsunuz gizli olmayı.

Ben daha evvel de oldum. Beni ameliyata alamadilar tansiyonum 20lerdeydi. Cunku son dakka esim bana ya cikamazsan falan o kadar sey dedi ki. Yani soylersem beni mahvedicek

Bütün yaz vitamin takviyeleri meyveler spor her şeyi yaptım sırf kışı rahat geçirmek için Bu kış öyle bir rahatsızlandım ki hiçbir işe yaramadı Yani bunun Hiçbir şeyle alakası yok ve lütfen hastalıklarımızın başkalarını üzüp kırmaya bahane edip paravan göstermeye lim

Yok ona demedim. Neden boyle onemli bi zamanda ilacini almadi. Ona sinirim. Baska biseyden olsa ne diyebilirim.

Yok ona demedim. Neden boyle onemli bi zamanda ilacini almadi. Ona sinirim. Baska biseyden olsa ne diyebilirim.
Tamam da alır yada almaz Bu onun sorunu Sen kayınvalidenin sağlığını düşünmüyorsun ki kendi sağlığını düşünüyorsun böyle bir zamanda neden almadı diyerek

Ya ben cok sacma yazmisim yorumlari okuduktan sonra anladim. Biseyleri eksik yazcam diye insanlik disi goruntu cizmisim. Ne deseniz haklisiniz ozur diliyorum herkesten. Gec fark ettim.
Meme kanseriyim ben,cok asabim bozuk. Gene nuksetti atlatmistim. Ameliyat olvam bir hafta coo agrim sizim oluyor. Esime soylemiyorum cunku benim moralimi sifieliyor surekli olmemden bahsediyo cocukla napcagini soyluyor. Ondan soylemiyorum
Şimdi size degilde eşinize gaddar demek içimden geldi ne demek ya sen ölürsen çocuk ne olur yuuhh ya. Böyle insanlarla yaşlanmak nasıl olur acaba hastalıklar peyda olunca bunlar bizi huzur evine atarlar

Geçmiş olsun umarım atlatırsınız kanseri.
Kayınvalideniz ile ilgili yaklaşımınız çok yanlış. Hele de böyle bir hastalığınız varken grip bile olsa bir insan için neden hasta oldu demeniz çok kötü.
Bence özür dilemelisiniz.

Geçmiş olsun umarım atlatırsınız kanseri.
Kayınvalideniz ile ilgili yaklaşımınız çok yanlış. Hele de böyle bir hastalığınız varken grip bile olsa bir insan için neden hasta oldu demeniz çok kötü.
Bence özür dilemelisiniz.

Tesekkurler ona bisey demedim sadece bu iznimde ameliyatimi olamama ihtimaline cildirdim....haklisiniz....

Yok ben yazamadim. Burdaki yorumlar hakli yazamadim. Ameliyat olcam esim dahil kimse bilmiyor. Cunku esim bunu ogrenince beni mahvediyor.
Bi kvme soyledim. Ayarladim herseyi. O da bjr anda ilaclarimi almadim kotuyum diyince yikildim. Sinirden sacma sapan yazmisim. Hanimlar hakli. Ben olsam ben de derdim.
Benim size neden inanasım gelmiyo bilmiyorum ama gerçekten inanılmaz saçma bi anlatım tarzınız var.. Hadi eşinizden gizlediniz ok.(o da gerçekçi gelmedi ama neyse)Bi kere bizden hasta olduğunuzu saklamaya çalışmanızın amacı nedir? gidip eşinizi bulup anlatıcağımızı falan düşünmemişsinizdir sanırım.. Dışarda işlerim vardı falan yazmışsınız bikaç mesajınızda hiçbişeyi halledemiycem gibi şeyler yazmışsınız.. Sonra da insanlar üstünüze gelince böyle bi hikaye mi uydurdunuz acaba.. Bi ameliyat bi eşten nasıl saklanabilir yaa ben anlamadım ne diyceksiniz eşinize gezmeye gidiyorum falan mı? kanserden bahsediyosunuz ama o ameliyat o kadar basit mi bunun kemoterapi süreci bilmemnesi var.. Hiçbi eş eğer yurtdışında falan değilse bu süreçleri farketmeyecek kadar aptal olamaz.. O sebeple de bana hikayeniz inandırıcı gelmiyo hem de hiçç.

Benim size neden inanasım gelmiyo bilmiyorum ama gerçekten inanılmaz saçma bi anlatım tarzınız var.. Hadi eşinizden gizlediniz ok.(o da gerçekçi gelmedi ama neyse)Bi kere bizden hasta olduğunuzu saklamaya çalışmanızın amacı nedir? gidip eşinizi bulup anlatıcağımızı falan düşünmemişsinizdir sanırım.. Dışarda işlerim vardı falan yazmışsınız bikaç mesajınızda hiçbişeyi halledemiycem gibi şeyler yazmışsınız.. Sonra da insanlar üstünüze gelince böyle bi hikaye mi uydurdunuz acaba.. Bi ameliyat bi eşten nasıl saklanabilir yaa ben anlamadım ne diyceksiniz eşinize gezmeye gidiyorum falan mı? kanserden bahsediyosunuz ama o ameliyat o kadar basit mi bunun kemoterapi süreci bilmemnesi var.. Hiçbi eş eğer yurtdışında falan değilse bu süreçleri farketmeyecek kadar aptal olamaz.. O sebeple de bana hikayeniz inandırıcı gelmiyo hem de hiçç.

Inanmayin. Size inandirmak zorunda miyim burda konu acinca her seyi yazmak zorunda miyim. Bahsetmek istemedim sonra sacma sapan anlattigimi fark edince anlattim ayrica burdakiler uzerime gelse nolur. Ben ne kadar cirkin oldugunu fark etmesem burdaki mesajlarla mi degistircem
Ayrica okumamissiniz esime son dk soulicem basit bir sey dicem. Oyle atlaticam. 1 2 gune ayaklaniyosunuz zaten daha onceden gecirdigim icin biliyorum.

Sen ne çeşit bir manyaksın ?
Kimse senin çocuğuna bakmak zorunda değil doğurduysan bakıcaksın. Şekillere bak ya hacta sonu ziyan olmuş hanımefendinin sinirim tepeme çıktı

Edit: internet nedeniyle konuya yazdığım meaaj çok geç konuya ulaşmış kanser mevzusunu yeni gördüm ilk mesaja olan tepkimdir yukarıdaki

O sureci herkes oyle yasamiyo. Kemoterapi almadim ben almiyorum. Ayni zamanda manevi olarak da oyle yasamiyorum ben esim bana destek olmadigi gibi benim sinirlerimi bozuyo. Baska basit bir seyle gecistiricem olduktan sonra da soylicem.

Inanmayin. Size inandirmak zorunda miyim burda konu acinca her seyi yazmak zorunda miyim. Bahsetmek istemedim sonra sacma sapan anlattigimi fark edince anlattim ayrica burdakiler uzerime gelse nolur. Ben ne kadar cirkin oldugunu fark etmesem burdaki mesajlarla mi degistircem
Ayrica okumamissiniz esime son dk soulicem basit bir sey dicem. Oyle atlaticam. 1 2 gune ayaklaniyosunuz zaten daha onceden gecirdigim icin biliyorum.
Neyse ben %1 hasta olma ihtimaliniz hatırına susuyorum.. Allah şifa versin ne diyelim

Sen ne çeşit bir manyaksın ?
Kimse senin çocuğuna bakmak zorunda değil doğurduysan bakıcaksın. Şekillere bak ya hacta sonu ziyan olmuş hanımefendinin sinirim tepeme çıktı

Siz nasil birine manyak diyosunuz ya.burda her isteyen her isteyene boyle hakaret edebiliyor mu ?
Ben bakamiyorum ameliyat olacagim icin yazimi da duzelttim.
Her denileni anliyorum ama hakareti anlamiyorum

Siz nasil birine manyak diyosunuz ya.burda her isteyen her isteyene boyle hakaret edebiliyor mu ?
Ben bakamiyorum ameliyat olacagim icin yazimi da duzelttim.
Her denileni anliyorum ama hakareti anlamiyorum

bende az önce yazımı düzenledim ilk mesajınıza attığım bir cevaptır okuduğuma yaptığım bir gorum geç düştü siteye konu ameliyat olduğunu görüncede düzenledim zaten

O sureci herkes oyle yasamiyo. Kemoterapi almadim ben almiyorum. Ayni zamanda manevi olarak da oyle yasamiyorum ben esim bana destek olmadigi gibi benim sinirlerimi bozuyo. Baska basit bir seyle gecistiricem olduktan sonra da soylicem.
kemoterapi almıyosanız hormonoterapi mi alıyosunuz o zaman? Oncotype-DX testi yapıldı o zaman?

Back
X