- 16 Şubat 2018
- 40
- 6
- 1
- 37
- Konu Sahibi Silenthills1
Ciddi gelmedi bana kafa yapiyor..
O zaman vaktinizi burda harcamayin derim ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciddi gelmedi bana kafa yapiyor..
Tamm canım ben kaçtımO zaman vaktinizi burda harcamayin derim ben
Siz niye rahatsız oldunuz ki annemle yaşadım aynı hastalığı paylaşmaya çalışıyorum sıkıntınızı ama yine bi terslenme yine bir huysuzlanma?? Amaç nedir?Hayir.baska bir yol izlenecek.raporlarimi mi gostereyim hanim efendi.
Kizlar sinir oluyorum.
Calisiyorum, 3 yasinda oglum var. Kvm cocuguma bakiyodu bizde. Bu hafta da gelip bakcakti ama hastalanmis. O kdr dedim dikkat et kendine diye ya. Hastalanmis gelemicek esim de annesini savundu. Annesine de okdr dedim hastalancak seyler ypma diye.
Herkesten cok ozur dilerim. Sacma sapan yazmisim. Insanlik disi resmen. Cok utandim. Bu konunun altina ne deseniz haklisiniz. Ben rahatsizim,meme kanseriyim bu hastaligi bir kz atlattim tekrar nuksetti ameliyat olcam. Esime soylemiyorum cunku beni dibe cekti zamaninda.
Bi kvme soyledim,o da ilaclarimi almadim diyince yikildim. Cok sinirliyim kendimi ifade edemiyorum. Kim ne dese anlamiyorum. Herkesten ozur dilerim tekrar.
Mune bence bazı fake üyeler köşeye sıkışınca konuyu kapatmakta çözüm arıyolar galiba üyeyi kontrol etmenizi rica ediyorum insanların duygularıyla oynanıyo
Mune bence bazı fake üyeler köşeye sıkışınca konuyu kapatmakta çözüm arıyolar galiba üyeyi kontrol etmenizi rica ediyorum insanların duygularıyla oynanıyo
Sanırım konu altındaki bilgilendirme aldığınız tepkilerden sonra gelmiş.
Bakın, kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil, her anne-baba kendi çocuklarından mesul.
Kayınvalide veya anneler, çocuklara destek verdikleri zamanlarda iyi, sonrasında kötü mü?
Bunu bir düşünmek gerek, insanlar işimize yaradığı sürece hayatlarımızda olsunlar o zaman...
Muhakkak sizin yaşadığınız durum sizin psikolojinizi etkiliyor.
Allah yardımcınız olsun, hastalığınız zor bir hastalık, acil şifalar dilerim.
Bir kere yenmişsiniz, umarım tekrardan yenersiniz bu illet hastalığı.
Nasıl siz elinizde olmadan kanser olduysanız, emin olun herkes yaşadıkları hastalıkları ne kadar kendilerine dikkat etseler de yaşıyorlar malesef.
Steril bir dünya diye birşey yok ne yazık ki...
Biraz pozitif bakmalısınız hayata, aksi halde hem bu hastalık hem bu sinir halleri, sizi daha çok dibe çeker.
Bence ayrıca manik depresifsiniz siz.Kizlar sinir oluyorum.
Calisiyorum, 3 yasinda oglum var. Kvm cocuguma bakiyodu bizde. Bu hafta da gelip bakcakti ama hastalanmis. O kdr dedim dikkat et kendine diye ya. Hastalanmis gelemicek esim de annesini savundu. Annesine de okdr dedim hastalancak seyler ypma diye.
Herkesten cok ozur dilerim. Sacma sapan yazmisim. Insanlik disi resmen. Cok utandim. Bu konunun altina ne deseniz haklisiniz. Ben rahatsizim,meme kanseriyim bu hastaligi bir kz atlattim tekrar nuksetti ameliyat olcam. Esime soylemiyorum cunku beni dibe cekti zamaninda.
Bi kvme soyledim,o da ilaclarimi almadim diyince yikildim. Cok sinirliyim kendimi ifade edemiyorum. Kim ne dese anlamiyorum. Herkesten ozur dilerim tekrar.
Evet n3 deseniz haklisiniz. Soylersem beni mahvediyor asiri karamsar bir insan. Evde bi helvami yemedigimiz kaliyor
Kv ler genelde eleştirilir kötülenir rahatlığıyla mı yazdınız acabaKizlar sinir oluyorum.