Sinir oldum

Kizlar sinir oluyorum.
Calisiyorum, 3 yasinda oglum var. Kvm cocuguma bakiyodu bizde. Bu hafta da gelip bakcakti ama hastalanmis. O kdr dedim dikkat et kendine diye ya. Hastalanmis gelemicek esim de annesini savundu. Annesine de okdr dedim hastalancak seyler ypma diye.

Herkesten cok ozur dilerim. Sacma sapan yazmisim. Insanlik disi resmen. Cok utandim. Bu konunun altina ne deseniz haklisiniz. Ben rahatsizim,meme kanseriyim bu hastaligi bir kz atlattim tekrar nuksetti ameliyat olcam. Esime soylemiyorum cunku beni dibe cekti zamaninda.
Bi kvme soyledim,o da ilaclarimi almadim diyince yikildim. Cok sinirliyim kendimi ifade edemiyorum. Kim ne dese anlamiyorum. Herkesten ozur dilerim tekrar.

Sanırım konu altındaki bilgilendirme aldığınız tepkilerden sonra gelmiş.
Bakın, kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil, her anne-baba kendi çocuklarından mesul.
Kayınvalide veya anneler, çocuklara destek verdikleri zamanlarda iyi, sonrasında kötü mü?
Bunu bir düşünmek gerek, insanlar işimize yaradığı sürece hayatlarımızda olsunlar o zaman...

Muhakkak sizin yaşadığınız durum sizin psikolojinizi etkiliyor.
Allah yardımcınız olsun, hastalığınız zor bir hastalık, acil şifalar dilerim.
Bir kere yenmişsiniz, umarım tekrardan yenersiniz bu illet hastalığı.
Nasıl siz elinizde olmadan kanser olduysanız, emin olun herkes yaşadıkları hastalıkları ne kadar kendilerine dikkat etseler de yaşıyorlar malesef.
Steril bir dünya diye birşey yok ne yazık ki...

Biraz pozitif bakmalısınız hayata, aksi halde hem bu hastalık hem bu sinir halleri, sizi daha çok dibe çeker.

İkinize de geçmiş olsun. Size önerim bu aralar bir psikolojik destek almanız. Gerginliğiniz çok normal ama etrafınızdakileri bu kadar etkilemesine izin vermeden profesyonel bir destek almak şart.

Mune Mune bence bazı fake üyeler köşeye sıkışınca konuyu kapatmakta çözüm arıyolar galiba üyeyi kontrol etmenizi rica ediyorum insanların duygularıyla oynanıyo

Ya nekadar sacmaliyorsunuz Allah askina. Ben burda bu konuyu kapatir cikarim dmi ?
Hastaligimla ilgili konusmak beni geriyor. Anlatamiyor muyum soylesem zaten basta derdim.

Mune Mune bence bazı fake üyeler köşeye sıkışınca konuyu kapatmakta çözüm arıyolar galiba üyeyi kontrol etmenizi rica ediyorum insanların duygularıyla oynanıyo

Konu kalsa ne kalmasa ne. Insanlarin duygulariyla oynuyo olsam konuyu burda birakir isime bakardim. Uzgun sinirli ve kotuyum. Tahammulum yok denceklere. Anlatabiliyor muyum

Sanırım konu altındaki bilgilendirme aldığınız tepkilerden sonra gelmiş.
Bakın, kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil, her anne-baba kendi çocuklarından mesul.
Kayınvalide veya anneler, çocuklara destek verdikleri zamanlarda iyi, sonrasında kötü mü?
Bunu bir düşünmek gerek, insanlar işimize yaradığı sürece hayatlarımızda olsunlar o zaman...

Muhakkak sizin yaşadığınız durum sizin psikolojinizi etkiliyor.
Allah yardımcınız olsun, hastalığınız zor bir hastalık, acil şifalar dilerim.
Bir kere yenmişsiniz, umarım tekrardan yenersiniz bu illet hastalığı.
Nasıl siz elinizde olmadan kanser olduysanız, emin olun herkes yaşadıkları hastalıkları ne kadar kendilerine dikkat etseler de yaşıyorlar malesef.
Steril bir dünya diye birşey yok ne yazık ki...

Biraz pozitif bakmalısınız hayata, aksi halde hem bu hastalık hem bu sinir halleri, sizi daha çok dibe çeker.

Evet bakamiyorum. Sadece bitsin gitsin istiyorum adini soylemrk dahi istemiyorum. Haklisiniz.
Haksizlik yapiyorum ona da. Kendimi dusundum , ne diyim. Dogru soyluyosunuz.

Kizlar sinir oluyorum.
Calisiyorum, 3 yasinda oglum var. Kvm cocuguma bakiyodu bizde. Bu hafta da gelip bakcakti ama hastalanmis. O kdr dedim dikkat et kendine diye ya. Hastalanmis gelemicek esim de annesini savundu. Annesine de okdr dedim hastalancak seyler ypma diye.

Herkesten cok ozur dilerim. Sacma sapan yazmisim. Insanlik disi resmen. Cok utandim. Bu konunun altina ne deseniz haklisiniz. Ben rahatsizim,meme kanseriyim bu hastaligi bir kz atlattim tekrar nuksetti ameliyat olcam. Esime soylemiyorum cunku beni dibe cekti zamaninda.
Bi kvme soyledim,o da ilaclarimi almadim diyince yikildim. Cok sinirliyim kendimi ifade edemiyorum. Kim ne dese anlamiyorum. Herkesten ozur dilerim tekrar.
Bence ayrıca manik depresifsiniz siz.

Ben güncellemeye inanmadım. İnansam bile sizin hasta olmaya hakkınız var ama kaynananızın yok? Madem kanseriniz nüksediyor bırakın işi. Madem kanser olduğunuzu bile gizlemeniz gereken sorunlu eşiniz var boşayın. Ne acayip insanlar var.

Evet n3 deseniz haklisiniz. Soylersem beni mahvediyor asiri karamsar bir insan. Evde bi helvami yemedigimiz kaliyor

Zaten erkekler burnun bile aksa surat asar kendileri hasta olsa küstü sanırsın öyle bir suratsizlik falan

Az da o düşünsün bi zahmet onun da yüzde 50 katkısı oldu çocuğa tobe insanı çileden cikariyolar

Kizlar sinir oluyorum.

Kv ler genelde eleştirilir kötülenir rahatlığıyla mı yazdınız acaba

Bu nedir şaka gibi

Kimse çocuğunuza bakmak zorunda değil
Koca kadını azarlayamazsınız kaç kere uyardım hasta oldu falan
Çok ayıp ya

Tepki alinca duzenleme yapip.
Kanserim..yazmissiniz.

Insallah degilsinizdir.

Oyleyse Allah acil sifalat versin size.
Kv ye gelincr elinde olmadan hasta olmus napsin kadin

Kadın zorlamiyo hasta etti kendini yahu virüs bu ne kadar korursan koru kendini bulaşacaksa bulaşıyor yani

Psikolojinizi anlıyorum (altta yazdığınız paragrafa istinaden tabi)ama hastalık bu biz karar veremeyiz ki.
Kızımı deli gibi koruyorum,sıkıca giydiriyorum,terlemesin diye divane oluyorum ama bugün sabah bir kalktı köh köh öksürüyor. Şimdi ben mi hatalıyım?
Kendimi öyle korudum,saçım ıslak dolaşmadım,havaya uygun giyindim terlemedim,üşümedim,hava soğuksa yürüyüşe bile cıkmadım terlerim hasta olurum diye,sonuç sinüzit oldum. Dağıldım,döküldüm,ilaç kullandım.
Kayınvalideniz 50 yaşın üstündedir diye tahmin ediyorum. Kadın ne kadar korusada kendini bağışıklığı düşüktür genc bir insana göre. Kim ister hasta olmayı?
Yapmayın,haksızlık ediyorsunuz.
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ama lütfen sakin olun kendinizi strese sokmayın.

Güncelleme yapmışsınız da ama öyle bile olsa hasta ve yaşlı bir insana sen bana sormadan nasıl hasta olursun der gibi tavır takınamazsınız..Siz eğer meme kanseri iseniz Allah şifanızı versin.. Kimse kimseye güvenerek çocuk doğurmasın...3 yaşındaki çocuğu kreşe verin kadın da rahat rahat hasta olup istirahat etsin... Sinir oluyorum böyle insanları çocuk bakmaya zorlayan insanlara.. Kadın doğurmuş sana koca diye vermiş bir de torun bakıp onu mu versin... İstiyorsa ne ala.. Hasta ise siz gidin bir tas çorba verin o zaman..

Geçmiş olsun. Sanırım sinirleriniz çok yıpranmış. Psiko-onkoloji servisinden de yararlanmanızı tavsiye ederim. Bu kadar gerginlik ve sinir size ekstra zarar verir ki bu hastalığın birikmiş öfkeyle ne kadar ilişkili olduğu artık bilinen bir gerçek. Bu öfkenizi yenin.

Back
X