Sinir oldum

minekosan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
5.452
5.309
198
Evet çok sinir odum. İşlerim yoğun olduğu için mesaiye kaldım patronun oğlu da burdaymış. Bir proje var o da proje yöneticisi.Akşam bana işle ilgili 'Sen ne yaptın fıstık?' dedi.:olamaz: Mouse ağzının ortasına atasım geldi.:KK34:
İnşallah o fıstıklar boğaznda kalır da.. tövbe est.:KK42:

Neden direk söylemediniz kanka mi olduk niye bana fistik diyorsunuz diye?

Ben olsam susmazdim hemen agzinin payini verirdim :)

Keşke uygun bir dille rahatsız olduğunuzu dile getirseydiniz bazıları bu konuda bir hamle yapsalar da o keskin çizgiyi görüp bir daha aynı cesareti gösteremiyorlar.

Evet çok sinir odum. İşlerim yoğun olduğu için mesaiye kaldım patronun oğlu da burdaymış. Bir proje var o da proje yöneticisi.Akşam bana işle ilgili 'Sen ne yaptın fıstık?' dedi.:olamaz: Mouse ağzının ortasına atasım geldi.:KK34:onu
İnşallah o fıstıklar boğaznda kalır da.. tövbe est.:KK42:

Onu burada değilde keşke o kişinin yüzüne söyleseydiniz, böylelerinin cevabını vermezseniz dur durak bilmezler.

Densiz. Kendinde herseyi soyleme cesareti mi buluyor ?
Bence bir daha yaparsa lafi çekinmeden ağzına tıkın.. minekosan minekosan

Keşke dikkat et o fıstık boğazında kalır diyeydin :halay:Ne kadar densiz ama tekrar ederse muhakkak uyarın yoksa hep devam eder vu sacmaliga

Ya zaten öyle söyleyince elim ayağıma dolaştı kıt beyinli.İşe dalmışım. Ama aynı terbiyesizliği bir daha yaparsa vericem ağzının payını

Iııı yalnız abilerim şu an burada olsaydı ve fıstık dediğinizi duysalardı fıstık ağacı dikerlerdi....(sessizlik)......iş yerinin bahçesine:KK51:
Desen ne de güzel olurdu ya:KK45::KK45:

Back
X