Sinir oldum!!

Tamam madem gelin der bi çorba bi makarna yapardım.
2 gün bekledim gelmediniz bi çorba içmeye gelicez diyince kabul etmemek olmazdı şipşak bunları yaptım der geçerdim.

Eltinizi de çağırsaydınız anlamadım yani eltin gelecek dediyse bende onu da al gel derdim ne olacak ki. 1 haftadır ne hazırlığı yapıyordunuz anlamadım o kadar da çok şey hazırlamaya gerek yok gelicez dedilerse akşama kadar hazırlardınız onların da suçu yok eltiyi çağırmıyorsanız onu evde bırakamazlar ki taşınma işi olunca gidiyormuş

O kadar hazirlik yapip ustune iki kere cagirdigimda eltin gelecek eltin gelecek deyip gelmiyorsa onun emrivakisi ile de ben kabul etmezdim gelmesini. Bir tek corbayla iftar olmuyo ki.

Samimiyetine güvenip böyle söylüyorlar herhalde, ben davet edilip kabul edilen daveti son dakika iptal edeni pek görmedim, garip.

Diceksiniz ki cok abartiyorsun belki.

Gecen hafta kaynama dedim gelin haftaya bize iftara sali gunu. Tamam dediler.
Sali gunu oldu. Msj yaziyor eltin gelicek falan.
Tamam yarin gelin ozaman dedim bisuru hazirlik yaptim size dedim.
Ben hazirligi 1 hafta onceden yapmistim.
Dun de msj atio ki (carsamba) eltin gil yine gelicek.
Gelemicez dediler. Tamam dedim.
Bugunde msj atio bir corbanizi icmeye gelmek istiyoruz.
Tamamda onca yaptigim hazirligi yedik dun.
(Eltimgilde tasinma nedeni gidiyorlar oraya yemege)

Neyapim
Simdi ben bunlarla gicik oluyorum
Bir kahveni iceriz der gibi corbani icmeye gelmek istiyoruz tuhaf olmus. E corba icsinler madem sadece. Ne sacma insanlar var. Stres yapmayin. Dalga gecer gibi davranan onlar. Evde neyiniz varsa ikram edin yesinler.

Düzgün yazmayı dene.
Rahatsız oldum okuyamadım.
Küçük bir tavsiye benimki. Ne kadar özenli yazarsan, o denli özenli yorum alırsın

Acaba onları da yemege cagırmanızı ya da yemeklerı alıp oraya gıtmenızı mı bekledıler (Ev yakınsa tabi)? Çorba dediklerine göre gelemedikleri için mahçuplar bu yuzden siz de rahat olun dıye öyle demıs olabılırler.

Diceksiniz ki cok abartiyorsun belki.

Gecen hafta kaynama dedim gelin haftaya bize iftara sali gunu. Tamam dediler.
Sali gunu oldu. Msj yaziyor eltin gelicek falan.
Tamam yarin gelin ozaman dedim bisuru hazirlik yaptim size dedim.
Ben hazirligi 1 hafta onceden yapmistim.
Dun de msj atio ki (carsamba) eltin gil yine gelicek.
Gelemicez dediler. Tamam dedim.
Bugunde msj atio bir corbanizi icmeye gelmek istiyoruz.
Tamamda onca yaptigim hazirligi yedik dun.
(Eltimgilde tasinma nedeni gidiyorlar oraya yemege)

Neyapim
Simdi ben bunlarla gicik oluyorum
Ya boşverin iftar nihayetinde.Kalbinizi karartmanın anlamı yok.Elt6in taşınmadan dolayı gidiyormuş.Onlar da yok gelmeyin biz şuraya gideceğiz diyemezlerdi veya diyememişler.Sizin de gönlünüz olsun diye davete bir çorba içmek diye icabet etmişler.

Evet son dakikada geldiler. Sinir oldum. Esimle kavga ettim. Dedim bak beni hep erkenden goturuyorsun. Annen son dakikada gelio. Hic birzaman faydasi dokunmadi diyorum.

Sevmiyorum kizlar kadina gicik gidiyorum. Birdaha aslaaa cagirmam!!

Eltinizi de çağırsaydınız anlamadım yani eltin gelecek dediyse bende onu da al gel derdim ne olacak ki. 1 haftadır ne hazırlığı yapıyordunuz anlamadım o kadar da çok şey hazırlamaya gerek yok gelicez dedilerse akşama kadar hazırlardınız onların da suçu yok eltiyi çağırmıyorsanız onu evde bırakamazlar ki taşınma işi olunca gidiyormuş
Aynen Madem Eltiniz tasiniyormuş nevar yani şu ramazan gününde sizde destek olsanız. En azından böyle davet gibi abartılı değilde kendinize yapar gibi ara ara çagirsaydiniz daha sevaba girerdiniz. Ve yaptığınız iyiliği eltinizde eşide asla unutmazdı.
Kayinvalidenn de eşininde hoşuna giderdi sizde manevi anlamda kendinizi iyi hissederdiniz .
Elti yazık ev taşıyor hele bu ramazanda bu sıcaklarda taşınmak o kadar zor ki uzatılan bir bardak soğuk su asla unutulmaz.

Back
X