Sinir oldum

ha whatsapp profildeki dekolteli fotoma iltifatlar etmişti evet.

yani ben olsun diye değil, işimde ilerlemek istiyorum bu konular ilgimi çekiyor bu konuları konuşacaktık tecrübesini dinlemekti amacım. ben aslında tecrübesini dinlemeye heves yapmıştım aslında saolsun kursağımda bıraktı

Buluşmak isteme nedeninizin gerçekten iş olmadığını bence sizde biliyorsunuz da kendinize itiraf etmek istemiyorsunuz.
Bu adama daha fazla yüz ermeyin, hevesli görünmeyin.
Ayrıca o hitap şekli nedir yahu ''naber fıstık'' bu ne lakaytlık..

Ya bu tür adamlar EGO’sunu okşayacak her tür durumu sever. Etkilediğini düşündüğü bir kızla bir kahve içmek bile onun için eğlencelidir. Senden hoşlandığı için değil de senin ona hislerini sınamak için ve hoş vakit geçirmek için yazmış sana. Kullandığı üsluptan da belli bu zaten. Maalesef çoğu kadında böyle m.l tipleri kendine aşık edip yola getirme hayali var. Çok gereksiz ve saçma bir hayal bence. İşte bu yüzden yıpranmak,üzülmek,değersiz hissetmek istemiyorsan uzak dur bu cıvık seviyesiz kart adamdan.

sadece terfi merakindan bulusmak istiyosuniz gbi gelmedi bana. yani gicik olma sebebiniz anlatcaklarini duyamamis olmanizdan degil gibi.

Kendi terfi hayallerine ulaşamayan adam bı başkasına terfi sırlarını mi verir sence. Bence hala flortoz bakıyorsun olaya.

Sen bu herif senin ruhunu yerlerde sürüklemeden gururunu şöyle çıtır çıtır kırıp rezil etmeden depresyonlara sokmadan rahat edemeyeceksin belli oldu.

Ama bana haksızlık yapmıyor musunuz ? O ille de cuma olsun derken, ben "cuma akşamı planım var" diye direttim. Ben her cuma planım var deyişinde, o da "hımmm anlıyorum", "hımmm peki", "anladım" falan yazdı. Ayrıca o bana "cumartesi akşam zor öğle olsun" deyince cevap yazmadım, atlamadım "tamam öğlen buluşalım" diye. Sonuçta kendime değer verme konusunda bir yol katettim bence.

Bence geçen olaydaki intikamınızı almış gibi oldunuz. İntikam gibi değil de işte karizmayı topladınız mı desem doğru olur. Sonuçta içinizi bilmiyor, o buluşmak istedi ama siz hemen atlamadınız,uymayarak değiştirmek istedi günü, siz planınızı onun için bozmadınız ve mesajını da yanıtsız bırakarak çok da önemli değilsin mesajı verdiniz. Bence normal davranmaya devam edin görürseniz iş yerinde naptın ne durumdasın daha iyi misin gibi ayak üstü bi soruşturmayla konuyu açın. Anlatmak isterse yine buluşalım der yeni gün ayarlarsınız, bir şey demezse de buluşmayı umursamayan taraf hala siz olursunuz. Yani illa yeni gün belirleyelim illa görüşelim dememiş olursunuz.

Teşekkür ederim, yukarıda da dediğim gibi bence kendine değer verme konusunda bir yol katettim. Ama adam da bişey yazmadı , ya umursamadı ya da bozuldu bilemiyorum.

Adam flörtöz olduğunu düşündüğü bir dil kullanıyor. "Naber fıstık" ya da yukarıdaki cümlesi. Bence aşırı itici. Hiç sevmem böyle gevşek gevşek konuşan tipleri.
Siz de adamın size uygun bir gün ayarlamamasına, çaba göstermemesine sinir olmuşsunuz. Amacınız terfi olayını dinlemek değil. İçten içe adamla ilgili hayalleriniz var.
Ama şunu bilin ki bu adamın niyeti ciddi ilişki falan değil. Sadece takılabileceği, arada sevişebileceği birini arıyor büyük ihtimalle. Böyle bir ilişkinin sizin için oluru varsa devam edin. Ama bu adam hiçbir zaman beklediğiniz ciddiyete ve ilgi düzeyine gelmeyecek bunu da bilin ve sonradan üzülmeyin.

Yok ben zaten kabul ediyorum, adamla tekrar iletişime geçince yokettiğim hoşlanma duygum biraz canlandı galiba. Bir da boşluktayım da sanırım. Ama şunu da söyleyeyim geçekten terfi muhabbeti konusunda çok heveslenmiştim. Şimdi bu adam 15 senedir çalışıyor ve geçekten iyi bir konuma gelmiş, bilmediği şey yok. İş için yanına 2 dakika uğradığım zamanlar bile on tane dedikodu anlatırdı ayak üstü. Açıkçası muhabbetinden keyif aldığımı söyleyebilirim. Güzel sohbet olucak diye heveslenmiştim.

Buluşmak isteme nedeninizin gerçekten iş olmadığını bence sizde biliyorsunuz da kendinize itiraf etmek istemiyorsunuz.
Bu adama daha fazla yüz ermeyin, hevesli görünmeyin.
Ayrıca o hitap şekli nedir yahu ''naber fıstık'' bu ne lakaytlık..

Evet hoşlanma duygum canlandı galiba. Duygusal boşluk da yaşadığımdan kendi içimde sardım adama.

Egolu olmasiyla,unlu koklu bir aileden gelmesinin ne alakasi varki?
Bildigin simarik bu, cok itici bide hic kusura bakma arkadasim basini yakma derim bununla..

Böyle aileler her isteiğini yapa yapa büyütüyorlar ya genelde, ondan dedim.

Bu arada, MissCherryBlossom MissCherryBlossom yorumlarını takip ettiğim ve beğendiğim bir üyesin, şu konu hakkında ne diyorsun, merak ettim düşünceni yorum yaparsan sevinirim:)

Adamin söylemleri banada itici geldi.

Naber fistik ? sana zor bi görev veriyorum beni mutlu etmek gibi birşeydi neyse kopyalayamadim.
Adam, canım sıkkın gel yanimda dur takilalim beni neselendir diyor ; yerinizde olsam hic yüz vermem cagirirsada gitmem.

Genc Nuri alco gibi canlandi gözümde.
Konuşmalari cidden cok itici .

Naber fistik nedir ya? :kusmuk:
"Morale ihtiyacim var ,bu zor gorevi yerine getirebilir misin" derken neyi kastettigini anlamadim deme sakın. :olamaz: Bu adam seni ne olarak goruyor farkinda msiin? Hala bu laflardan sonra miden bulanmiyor mu bu adam!dan? Ayak ustu 10 dedikodu anlatiyor dedigin adamin konumu ne olursa olsun bes para etmez. Nasil olur da bu anlattigin eksileri gormezsin? Yasin cok kucuk sanirim.

"Morale ihtiyacim var ,bu zor gorevi yerine getirebilir misin" derken neyi kastettigini anlamadim deme sakın. :olamaz: Bu adam seni ne olarak goruyor farkinda msiin? Hala bu laflardan sonra miden bulanmiyor mu bu adam!dan? Ayak ustu 10 dedikodu anlatiyor dedigin adamin konumu ne olursa olsun bes para etmez. Nasil olur da bu anlattigin eksileri gormezsin? Yasin cok kucuk sanirim.

bu düşünce cinsiyetçilik mi bilmiyorum ama bir erkeğin dedikodu yapması kadına göre daha çok itici, asla güvenemem öyle birine

Yaşım küçük değil 31 yaşındayım ama flört ve erkekler konusunda tecrübem yok bir tane sevgilim oldu okul yıllarında. Uzun süren ciddi bir ilişkiydi ama onun üzerinden de seneler geçti. Ve duygusal boşluk içerisindeyim sevdiğim sevildiğim bir ilişkim olsun benim de artık istiyoum.

Ya ben adamdan bora diye bahsetmenize güldüm ismi komigime gitti bu isimde tanıdığım birisi var ve aşırı vurdumduymaz aklima o geldi :D :D :D
Adam coook iğrenç. Uzak durun bence
Insallah sizde sever ve sevilirsiniz
Dogru zamanda doğru kisiyle.
Allah gonlunuze gore versin ama bu flortcu kendini bise zanneden adamla olmaz gibi
Sizi yorar
Yaptigida ayıp.
Randevulasmissiniz sonucta ne diye bozuyor degistiriyor hic sevmedigim seyler.

Ya ben adamdan bora diye bahsetmenize güldüm ismi komigime gitti bu isimde tanıdığım birisi var ve aşırı vurdumduymaz aklima o geldi :KK70: :KK70: :KK70:
Adam coook iğrenç. Uzak durun bence
Insallah sizde sever ve sevilirsiniz
Dogru zamanda doğru kisiyle.
Allah gonlunuze gore versin ama bu flortcu kendini bise zanneden adamla olmaz gibi
Sizi yorar
Yaptigida ayıp.
Randevulasmissiniz sonucta ne diye bozuyor degistiriyor hic sevmedigim seyler.

Ya evet benim de nedense aklıma ""bora" geldi ilk :)

Umarım ben de sevilirim ve hakedeni severim. Ama inanın ki duygusal boşluk başetmesi çok zor bir duydu. Hele ki 30'u devirmişseniz, etrafınızda bekar arkadaş kalmamışsa, "ben ömür boyu böyle mi olacağım" diye üzülüyorsunuz, yalnız yaşlanmaktan korkuyorsunuz. Duygusal açıdan çok hassas oluyorsunuz, bunu istismar etmeye kalkan biri çıkarsa yandınız işte. Yaş gençken hayata dair olumsuzluklar kolay atlatılırken, yaş ilerledikçe zorlaşıyor derin izler bırakıyor.

Zaten hala birşey yazmadı. Ben de yazmadım. Engellemek istiyorum ama farkedip "beni bayaa önemsiyor" diye düşünmesinden çekiniyorum.

İyiki bulusmamıssınız bu direk eve götürmek isterdi

Yok o kadar da uzun boylu değil. Bir akşam çıkmıştık ev muhabbeti yapmadı ki yaptırmam asla, beni efendi gibi kendi evimin önüne bırakmıştı. Whatsaptta konuşurken de "bir dahakine otel rufuna gidelim" deyince de tepkimi çok sert koymuştum.

ya biliyor musunuz yakışıklı bir tip de değil hiç şişman göbeği falan var.

37 yaşında ama 45 gibi gösteiyor. yani bu ego kibir nerden geliyor acaba?

Ay tamda su morale ihtiyacim var guzelim kismini okuduktan sonra , bu adam 40lli yaslarda mi diyecektim. Cunku tipik 40li yaslara gelmis abazan bir ruha sahip erkek cumlesi. Ben olsam gorusmem kesinlikle. Belli ki sizin hala ilginiz var. Terfi kismini bahane etmissiniz kendinize

Adamdan hoslandigin hala bariz ortada. Terfi muhabbeti için gitmek isteseydin giderdin ayak üstü de olsa. Kizlarla bulusuyosa bulusur seni ilgilendirmez adam seni bugün cagirsa bugünde gidersin o da bunun farkinda kullaniyo surekli seni. Biraz aklin varsa bence kes muhabbeti

Adamdan hoslandigin hala bariz ortada. Terfi muhabbeti için gitmek isteseydin giderdin ayak üstü de olsa. Kizlarla bulusuyosa bulusur seni ilgilendirmez adam seni bugün cagirsa bugünde gidersin o da bunun farkinda kullaniyo surekli seni. Biraz aklin varsa bence kes muhabbeti

Yoo hayır beni kullanamıyor asla, bana "otel rufuna gidelim" deyince çok sert çıkıştım. Beni kullanamayacağının gayet de farkındadır diye düşünüyorum. Yani beni kullanamıyor bunu biliyor ve buna rağmen iletişime geçince "hoşlanıyor mu" anlamında bir acaba oldu bende sanırım o kadar.

Back
X