Herkese merhaba. Konu, geçen kendimi rezil ettiğim adamla alakalı. İşyerinde bana çokça ilgi gösteren ve benim de hoşlanmaya başladığım 37 yaşındaki adamdan bahsetmiştim, ama adamın bazı hareketlerini abazanca bulduğum için kapıp koyveremediğimi ve adamın ilgisinin azaldığını, whatsapp storide adamdan hoşlandığımı ima ettiğimi ama adamın artık whatsapp storilerime bakmadığını anlatmıştım. Hatta utancımdan bir süre blokladım adamı, ama sonra "bloklamak önemsemektir" deyip bloğu açtım. Ayrıca salaklığımdan ders aldım hiçbişey yapmadım, gördüğüm yerde meraba meraba, sadece iş arkadaşı oldu benim için.
Hoşlanma duygumu söndürdüm yani aman olmasın dedim ve kendimi işe güce arkadaşlarıma verdim ve hoşlanma duygumu baya bitirdim. Bu adam, ismine Bora diyelim, işyerinde tutulan başarılı biri, gözde biri. Müthiş bir terfi bekliyordu ama alamadı terfiyi. Ben bunu duydum. Neyse sonra geçen hafta salı bu bana yazdı "naber fıstık" diye şaşırdım tabi. İşte terfi olayından canı sıkkınmış, ben de salağa yattım duymamış gibi yaptım aaa öyle mi hadi ya filan dedim.
İşte morale ihtiyacı varmış, bi akşam çıkabilir miymişiz, işin içinde iş varmış falan fıstık. Ben de tamam dedim. Ama inanın hoşlanma olayını zerre düşünmedim. Amacım bu konuları konuşmak, çünkü Bora işyerindeki herşeyi biliyor, çok tecrübeli 15 senelik tecrübesi var ben daha yeniyim. Ve işyerinde aynı yollardan ben de geçeceğim, yükselmek amacındayım ve bu terfi olayları müthiş ilgimi çekiyor, konuya dair herşeyi bilmek istiyorum. O anlatayım deyince heyecanlandım ve tamam mutlaka yapalım anlat dedim.
Neyse gün belirleme safhasına geldik geçen salı konuştuk. O günü sen seç dedi ben de perşembe buluşalım dedim o haftasonu dedi, tamam cumartesi ok'dir dedim. Ben böyle deyince cuma akşamı olsun dedi. Cuma meşgulüm dedim (aslında ertelenebilir bir olay ama hep ok ok ok demek istemedim). Neyse cumartesi akşamı anlaştık. Cuma bana akşam 6'da ne yazıyor bilin bakalım !!! "cumartesi başka bişey girdi. bu akşam yapsak ne desin, hala duruyo mu programın?" ya inanılmaz gıcık oldum. Gı-cık ol-dum. Cuma günkü işim ertelenebilir birşeydi ama evet programım var hala dedim. İstersen çıkarsan uğra dedi. Ya buna da gıcık kaptım, ayaküstü geçiştirir gibi bu ne ya ? "sen yarın çok mu meşgulsün" diye sorunca "öğleden sonra olabilir de akşam zor" yazdı

(( Gıcık oldum. Sanki başka kızlara da yazıyor gün bölüştürüyor gibi hissettim, paranoya mı yaptım sizce ?
Anlatacaklarını inanılmaz merak ediyordum, çok hevesliydim bu terfi olaylarının analizini yapmaya hevesim patladı yani. Ve ben cuma attığı mesajını yanıtsız bıraktım. Cumartesi geçti bugün pazar bitiyo bile. O da yazmadı hiç.
Ve ben şu olayın sinirini atamıyorum. Siz olsanız napardınız,mesajını cevapsız bırakmakla hata mı etmişim? Objektif bakamıyorum şu an