Sinir oldum

bir de şey dedi "bana moral vermene ihtiyacım var güzelim bu zor görevi yerine getirebilir misin?" falan yazdı
Iyk, böyle konuşan adamlara sinir olurum ya. Ben genel olarak soğuk, mesafeli biriyimdir bana öyle dese yallah başka kapıya işim gücüm yok senle mi ugrasacam tatlışko diye alay ederek yollardim. Benim yapım gereği içimdekini tutamam direk derim. Yaa böyle konuşan erkekler aşırı itici gelmiyor mu size? İş içinde olsa hiç anlaşabileceğim tipler değil. Belki ben de sorun vardır bilemem de. Bir de zor görev diyor, adamın egoya bak. Ben onun o egoyu sozlerimle yerle bir ederdim de neyse , burdan sinirlendim ya adama.

Iyk, böyle konuşan adamlara sinir olurum ya. Ben genel olarak soğuk, mesafeli biriyimdir bana öyle dese yallah başka kapıya işim gücüm yok senle mi ugrasacam tatlışko diye alay ederek yollardim. Benim yapım gereği içimdekini tutamam direk derim. Yaa böyle konuşan erkekler aşırı itici gelmiyor mu size? İş içinde olsa hiç anlaşabileceğim tipler değil. Belki ben de sorun vardır bilemem de.

keşke ben de "tabi nonoşum sen beni psikolog mu sandım nonoşum" falan yazsaydım :KK43:

siz onu artık sadece iş arkadaşı olarak gördüğünüzü belirtmişsiniz ama iş arkadaşları birbirleriyle böyle konuşur mu? eğer gerçekten öyle görüyorsanız keşke sınırı çizseydiniz, adam anlamamış tam olarak

egolu değil mi ? :KK43:( ünlü ve köklü bir aileden geliyor bundan olabilir mi ?

sizce amacı ego tatmini mi ?
Kendinden çok emin, hiç bir kadın bana hayır diyemez havasında falan sanırım. Normal insan moralim bozuk biraz dertlesmeye ihtiyacım var uygun bir vaktinde konuşabilir miyiz falan der. Bu adam herkes hazırda onu bekliyor gibi davranıyor, bana sorarsaniz cevap vermediginiz bulusmadiginiz çok iyi olmuş. Bir daha yazarsa da nolur haddini bildirin.

Kendinden çok emin, hiç bir kadın bana hayır diyemez havasında falan sanırım. Normal insan moralim bozuk biraz dertlesmeye ihtiyacım var uygun bir vaktinde konuşabilir miyiz falan der. Bu adam herkes hazırda onu bekliyor gibi davranıyor bana sorarsaniz cevap vermediginiz bulusmadiginiz çok iyi olmuş. Bir daha yazarsa da nolur haddini bildirin.

ya biliyor musunuz yakışıklı bir tip de değil hiç şişman göbeği falan var.

37 yaşında ama 45 gibi gösteiyor. yani bu ego kibir nerden geliyor acaba?

ya biliyor musunuz yakışıklı bir tip de değil hiç şişman göbeği falan var.

37 yaşında ama 45 gibi gösteiyor. yani bu ego kibir nerden geliyor acaba?
Ayy ben olsam bu ego nerden geliyor o kıllı göbeğine mi guveniyorsun falan diye iyice çirkeflesip mahalle ağzına baglayabilirdim, haketmis çünkü.

Bilmiyorum ya bazı adamlar böyle davranarak kadınları etkileyebileceğini sanıyor ama çok itici. Kariyeri , maddi durumu falan iyiyse , erkeklerde kadınlar parası olan erkeklere hayır diyemez diye bir genel yargı var ya ona güveniyordur belki de. Her türlü itici.

Ayy ben olsam bu ego nerden geliyor o kıllı göbeğine mi guveniyorsun falan diye iyice çirkeflesip mahalle ağzına baglayabilirdim, haketmis çünkü.

Bilmiyorum ya bazı adamlar böyle davranarak kadınları etkileyebileceğini sanıyor ama çok itici. Kariyeri , maddi durumu falan iyiyse , erkekler de kadınlar parası olan erkeklere hayır diyemez diye bir genel yargı var ya ona güveniyordur belki de. Her türlü itici.

aynen kariyeri ve maddiyatına güveniyor bence pozisyonu iyi çünkü, bir de ünlü ve köklü bir aileden geliyor.

o nedenle istediği terfiyi alamamasına baya şaşırmıştım ben de çok şaşırdım gerçekten.

aynen kariyeri ve maddiyatına güveniyor bence pozisyonu iyi çünkü, bir de ünlü ve köklü bir aileden geliyor.

o nedenle istediği terfiyi alamamasına baya şaşırmıştım ben de çok şaşırdım gerçekten.
Demek ki ordan geliyor bu ego. Siz uzak durun bence iş için de olsa.

ego olması için para, kariyer, güzellik, yakışıklılık gibi niteliklere gerek yok ki, siz adamı gözünüzde de büyütmüş olabilirsiniz.

dış görünüşü de sizin yakışıklılık kriterlerinize uymamasına rağmen zamanında sizi etkilemiş, demekki adamın karizması var. buluşmayı kendisi istemiş sonra naza çekmiş kendini, buluşmadığınız iyi olmuş onun için programınızı esnetseydiniz siz de ego tatminine biraz daha katkı sağlayacaktınız

bir de şey dedi "bana moral vermene ihtiyacım var güzelim bu zor görevi yerine getirebilir misin?" falan yazdı
Sen bu herif senin ruhunu yerlerde sürüklemeden gururunu şöyle çıtır çıtır kırıp rezil etmeden depresyonlara sokmadan rahat edemeyeceksin belli oldu.

Adam cani sıkkınmış terfi alamamis o kadar gunden sonra onun morelini duzeltmeniz icin hemen size yaziyor neden? Onun moralini duzeltmek sizin goreviniz mi ne munasebet! Bana yazsa kusura bakma cok yogunum der yol veririm.

kullanıyo derken ilgi mi istiyor sadece ?
Hayır ilgi değil farklı şeyler yaşamak istiyor ben dikkat et derim. Ki iş öğrenmek istiyorsan başka birilerine de sorabilirsin sen bu kişiden hoşlanıyorsun daha önceki yorumlarını okumuştum öyle hatırlıyorum ayrıca işi iyi bilse terfi verirlerdi dimi bence onunla konuşmak görüşmek isteğine başka bahaneler bulmaya çalışma ama o kişiye dikkat et derim senin yorumlarını okuduğum için söylüyorum bunu

Herkese merhaba. Konu, geçen kendimi rezil ettiğim adamla alakalı. İşyerinde bana çokça ilgi gösteren ve benim de hoşlanmaya başladığım 37 yaşındaki adamdan bahsetmiştim, ama adamın bazı hareketlerini abazanca bulduğum için kapıp koyveremediğimi ve adamın ilgisinin azaldığını, whatsapp storide adamdan hoşlandığımı ima ettiğimi ama adamın artık whatsapp storilerime bakmadığını anlatmıştım. Hatta utancımdan bir süre blokladım adamı, ama sonra "bloklamak önemsemektir" deyip bloğu açtım. Ayrıca salaklığımdan ders aldım hiçbişey yapmadım, gördüğüm yerde meraba meraba, sadece iş arkadaşı oldu benim için. Hoşlanma duygumu söndürdüm yani aman olmasın dedim ve kendimi işe güce arkadaşlarıma verdim ve hoşlanma duygumu baya bitirdim. Bu adam, ismine Bora diyelim, işyerinde tutulan başarılı biri, gözde biri. Müthiş bir terfi bekliyordu ama alamadı terfiyi. Ben bunu duydum. Neyse sonra geçen hafta salı bu bana yazdı "naber fıstık" diye şaşırdım tabi. İşte terfi olayından canı sıkkınmış, ben de salağa yattım duymamış gibi yaptım aaa öyle mi hadi ya filan dedim. İşte morale ihtiyacı varmış, bi akşam çıkabilir miymişiz, işin içinde iş varmış falan fıstık. Ben de tamam dedim. Ama inanın hoşlanma olayını zerre düşünmedim. Amacım bu konuları konuşmak, çünkü Bora işyerindeki herşeyi biliyor, çok tecrübeli 15 senelik tecrübesi var ben daha yeniyim. Ve işyerinde aynı yollardan ben de geçeceğim, yükselmek amacındayım ve bu terfi olayları müthiş ilgimi çekiyor, konuya dair herşeyi bilmek istiyorum. O anlatayım deyince heyecanlandım ve tamam mutlaka yapalım anlat dedim.

Neyse gün belirleme safhasına geldik geçen salı konuştuk. O günü sen seç dedi ben de perşembe buluşalım dedim o haftasonu dedi, tamam cumartesi ok'dir dedim. Ben böyle deyince cuma akşamı olsun dedi. Cuma meşgulüm dedim (aslında ertelenebilir bir olay ama hep ok ok ok demek istemedim). Neyse cumartesi akşamı anlaştık. Cuma bana akşam 6'da ne yazıyor bilin bakalım !!! "cumartesi başka bişey girdi. bu akşam yapsak ne desin, hala duruyo mu programın?" ya inanılmaz gıcık oldum. Gı-cık ol-dum. Cuma günkü işim ertelenebilir birşeydi ama evet programım var hala dedim. İstersen çıkarsan uğra dedi. Ya buna da gıcık kaptım, ayaküstü geçiştirir gibi bu ne ya ? "sen yarın çok mu meşgulsün" diye sorunca "öğleden sonra olabilir de akşam zor" yazdı :KK43:(( Gıcık oldum. Sanki başka kızlara da yazıyor gün bölüştürüyor gibi hissettim, paranoya mı yaptım sizce ? Anlatacaklarını inanılmaz merak ediyordum, çok hevesliydim bu terfi olaylarının analizini yapmaya hevesim patladı yani. Ve ben cuma attığı mesajını yanıtsız bıraktım. Cumartesi geçti bugün pazar bitiyo bile. O da yazmadı hiç. Ve ben şu olayın sinirini atamıyorum. Siz olsanız napardınız,mesajını cevapsız bırakmakla hata mı etmişim? Objektif bakamıyorum şu an
Bence geçen olaydaki intikamınızı almış gibi oldunuz. İntikam gibi değil de işte karizmayı topladınız mı desem doğru olur. Sonuçta içinizi bilmiyor, o buluşmak istedi ama siz hemen atlamadınız,uymayarak değiştirmek istedi günü, siz planınızı onun için bozmadınız ve mesajını da yanıtsız bırakarak çok da önemli değilsin mesajı verdiniz. Bence normal davranmaya devam edin görürseniz iş yerinde naptın ne durumdasın daha iyi misin gibi ayak üstü bi soruşturmayla konuyu açın. Anlatmak isterse yine buluşalım der yeni gün ayarlarsınız, bir şey demezse de buluşmayı umursamayan taraf hala siz olursunuz. Yani illa yeni gün belirleyelim illa görüşelim dememiş olursunuz.

Adam flörtöz olduğunu düşündüğü bir dil kullanıyor. "Naber fıstık" ya da yukarıdaki cümlesi. Bence aşırı itici. Hiç sevmem böyle gevşek gevşek konuşan tipleri.
Siz de adamın size uygun bir gün ayarlamamasına, çaba göstermemesine sinir olmuşsunuz. Amacınız terfi olayını dinlemek değil. İçten içe adamla ilgili hayalleriniz var.
Ama şunu bilin ki bu adamın niyeti ciddi ilişki falan değil. Sadece takılabileceği, arada sevişebileceği birini arıyor büyük ihtimalle. Böyle bir ilişkinin sizin için oluru varsa devam edin. Ama bu adam hiçbir zaman beklediğiniz ciddiyete ve ilgi düzeyine gelmeyecek bunu da bilin ve sonradan üzülmeyin.

Back
X