Sinir oldum

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Merhaba 3 gün önce eşimle annesi yuzunden tartıştık ve o gece ilk kez kırıp döktü, şiddetli sözlü kavga ettik, birbirmizden nefrete varırcasına, eşim normalde kırıp dökmeyen her tartıştığımızda bana sarılıp dil döken biri. Kavganın ertesi günü çarşafları yıkamak için topladım, eşimin yastık kılıfının içinde kırmızı bağlanmış kurdele buldum, nereden girdi bu derken asla öylesine girecek birşey değil, attım hemen çarşafları yıkadım, eşim eve geldi eskisi gibi sanki o gece ki adam gitti, bunun anlamı nedir ben anlam veremedim etrafınızda gördünüz mü?

Merhaba 3 gün önce eşimle annesi yuzunden tartıştık ve o gece ilk kez kırıp döktü, şiddetli sözlü kavga ettik, birbirmizden nefrete varırcasına, eşim normalde kırıp dökmeyen her tartıştığımızda bana sarılıp dil döken biri. Kavganın ertesi günü çarşafları yıkamak için topladım, eşimin yastık kılıfının içinde kırmızı bağlanmış kurdele buldum, nereden girdi bu derken asla öylesine girecek birşey değil, attım hemen çarşafları yıkadım, eşim eve geldi eskisi gibi sanki o gece ki adam gitti, bunun anlamı nedir ben anlam veremedim etrafınızda gördünüz mü?
Ben büyü olduğunu düşündüm yastık içinden neden niye öyle bir şey çıksın. Suphelendiginiz biri var mı odanıza kadar girebilecek biri felan. Umarım aranız düzelir açıkçası merak ettim kurdelenin anlamını inşallah büyü felan değildir

Kurdeleyi atmasaydın sirkeye ıslasaydın tatlım
Ama konu kapanır sana diyim bu tarz konular yasak 🙄🙊

Ben de zaten agnostik çizgisindeyim ama şahit olduğum bu... o gece kv yatakodasına girip aldığı halıyı sermişti...
O koymus eski kafalilar hala inaniyo bu sacmaliklara eskiden babaanemin yapmadigi buyu kalmamisti biride tutmuyodu garibim

Kv niz nasıl biri ? Bir de bu tarz konular yasak diye biliyorum.
Eşim anlatırdı o küçükken uğraşırmış... İşin tuhafı bu akşam oturmaya gittik, bana dedi ki bir kurdele vardı senin odanda bana onu getir diyecektim dedi, bende görmedim dedim, yastık kılıfındaydı demedim

Ben büyü olduğunu düşündüm yastık içinden neden niye öyle bir şey çıksın. Suphelendiginiz biri var mı odanıza kadar girebilecek biri felan. Umarım aranız düzelir açıkçası merak ettim kurdelenin anlamını inşallah büyü felan değildir
Kv girmişti o gün kendi aldığı halıyı sermişti... Şuan aramız iyi şükür...

%99.9 büyü var canım :( eve kimseyi sokmamaya çalış ya :(

Paspas yaptığın suya sirke koy evini onunla temizle tozları bile sirkeli suyla al yemeklikleri sirkeli suyka yıkamadan yeme en temiz büyü bozma taktiğidir ben yıllardır bozduran ve ısrarla kocamdan ayrılim diye yapılan biriyim bana da bozdurduğum kadın demişti güvenilir birisi sağolsun

Paspas yaptığın suya sirke koy evini onunla temizle tozları bile sirkeli suyla al yemeklikleri sirkeli suyka yıkamadan yeme en temiz büyü bozma taktiğidir ben yıllardır bozduran ve ısrarla kocamdan ayrılim diye yapılan biriyim bana da bozdurduğum kadın demişti güvenilir birisi sağolsun
Beyaz sirkemi farketmez mi

İnanki hüngür hüngür ağladım ve eşim dönüp bakmadı bana oysa benim bırak ağlamamı surat assam peşimde ne oldu diye gezen adam..
Allah öylelerinden uzak etsin :( (büyücü, üfürükçü) neyseki çabuk bulmuş fark etmişsin canım

Back
X