Sinir oldum

Namename

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2012
1.946
2.308
333
Daha önce kızımın anneme düşkünlüğüyle ilgili konu açmıştım. Eskisi gibi takılmıyorum artık bu duruma. Ama bugün iki komşu beni sinir etti.
Kızım 9 aylık. Doğduğundan beri annemle yardımlaşmalı baktık ilk 5 ay o da şu şekilde. Annem bana geldi ben yemek temizlik yaptım. Ben anneme gidince yemeği orda yiyodum. Hani kızımı ona bıraktım gittim gezdim gibi bi durum yok. Yenidoğan döneminde de hep göğsümde uyurdu.
Haftada 2-3 görüşüyoruz. Ama o görüştüğümüz zamanlarda da hep anneme gitmek istiyo. İlk başlarda canım çok sıkılıyodu ama şimdi daha rahatım.
Bugün bahçede annem gezdirdi sonra bana verdi bana gelince ağladı anneme gitmek istedi. Annemde sustu. Komşu kadının dediği aaa annane daha çok emek vermiş baksana hayır kabul etmiyorum ben onu bırakıp bi yere gitmedim anneme atıp aşağıyada oturmadım dedim. E ben gözümle gördüm diyo hala.
Ben şimdi ilgisiz anne mi oluyorum. Yemeği bakımı herşeyi bende oyunu şarkısı. 2-3 saat vakit geçiriyolar annaneyle ona ağlayınca ben ilgisiz oluyorum. Bi taneside bunu annanesi büyüttü diyo bende dedim ki acaba annane bakarken ben ne yapıyodum o ara. Kadın bakıyo suratıma.
Ya abartıyo muyum sizce? Bu konuda çok hassasım. Anneliğime laf edilmesine sinir oluyorum. Bu arada annem olmadığı zaman bana düşkün bana gelmek istiyo.

Uzun uzun komşulara açıklama yapmaniza hiiic de gerek yokmuş..

Savunma ihtiyacı duyduğunuz konu çok komik .. o tabi ki de sizin çocuğunuz.. tabi ki de siz daha çok emek verdiniz veriyorsunuz vereceksiniz...

İnsanlari bu kadar ciddiye almayın. Yaraniz olduğunu bu kadar belli etmeyin...

Cok fazla ciddiye almissin. Tabi ki bebegine kimsenin senden daha cok emegi gecemez. Ama sonucta kastettikleri de senin annen. Hosuna bile gidebilirdi bu durum aslinda. Tabi insan surekli bu tarz yorumlarla karsilasinca sabredemiyor. Bosver dusunup kendini uzme. Onlar da uzerlerine vazife olmayan seyler hakkinda yorum yapmasinlat.

Bu çok normal ki. Anane daha çok emek verdiği için değil muhtemelen daha çok tolerans gösterdiği için ona gitmek istiyodur. Ben de hatirlarim şeker istediğimde annem zararlı diye çok vermezdi ağlayarak ananeme giderdim çünkü bilirdim ki kıyamıcak vericek. Çocuk tabi ki sizi daha çok seviyodur, siz daha cok emek veriyosunuzdur ve sizin annesi oldugunuzun farkindadir. Bosverin o hadsiz komşuları

Annemleri ziyarete geldim, geçen gün karşı komşu diyor ki; yaşıyorsun vallahi, bende hayat yaşamadım deme. Hep annen bakıyor oğlana! X teyzeciğim dedim hayatımı yaşamak için geliyorum ya zaten annemlere :). gereksiz ciddiye almışsınız vallahi... gülün, geçin ❤ bu arada annemle farklı şehirlerdeyiz, 2 ayda 1 falan geliyorum, düşün yani nasıl gözüküyor dışarıdan.

İnsanlar çok cahil.Sen kendini biliyosun gerisini boşver.Anneliği insanın en zayıf noktası.Kadınlar haddini fazlasıyla aşmış.Anneanneyi arada görüyor,özleyip ona gitmek istemesi normal.Çocuk bu,kim ilgi gösterirse ona gider.Bu onu daha çok sevdiği anlamına gelmezki.

Çok fazla ciddiye almışsınız komşularınızın dediklerini.

Çocuğunuzu 1-2 saat annenize bırakıp dışarı çıkıp bir kahve icip kendiniz için değişiklikte yapabilirsiniz de buda sizi kötü anne yapmaz.

Tabi ki abartıyorsunuz.

Benim çocuklarım da anneannesine çok düşkünler, haftada 4-5 görüşüyoruz istiyorlar çünkü. Ama bu durumdan memnunum ben. Anneanneleri her isteklerini yerine getirdiği için çok seviyorlar.komşulara da he deyip geçin duymayın bile.

Hadi siz çocuğu eğlendirmeye çıkmışsınız bahçeye de bu komşu kadınlar ne yapıyor acaba boş boş oturup boş boş konuşmaktan başka. Boş yorumlarıni kendine sakla gibi tüm muhabbeti kesecek şekilde bir cevap verin bence yanınıza yaklasamasinlar.

Ya ne var bunda, annemle oğlumu görenler de, anneannesi bakıyor herhalde diyorlar, halbuki alakası yok.
Doğduğundan beri ben bakarım, anneanne gelir oynar gider.
Ama asiri aşırı düşkündür anneanne ve dedeye.
yanlış anlamada karşıdan sanki bebeğini annenden kiskaniyormussun gibi duruyor
Öyle değildir tabi de, bu kadar kafaya takınca öyle gibi görünüyor
Bebeğin herkesin yerini bilir endişe etme sen..
Hele bir konuşsun neler diyecek sana Ballı ballı

Kiskandiginiz kişi anneniz bnce kendinize gelin

Ya bide regl dönemimde yaklaşıyo onunda etkisi var sanırım.

Kiskandiginiz kişi anneniz bnce kendinize gelin
Annemi kıskanmıyorum tabi ki de. Beni rahatsız eden doğduğundan beri baktığım bebeğime annemin bakıyomuş benim geziyomuş muamelesi yapılması. Ona gitmek için ağlıyo diye annen daha fazla emek vermiş denilmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…