Tabi ki abartıyorsunuz.Daha önce kızımın anneme düşkünlüğüyle ilgili konu açmıştım. Eskisi gibi takılmıyorum artık bu duruma. Ama bugün iki komşu beni sinir etti.
Kızım 9 aylık. Doğduğundan beri annemle yardımlaşmalı baktık ilk 5 ay o da şu şekilde. Annem bana geldi ben yemek temizlik yaptım. Ben anneme gidince yemeği orda yiyodum. Hani kızımı ona bıraktım gittim gezdim gibi bi durum yok. Yenidoğan döneminde de hep göğsümde uyurdu.
Haftada 2-3 görüşüyoruz. Ama o görüştüğümüz zamanlarda da hep anneme gitmek istiyo. İlk başlarda canım çok sıkılıyodu ama şimdi daha rahatım.
Bugün bahçede annem gezdirdi sonra bana verdi bana gelince ağladı anneme gitmek istedi. Annemde sustu. Komşu kadının dediği aaa annane daha çok emek vermiş baksanahayır kabul etmiyorum ben onu bırakıp bi yere gitmedim anneme atıp aşağıyada oturmadım dedim. E ben gözümle gördüm diyo hala.
Ben şimdi ilgisiz anne mi oluyorum. Yemeği bakımı herşeyi bende oyunu şarkısı. 2-3 saat vakit geçiriyolar annaneyle ona ağlayınca ben ilgisiz oluyorum. Bi taneside bunu annanesi büyüttü diyo bende dedim ki acaba annane bakarken ben ne yapıyodum o ara. Kadın bakıyo suratıma.
Ya abartıyo muyum sizce? Bu konuda çok hassasım. Anneliğime laf edilmesine sinir oluyorum. Bu arada annem olmadığı zaman bana düşkün bana gelmek istiyo.
Ya bide regl dönemimde yaklaşıyo onunda etkisi var sanırım.Annemleri ziyarete geldim, geçen gün karşı komşu diyor ki; yaşıyorsun vallahi, bende hayat yaşamadım deme. Hep annen bakıyor oğlana! X teyzeciğim dedim hayatımı yaşamak için geliyorum ya zaten annemlere :). gereksiz ciddiye almışsınız vallahi... gülün, geçin ❤ bu arada annemle farklı şehirlerdeyiz, 2 ayda 1 falan geliyorum, düşün yani nasıl gözüküyor dışarıdan.
Annemi kıskanmıyorum tabi ki de. Beni rahatsız eden doğduğundan beri baktığım bebeğime annemin bakıyomuş benim geziyomuş muamelesi yapılması. Ona gitmek için ağlıyo diye annen daha fazla emek vermiş denilmesi.Kiskandiginiz kişi anneniz bnce kendinize gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?