Ya başlarda anne olarak eksik mi davranıyorumda ona gitmek için ağlıyo diyodum ama o konuyu aştım hani ona gitmek için ağlaması rahatsız etmiyo artık beni. Sadece insanların lafları canımı sıktı. Regl dönemimde yaklaştı onunda etkisi olabilir çok hassaslaştım.Ya ne var bunda, annemle oğlumu görenler de, anneannesi bakıyor herhalde diyorlar, halbuki alakası yok.
Doğduğundan beri ben bakarım, anneanne gelir oynar gider.
Ama asiri aşırı düşkündür anneanne ve dedeye.
yanlış anlamada karşıdan sanki bebeğini annenden kiskaniyormussun gibi duruyor
Öyle değildir tabi de, bu kadar kafaya takınca öyle gibi görünüyor
Bebeğin herkesin yerini bilir endişe etme sen..
Hele bir konuşsun neler diyecek sana Ballı ballı
Annem her istediğini yapıyo her istediğini. O konuda dediğim gibi ilk zamanlar çok takılıyodum şimdi rahatım. Daha çok insanların sözleri beni rahatsız etti.Benim çocuklarım da anneannesine çok düşkünler, haftada 4-5 görüşüyoruz istiyorlar çünkü. Ama bu durumdan memnunum ben. Anneanneleri her isteklerini yerine getirdiği için çok seviyorlar.komşulara da he deyip geçin duymayın bile.
Ne yazıkki öyle hazır cevap bi yapım yok.Çok daha ağır bi tepkiyle kadınları susturabilirdiniz bakın ben bile sinir oldum, laflarını ağzına bi tıksaydınz da içimizin yağları bi eriseydi okurken.
O yüzden düşkünler anneaneye işte.İnsanlar konuşurlar konuşurlar ... olanı olmayanı herşeyi. O yüzden takmayın. Evet anneannesine çok düşkün benim çocuğum deyin.Annem her istediğini yapıyo her istediğini. O konuda dediğim gibi ilk zamanlar çok takılıyodum şimdi rahatım. Daha çok insanların sözleri beni rahatsız etti.
Daha önce kızımın anneme düşkünlüğüyle ilgili konu açmıştım. Eskisi gibi takılmıyorum artık bu duruma. Ama bugün iki komşu beni sinir etti.
Kızım 9 aylık. Doğduğundan beri annemle yardımlaşmalı baktık ilk 5 ay o da şu şekilde. Annem bana geldi ben yemek temizlik yaptım. Ben anneme gidince yemeği orda yiyodum. Hani kızımı ona bıraktım gittim gezdim gibi bi durum yok. Yenidoğan döneminde de hep göğsümde uyurdu.
Haftada 2-3 görüşüyoruz. Ama o görüştüğümüz zamanlarda da hep anneme gitmek istiyo. İlk başlarda canım çok sıkılıyodu ama şimdi daha rahatım.
Bugün bahçede annem gezdirdi sonra bana verdi bana gelince ağladı anneme gitmek istedi. Annemde sustu. Komşu kadının dediği aaa annane daha çok emek vermiş baksanahayır kabul etmiyorum ben onu bırakıp bi yere gitmedim anneme atıp aşağıyada oturmadım dedim. E ben gözümle gördüm diyo hala.
Ben şimdi ilgisiz anne mi oluyorum. Yemeği bakımı herşeyi bende oyunu şarkısı. 2-3 saat vakit geçiriyolar annaneyle ona ağlayınca ben ilgisiz oluyorum. Bi taneside bunu annanesi büyüttü diyo bende dedim ki acaba annane bakarken ben ne yapıyodum o ara. Kadın bakıyo suratıma.
Ya abartıyo muyum sizce? Bu konuda çok hassasım. Anneliğime laf edilmesine sinir oluyorum. Bu arada annem olmadığı zaman bana düşkün bana gelmek istiyo.
Anneniz çocuğunuza bakmasa bu kez de annenize sinir olacaktınız.. Mesele bile olmayacak bir mevzu bence. Komşuların yaptığına sizin özelinize müdahale olduğu için sinir olmakta haklı olsanız da çocuğunuzun annenize olan düşkünlüğüne sevinmelisiniz. Anneniz ne kadar içten ne kadar sevgi dolu bakmış ki çocuğunuz onu bu denli benimsemiş.. bu arada hiç bir çocuk için annenin yerini başkası alamaz (sadece doğuran kadınlar için geçerli değil tabi)Daha önce kızımın anneme düşkünlüğüyle ilgili konu açmıştım. Eskisi gibi takılmıyorum artık bu duruma. Ama bugün iki komşu beni sinir etti.
Kızım 9 aylık. Doğduğundan beri annemle yardımlaşmalı baktık ilk 5 ay o da şu şekilde. Annem bana geldi ben yemek temizlik yaptım. Ben anneme gidince yemeği orda yiyodum. Hani kızımı ona bıraktım gittim gezdim gibi bi durum yok. Yenidoğan döneminde de hep göğsümde uyurdu.
Haftada 2-3 görüşüyoruz. Ama o görüştüğümüz zamanlarda da hep anneme gitmek istiyo. İlk başlarda canım çok sıkılıyodu ama şimdi daha rahatım.
Bugün bahçede annem gezdirdi sonra bana verdi bana gelince ağladı anneme gitmek istedi. Annemde sustu. Komşu kadının dediği aaa annane daha çok emek vermiş baksanahayır kabul etmiyorum ben onu bırakıp bi yere gitmedim anneme atıp aşağıyada oturmadım dedim. E ben gözümle gördüm diyo hala.
Ben şimdi ilgisiz anne mi oluyorum. Yemeği bakımı herşeyi bende oyunu şarkısı. 2-3 saat vakit geçiriyolar annaneyle ona ağlayınca ben ilgisiz oluyorum. Bi taneside bunu annanesi büyüttü diyo bende dedim ki acaba annane bakarken ben ne yapıyodum o ara. Kadın bakıyo suratıma.
Ya abartıyo muyum sizce? Bu konuda çok hassasım. Anneliğime laf edilmesine sinir oluyorum. Bu arada annem olmadığı zaman bana düşkün bana gelmek istiyo.
Kesinlikle ondandır Canim, o regl dönemlerinde ben ağlamaktan, kusmekten, Trip atmaktan helak oluyorumYa başlarda anne olarak eksik mi davranıyorumda ona gitmek için ağlıyo diyodum ama o konuyu aştım hani ona gitmek için ağlaması rahatsız etmiyo artık beni. Sadece insanların lafları canımı sıktı. Regl dönemimde yaklaştı onunda etkisi olabilir çok hassaslaştım.
O konuda eskisi gibi takmıyorum kafama sanırım anlatamadım. Konu şuan anneme düşkünlüğü değil. Üçümüz bir aradayken davranışını anlatmaya çalıştım. Hani anneme gitmek için ağlıyo dışardan görende demek anne ilgilenmiyo hep annane ilgileniyo yorumunu yapıyo. Benim rahatsız olduğum nokta oydu.Yaa diğer konunuza da yazmıştım yine yazıyorum aydaş kızlarımız var. Geçen gün babaannesine bırakıp iş görüşmesine gittim eşim getirdi dedi ki dedesinin kucağından alıp minibüse bindik başladı ağlamaya. Dedesi tavuklara götürmüş bahçeye indirmiş köyde gezdirmiş onu istemeyecekte kimi isteyecek acaba beni de kucağında biri sürekli gezdirse onu isterim. Mesela babası eve gelsin gözü beni görmez çünkü o mama yemesi için zorlamıyor altını değiştirmek istemez çıplak gezmek istiyor haspam vs. Falan çocuklar gezdiren eğlendiren zorlamayan insanları sever sakin olun. Çocuğunuz sizi seviyor ama onlar gezdiriyor. :)
Bizim de toplandığımız da bende durmaz istemez beni takılmayın. Evet iştahsızlık oluyor diiş çıkarıyor olabilir. Ya da benim fıstık yeni tat istediğinde yapıyor. Yediklerini ayına göre değiştirin. :)O konuda eskisi gibi takmıyorum kafama sanırım anlatamadım. Konu şuan anneme düşkünlüğü değil. Üçümüz bir aradayken davranışını anlatmaya çalıştım. Hani anneme gitmek için ağlıyo dışardan görende demek anne ilgilenmiyo hep annane ilgileniyo yorumunu yapıyo. Benim rahatsız olduğum nokta oydu.
Bu arada kızlarımız aydaştı hatırladım sizison 3-4 gündür yemek yediremiyorum ona 5-6 öğün beslenen kız 3 öğün zor yiyo. Sizde yaşadınız mı bu durumu.
Aslında annemi istemesi sorun değil benim için.Yanlış anlattım sanırım. Benim alındığım nokta kadınların konuşukları.evet abartiyosun nolmus yani anneni istiyosa o daha bebek benm kizim da bazen bana der sen bana bakamkyosun anneannem daha iyi bakiyo. o daha guzel yemekler yapiyo bi suru şey gülüp gecerim. ne var bunda!!
ben elinden geleni yapiyorum. vicdanen sin derece rahatim. kim ne derse desin umirumda olmaz. millet öyle dedi diye öyle olmuyorum. kendimi biliyorum.
Dediğim gibi daha takılmıyorum aslında şimdi okudum yazdığımı olayı daha iyi anlayın diye okadar detaya girdim. Annemi kıskanıyomuşum gibi bi durum anlaşılmış. Ayından dolayı sebze haşlıyorumBizim de toplandığımız da bende durmaz istemez beni takılmayın. Evet iştahsızlık oluyor diiş çıkarıyor olabilir. Ya da benim fıstık yeni tat istediğinde yapıyor. Yediklerini ayına göre değiştirin. :)
kalpte kırmak istemedim selamlaştığımız insanlar diye."evimde yaşıyorsunuz da benim mi haberim yok, haddiniz olmayan konular hakkında yorum yapmayın" deseniz bir daha ağızlarını açamazlar. Bu anlattığınız gibi açıklamaya girmeseydiniz keşke.
Sebze haşlıyorum önüne koyuyorum görünce ağlıyoBizim de toplandığımız da bende durmaz istemez beni takılmayın. Evet iştahsızlık oluyor diiş çıkarıyor olabilir. Ya da benim fıstık yeni tat istediğinde yapıyor. Yediklerini ayına göre değiştirin. :)
hic kafana takma kim derse desinAslında annemi istemesi sorun değil benim için.Yanlış anlattım sanırım. Benim alındığım nokta kadınların konuşukları.
Valla haklısınız da insanlar samimiyetin ölçüsünü kaçırıyorlar ya. Bir daha böyle olursa kibarca uyarın o zaman önceki mesajda dediğimle aynı anlama gelir en azından kırılmazlar ama ayar vermiş olursunuz.kalpte kırmak istemedim selamlaştığımız insanlar diye.
Yapar benimki de her şeyi biberonda istiyorSebze haşlıyorum önüne koyuyorum görünce ağlıyoekmek veriyorum kemirsin diye yine ağlıyo Bi yoğurt yiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?