6 aydır nişanlıyım.Erkek kardeşim de agustos ta evleniyor. Babam onun sadece esyaları na 35 bin borc yaptı. Gelinlik falan haric daha. Dün nişanlımlara iftara gittik. Babam orda yok dugun 4 sene sonra falan diyor.En son 1 bucuk sene sonra olsun dedi. Nısanlım 44 yasına girdi. Ben 28 e gırdım. Tüm beyaz esyaları aldık.Ben mutfak elektrıkli esya falan hepsini aldım.1 2 ay önce babası koltuk takımı falan bakın demıstı. Baktık. Babası mutfaklarını yaptırdı. Bende bugün nnişanlımla konusurken 1 bucuk sene uzatmayalım dedım. Babam kardesımin esya borcu bitince bana bıısler almak istiyor. Ama bu yasıma kadar bana bırsey yapmadı. Eşya falan aldırmak istemıyorum.Nısanlımda baban tatsızlık cıkarır mecbur beklıycez dıyor. Yanı ikimizde kac yasındayız ve kendi kararımızı alamıyoruz resmen. Ben insanların söyledigi tarihte evlenmek istemiyorum. Nısanlıma dedım koltuk takımı baban bakın dedi. Bayramdan sonra alalım ödesin dedim.O da adamların borcu var mutfak yaptırdı dedi. Bende kızdım. Şimdi hem bana bakın diyor ne bilim. Gıcık oldum nısanlıma da cok bunaldım. 2 sene daha nısanlı kalsak eminim tatsızlık cıkar illaki. Nısanlımın annesine diycem biz 1 seneden fazla kalırsak bozulur diycem. Yani ne bilim Yaa ben 3 dan sonra cocuk istiyorum. Resmen hayatımızdan çalıyorlar.