Sinir oldum!

1 yaş?

Evet? Neden türk erkekleri çocukları kaç yaşında olursa olsun bakamaz oluyor anlamıyorum. Sorumluluk alamıyorlarsa baba olmasınlar. Eğer babaysa ve almıyorsa.. Harika konusahibinin 2 çocuğu var demektir.

Bir an bizim sülalede misin acaba dedim ya o kadar benziyor.
O yarı tatil sizin hakkınız bence misafiri kabul etmeyin. Diğerini yapamıyorsanız bile. Ben bu seferlik pas geçirebildim eşime ama bir dahakine kurtuluşum yok.
Şu eltidir, görümcedir bilmem nedir ne diye gelir onuda anlamam. Arkadaş anam babam gelsin yeter. Diğer yerlerde görüşüyoruz işte.
Off bam telime dokundunuz herhalde baya yükseldim gece gece

Hortuma güldüm haha hortum da dahil yazdıklarınızda haklısınız.. direnin derim

Çay varsa işin ucunda kesin Erzurumlular

Evet? Neden türk erkekleri çocukları kaç yaşında olursa olsun bakamaz oluyor anlamıyorum. Sorumluluk alamıyorlarsa baba olmasınlar. Eğer babaysa ve almıyorsa.. Harika konusahibinin 2 çocuğu var demektir.

Eşim 3 çocuğa tek başına bakabilir, en küçüğü de 1 yaşında.

6 gun sabahtan aksama, 2 ser gun bir kac haftasonu sehirndisina eğitime gittim, gayet baktı.
Yani babanın çocuğa bakması benim için siradan.

Ama bu eşin bakması ile sınırlı bir durum değil, 1 yaş bebeği annesine ihtiyaç duyar.
Muhtemelen emiyordur.
normalde çalışan anne, daha çok ozluyordur.
Sadece bebek değil, anne de özler:)
1 yaş 1 hafta baba ile tatil için, bana göre imkansız bir yaş

İyi de 1 yas normal sartlarda emen bebek demek , baba nasil emzirsin?
Tsmsm turk erkekleri tepkinizde haklisiniz da 1 yas bebesi icin geverli degil o , en fazla birkac saat bakabilir baba emen bebege bir hafta tatile gidemez

İyi de 1 yas normal sartlarda emen bebek demek , baba nasil emzirsin?
Tsmsm turk erkekleri tepkinizde haklisiniz da 1 yas bebesi icin geverli degil o , en fazla birkac saat bakabilir baba emen bebege bir hafta tatile gidemez
Yahu bu 'gavurlar' nasıl yapıyor ozaman aklım almıyor :))

MaşaAllah, örnek aile! Allah esirgesin :) Zaten adamın tatilinin bir haftasını kendi anne babasıyla geçirmek istemesi ve eşinin isteklerini umursamaması, üstüne birde kardeşinin gelip ailesiyle kendilerinde kalmak istemesine bir şey dememesi, başlı başına sorun. Adam çekirdek ailesini benimseyememiş gibi. Nys.. :)

Yahu bu 'gavurlar' nasıl yapıyor ozaman aklım almıyor :))
Valla "gavuristan" da yasiyorum , burada babalarla dolu tum parklar , cok yakin arkadasimin karisi dogum yapti , arkadasim essek gibi calisiyor ve geceleri de uyumadan bebege bakiuor ki esi uyusun dinlensin gunduz yoruluyor diye ama hicbiri emen bebegi anneden ayirip tatile goturmuyor , onu iki yasindan sonra yapiyorlar

Esime kendimi anlatamıyorken demıssınız ya, esınıze kendinizi anlatın.
Guzelce anlatmanızdan anlamamıs bir de cırkefce anlatın.
Karskmızdakının Anladıgı dilden konusmak farz cunku.
Bazı insanlar tatlı dilden anlamaz.

Allah yardimcin olsun insallah esin biraz senin halinden anlarda susar..

Malesef öyle olmuyor çünkü bizim araba var ve eltim bizle gelebilir.

Ben insanları bu kadar takmayı anlamıyorum
Yat sen 10a kadar kimin gözüne batıyorsa da gözü çıksın umurumda olmaz sıkıyorsa bir şey desinler
Kimden neden korkuyorsunuz
Ah çok doğru diyorsun da öyle olmuyor işte
Eşim doğulu. Onlarda da d
Çay varsa işin ucunda kesin Erzurumlular
Hakkari memleket

Kafamda huniyle gezcem zaten az kaldı

Bebeğim bana çok düşkün ben de ayni şekilde.

Güzel güzel konuştum demin anlamaya çalıştı en azından. Kalacağım gün sayısını azaltacağım kararliyim .

Zorda kalınca bakıyorlar evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…