- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 31
- Konu Sahibi Night Night
-
Hocam herşey gönlünüze göre olsun inşallahGüzel güzel konuştum demin anlamaya çalıştı en azından. Kalacağım gün sayısını azaltacağım kararliyim .
Bence ilk hafta gitme inat et pazarlık et eltinin geleceğine yakın gidin eltine de bi burdayız siz de gelin deyin hem ev kirlenmez eltin gelmez hem de ikisini birden aynı sürede aradan çıkarırsın hizmetçi arıyorlar kendilerine herhaldeHerkese merhaba. Hepimizin de bildiği üzere sömestr tatili yaklaşıyor. Biz öğretmenler de öğrenciler kadar mutluyuz elbet. 1 yaşında bebeğim var okuldu evdi yemekti bebekti temizlikti takdir edersiniz epey bir yorucu oluyor . Çalışan anneler özellikle anlar beni. Gelelim esas meseleye . Eşimin memleketi bizim yaşadığımız yere 2 saat uzaklıkta ve eşim cuma okul kapanıyor cumartesi gidelim diyor direkt. Cuma döneriz diyor. Hey Allahım burdan gitti mi bir hafta. Kalan diğer hafta da kesin eltim gelecek 2 çocuğuyla bizde kalacak. Çünkü kaç defadır söylüyor gelcem diye. Laf arasında dinleneceğim ben demiş olmama rağmen üstelik. Eşime kendimi bir türlü anlatamıyorken ben ne ara dinleneceğim. Kendime ait özel bir alan istiyorum ya çok mu ? Pazarlık yapmak zorunda kaldım ve gerildim. Istemiyorjm ya oraya gitsem bile çok vakit geçirmek istemiyorum. Herkes horoz gibi erkenden kalkıyor benle bebeğim 10a kadar uyuyoruz mesela. Sürekli çay içiyorlar artık çaydanlığa hortum bağlayıp ağızlarına takasım geliyor. Bulaşık desen bitmiyor. Yatsan uzansan göze batıyorsun. Böyle işte
Bende öğretmenim , üzülüyorum bazen eşimle izinlerimiz farklı diye. Yorumunuz bana yeni bir bakış açısı kazandırdı, hiç bu açıdan düşünmemiştim. Çocuğum olunca ilerde iyi olacak demek ki bu izin durumlarıIste bu yuzden bir ogretmen olarak ogretmenle evlenmedim
15 tatil mesele, yaz tatili mesele. Adamin 20 gun izni var. Yazin kullanir. Onun 3-5 gunu basbasa,1 haftasi kendi memleketinde 1 haftasi benim memleketimde geciyor. Sonra kendisi donuyor ben az daha annemlerde kalip geliyorum yanina. Somestrda da cocugumu alip anacigima gidecegim. 10 gun bensiz kaliverecekAnasi babasi da gel demez bana esimsiz gelmem bilirler. Ilk evlendigimde 15 tatilde teklif ettiler saniyesinde reddedildi.
Konu sahibi arkadasim bence gitme. Dinlenmem lazim, havalar soguk yazin bolca vakit geciririz de. Madem istemiyosun diren sonuna kadar.
Benimki 1 yaşında ve emmeyi de yeni bıraktı. Yine de babayla tatile falan gidemez. 1 yaş bebesi konuşamaz, ihtiyaçlarını ancak sürekli beraber olan ve temel bakımı veren kişi anlayabilir. Emmese bile anneyi özler ve arar, annenin neden olmadığını da anlayamaz. Ancak ölüm, kalım gibi acil ve ciddi ihtiyaç durumlarda bırakılabilir durumdadır 1 yaş bebesi ki emiyorsa o da olamaz.Evet? Neden türk erkekleri çocukları kaç yaşında olursa olsun bakamaz oluyor anlamıyorum. Sorumluluk alamıyorlarsa baba olmasınlar. Eğer babaysa ve almıyorsa.. Harika konusahibinin 2 çocuğu var demektir.
Kayinvalidenize gidin bence. Eşiniz ailesini özlemiş olabilir . Fakat eltinize açıkça dinlenmek istediğinizi söyleyin. O bu ayibi yapmaya utanmıyor mu?Herkese merhaba. Hepimizin de bildiği üzere sömestr tatili yaklaşıyor. Biz öğretmenler de öğrenciler kadar mutluyuz elbet. 1 yaşında bebeğim var okuldu evdi yemekti bebekti temizlikti takdir edersiniz epey bir yorucu oluyor . Çalışan anneler özellikle anlar beni. Gelelim esas meseleye . Eşimin memleketi bizim yaşadığımız yere 2 saat uzaklıkta ve eşim cuma okul kapanıyor cumartesi gidelim diyor direkt. Cuma döneriz diyor. Hey Allahım burdan gitti mi bir hafta. Kalan diğer hafta da kesin eltim gelecek 2 çocuğuyla bizde kalacak. Çünkü kaç defadır söylüyor gelcem diye. Laf arasında dinleneceğim ben demiş olmama rağmen üstelik. Eşime kendimi bir türlü anlatamıyorken ben ne ara dinleneceğim. Kendime ait özel bir alan istiyorum ya çok mu ? Pazarlık yapmak zorunda kaldım ve gerildim. Istemiyorjm ya oraya gitsem bile çok vakit geçirmek istemiyorum. Herkes horoz gibi erkenden kalkıyor benle bebeğim 10a kadar uyuyoruz mesela. Sürekli çay içiyorlar artık çaydanlığa hortum bağlayıp ağızlarına takasım geliyor. Bulaşık desen bitmiyor. Yatsan uzansan göze batıyorsun. Böyle işte
Ben insanları bu kadar takmayı anlamıyorum
Yat sen 10a kadar kimin gözüne batıyorsa da gözü çıksın umurumda olmaz sıkıyorsa bir şey desinler
Kimden neden korkuyorsunuz
Eşiniz tek gitsin siz bebeğinizle evde dinlenin.Herkese merhaba. Hepimizin de bildiği üzere sömestr tatili yaklaşıyor. Biz öğretmenler de öğrenciler kadar mutluyuz elbet. 1 yaşında bebeğim var okuldu evdi yemekti bebekti temizlikti takdir edersiniz epey bir yorucu oluyor . Çalışan anneler özellikle anlar beni. Gelelim esas meseleye . Eşimin memleketi bizim yaşadığımız yere 2 saat uzaklıkta ve eşim cuma okul kapanıyor cumartesi gidelim diyor direkt. Cuma döneriz diyor. Hey Allahım burdan gitti mi bir hafta. Kalan diğer hafta da kesin eltim gelecek 2 çocuğuyla bizde kalacak. Çünkü kaç defadır söylüyor gelcem diye. Laf arasında dinleneceğim ben demiş olmama rağmen üstelik. Eşime kendimi bir türlü anlatamıyorken ben ne ara dinleneceğim. Kendime ait özel bir alan istiyorum ya çok mu ? Pazarlık yapmak zorunda kaldım ve gerildim. Istemiyorjm ya oraya gitsem bile çok vakit geçirmek istemiyorum. Herkes horoz gibi erkenden kalkıyor benle bebeğim 10a kadar uyuyoruz mesela. Sürekli çay içiyorlar artık çaydanlığa hortum bağlayıp ağızlarına takasım geliyor. Bulaşık desen bitmiyor. Yatsan uzansan göze batıyorsun. Böyle işte
Cocuk varken de yokken de iyi oluyo benceBende öğretmenim , üzülüyorum bazen eşimle izinlerimiz farklı diye. Yorumunuz bana yeni bir bakış açısı kazandırdı, hiç bu açıdan düşünmemiştim. Çocuğum olunca ilerde iyi olacak demek ki bu izin durumları
Konu sahibine gelince de bence ikinci hafta gitmeye eşinizi ikna edin, eltiniz gelse bile ilk hafta en azından dinlenmiş olursunuz. İlla ilk hafta gideceğim derse de sen git ben gelmiyorum deyin. Zorla götürecek hali yok sizi.
Millet de bi rahat resmen tatile girseniz de size gelip tatil eylesek kafasında yaşıyor, sıfır düşünce. 2 bebeyi tak koluna tatile girmiş insana yapış... Bence siz bu sefer deyin ki aşırı bunaldik biz gelip sizde kalalim bu tatilde deyin. Gör bak bakalim kabul ederse ne ala...Herkese merhaba. Hepimizin de bildiği üzere sömestr tatili yaklaşıyor. Biz öğretmenler de öğrenciler kadar mutluyuz elbet. 1 yaşında bebeğim var okuldu evdi yemekti bebekti temizlikti takdir edersiniz epey bir yorucu oluyor . Çalışan anneler özellikle anlar beni. Gelelim esas meseleye . Eşimin memleketi bizim yaşadığımız yere 2 saat uzaklıkta ve eşim cuma okul kapanıyor cumartesi gidelim diyor direkt. Cuma döneriz diyor. Hey Allahım burdan gitti mi bir hafta. Kalan diğer hafta da kesin eltim gelecek 2 çocuğuyla bizde kalacak. Çünkü kaç defadır söylüyor gelcem diye. Laf arasında dinleneceğim ben demiş olmama rağmen üstelik. Eşime kendimi bir türlü anlatamıyorken ben ne ara dinleneceğim. Kendime ait özel bir alan istiyorum ya çok mu ? Pazarlık yapmak zorunda kaldım ve gerildim. Istemiyorjm ya oraya gitsem bile çok vakit geçirmek istemiyorum. Herkes horoz gibi erkenden kalkıyor benle bebeğim 10a kadar uyuyoruz mesela. Sürekli çay içiyorlar artık çaydanlığa hortum bağlayıp ağızlarına takasım geliyor. Bulaşık desen bitmiyor. Yatsan uzansan göze batıyorsun. Böyle işte
Parazit çokYa şu insanların birilerinde kalma hevesine şaşırıyorum. Ya nasıl rahat ediyorlar, hevesliler kanepelerde yatmaya başkasının evinde tuvalete gitmeye. Şehir dışında olsa anlarımda bir nebzeaynı şehirde kalmak isteyenlere uyuz oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?