Sinir oldum!

Bence en mantıklı olan eltıyı de alıp maksımum 2günlüğüne esının memleketıne gıdıp donunce herkes yallah evıne yapın. Bu kadar basıt. Dırekt soyleyeceksınız. Karı koca plan yaptık nokta net

Bence ilk hafta gitme inat et pazarlık et eltinin geleceğine yakın gidin eltine de bi burdayız siz de gelin deyin hem ev kirlenmez eltin gelmez hem de ikisini birden aynı sürede aradan çıkarırsın hizmetçi arıyorlar kendilerine herhalde

Iste bu yuzden bir ogretmen olarak ogretmenle evlenmedim
15 tatil mesele, yaz tatili mesele. Adamin 20 gun izni var. Yazin kullanir. Onun 3-5 gunu basbasa,1 haftasi kendi memleketinde 1 haftasi benim memleketimde geciyor. Sonra kendisi donuyor ben az daha annemlerde kalip geliyorum yanina. Somestrda da cocugumu alip anacigima gidecegim. 10 gun bensiz kaliverecek Anasi babasi da gel demez bana esimsiz gelmem bilirler. Ilk evlendigimde 15 tatilde teklif ettiler saniyesinde reddedildi.
Konu sahibi arkadasim bence gitme. Dinlenmem lazim, havalar soguk yazin bolca vakit geciririz de. Madem istemiyosun diren sonuna kadar.

Eltinle arana mesafe koymalisin bence canim.emrivaki yapar gibi tuhafmış .esinede soyle ben dönecem sen kalıyorsan kal de. Eşinin ailesine bir bahane uydurup .eşinde mecbur sizle dönmek zorunda kalır.ben cok soğuk davranmaya basladim eşimin ailesine. Gelme gitme işi azaldı.yoksa aynı sizin gibiydim. Başka yerde uyuyamiyorum zaten
Dedginiz gibi sabahin korunde kalkiyirlar.insan tatilde uyumak kitap okumak film izlemek ıstiyor kışın sıcacık evinde

Bende öğretmenim , üzülüyorum bazen eşimle izinlerimiz farklı diye. Yorumunuz bana yeni bir bakış açısı kazandırdı, hiç bu açıdan düşünmemiştim. Çocuğum olunca ilerde iyi olacak demek ki bu izin durumları
Konu sahibine gelince de bence ikinci hafta gitmeye eşinizi ikna edin, eltiniz gelse bile ilk hafta en azından dinlenmiş olursunuz. İlla ilk hafta gideceğim derse de sen git ben gelmiyorum deyin. Zorla götürecek hali yok sizi.

Son düzenleme:
Ailenize gidin siz de mis gibi 15 gün yani az değil ki biz ailemle Türkiye'nin bir ucundan bir ucuna uzak yaşıyoruz ben 15 tatilde 14 aylık bebeğimle gideceğim yazın da görüşeceğiz, fazla görüşmenin ne zararı var ki. Kalıp onun bunun gönlünü yapicam diye uğraşıp bir ton gerilecegine ailenle vakit geçir sana da değişiklik olsun.

Madem eltiniz gelecek, eşinizin ailesini de davet edin.
Siz gitmeyin, ikinci hafta onlar gelsin.

Eltinde kayınvalidene gelsin niye size geliyor? Kayınvalidene git 4 gün kal oradan kendi ailenin yanına geç hiç değilse orada dinlenirsin

Aynı problem bizde de var. Biz de gidcz.Diğer hafta da ailesi bizimle dönecek büyük ihtimal.Koca dönem boyunca bu insan da yorulmuştur kafa dinlesin diye düşünen yok tabi. Benim ki halen üç dört aydır gitmiyorum keşke daha uzun olsa tatil ,daha uzun kalırdık diye sayıklıyor:))

Evet? Neden türk erkekleri çocukları kaç yaşında olursa olsun bakamaz oluyor anlamıyorum. Sorumluluk alamıyorlarsa baba olmasınlar. Eğer babaysa ve almıyorsa.. Harika konusahibinin 2 çocuğu var demektir.
Benimki 1 yaşında ve emmeyi de yeni bıraktı. Yine de babayla tatile falan gidemez. 1 yaş bebesi konuşamaz, ihtiyaçlarını ancak sürekli beraber olan ve temel bakımı veren kişi anlayabilir. Emmese bile anneyi özler ve arar, annenin neden olmadığını da anlayamaz. Ancak ölüm, kalım gibi acil ve ciddi ihtiyaç durumlarda bırakılabilir durumdadır 1 yaş bebesi ki emiyorsa o da olamaz.

Kayinvalidenize gidin bence. Eşiniz ailesini özlemiş olabilir . Fakat eltinize açıkça dinlenmek istediğinizi söyleyin. O bu ayibi yapmaya utanmıyor mu?
Vallahi Kardeşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz ben ona gitmiyorum sırf evi dağılacak kış günü artı nevresim işi çıkacak diye.

Ya şu insanların birilerinde kalma hevesine şaşırıyorum. Ya nasıl rahat ediyorlar, hevesliler kanepelerde yatmaya başkasının evinde tuvalete gitmeye. Şehir dışında olsa anlarımda bir nebzeaynı şehirde kalmak isteyenlere uyuz oluyorum.

Ben insanları bu kadar takmayı anlamıyorum
Yat sen 10a kadar kimin gözüne batıyorsa da gözü çıksın umurumda olmaz sıkıyorsa bir şey desinler
Kimden neden korkuyorsunuz

Evet ya bende bu zihniyetteyim gayette kv de kalırken yatarım kaç saat uyumak istiyosam uzanirim odaya çekilip kafa dinlerim gozede batiyosa pek umursamiyorum açıkçası.

Eşiniz tek gitsin siz bebeğinizle evde dinlenin.

Eltiniz de yazın gelsin ..Herkes sizin tatilinizi bekliyor ama çok bencilce.
Yorgun yorgun tekrar okul başlayacak eşinizin sizi düşünmesi lazım.

Cocuk varken de yokken de iyi oluyo bence zira kaynanasina 6 gundrn fazla tahammul etmemis bir insan olarak benin isime geliyor.

Millet de bi rahat resmen tatile girseniz de size gelip tatil eylesek kafasında yaşıyor, sıfır düşünce. 2 bebeyi tak koluna tatile girmiş insana yapış... Bence siz bu sefer deyin ki aşırı bunaldik biz gelip sizde kalalim bu tatilde deyin. Gör bak bakalim kabul ederse ne ala...

Parazit çok

Kayınvalidenize gidin 1 gece kalın dönün eşiniz isterse kalsın bende izindeyim dinlenicem de ve eltinize de evim müsait değil ailem gelicek malesef bu sefer sizi kabul edemicem diye söleyin hiç çekinmeyin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…