• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir oldum:(

bir_bulut_olsam

öLüMüNe "ATATÜRKCÜYÜM"
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
877
1
96
Diğer
kızlar ben 1 aydır biriyle görüsüyorum.yasadıgım sehirin ilcesinde yasıyor.bu aksam beni öyle sinirlendirdiki tepem attı.biz bugun telefonda konusurken kontörü bitti.benimde 1 kontörüm vardı.arayamadım.sonra diger hattından mesaj attı dısarıya cıkıp kontör alacagım tekrar arayacagım diye.saat 9 gibi cıktı dısarıya kontör almaya.ilçe küçük yer olunca 1 tane acık bayii bulmus.kredi kartıyla kontör alacakmıs ama sadece nakite veriyormus bayiici kontörü.parca kontör yükletecegim ama pc çökmüş bekliyorum dedi.tamam ama cok bekletecekse bekleme eve git sonra konusuruz dedim kapattık.saat 12 oldu mesaj attı.olmadı sinir oldum hala bekliyorum diye.benimde tepem bi attı.sinirden öyle bi mesaj attımki.."9dan 12ye kadar ne yüklenmez kontörmüş.arkadaslarınla geziyorsun kontörü bahane etme.ne yaparsan yap artık.konusma benimle"dedim.oda "ben burda senin sesini duyabilmek için ugrasıyorum senin söylediklerine bak cok kırıldım.en iyisi yarın konusalım.seni seviyorum"dedi..ve 1 saattir hiç mesaj atmadı..atmazsa bende atmam aramam sormam ama sinirimi kaldırdı ya.ben ona eve git telefon olmazsa msnde konusuruz bugunlük diyorum inat ediyor..şaidim olun kızlar aramazsa bende aramayacagım.arayan ne olsun sinir oldumkötükedihüso

niye böyle sinirlendin canım yaa belki gercekten blgisayar çökmüştür.. çocuk bişey yapmamış

İlk satırlardan hareketle size pozitif düşünün diyecektim ki,son satırdaki msn muhabbeti gözüme ilişti.Madem böyle bir imkanı vardı ,ne diye sizi kandırıyor ?Çocuk mu var karşısında ? Oh,gezmiş tozmuş ,bir de iki dakikada senaryo yazmış.Erkek milleti işte.:ecrin_bebek:

Ya bazen erkeklere hak vermeden edemiyorum...
Gerçekten yani...
Çocuk daha ne yapsın ?
Hemen laf sokma hemen bağrınma bilmem ne...
Daha ne yapsın ? haber veriyor söylüyor yüklenmediğini ...
Keskin sirke küpüne zarar verir...
Erkekler bize inanmadığı zaman nasıl kızıyorsak onlarda bize kızıyor empati biraz.

Bence çok sorun etmişsin böyle küçük şeylere öfkelenme. Doğru ya da yanlış o kadar sık boğaz etme bence. Biraz çocuksu gibi geldi bana hareketin ama barışırsınız ya ne olacak oncacık şeyden küs mu kalınırmış :teytey::teytey:

Bence çok sorun etmişsin böyle küçük şeylere öfkelenme. Doğru ya da yanlış o kadar sık boğaz etme bence. Biraz çocuksu gibi geldi bana hareketin ama barışırsınız ya ne olacak oncacık şeyden küs mu kalınırmış :teytey::teytey:

cocuksu olabilir ama ben bahaneye hiç gelemiyorum.cok zoruma gidiyor kandırılıyormus gibi geliyor:sinifsinif:

bence çok sık görüşemediğin için böyle yüzyüze, hergün görüşüyor olsan okadar
önemseyeceğini sanmıyorum bu konuyu :1rolleyes:

sen yarın konusalım deyip kapatmıssın cocuk eger orda olmasa arakadaslarıyla gezmiş olsa seni niye arasınki

bazen iyiki kadın olmusum diyorum bu bayanların böyle davrandıgını görünce erkek olmak ızdırap geliyor bırak gezsin ne var bahane üretebilirde bunda ben ne kapris yapacak nede tavır koyacak birsey göremedim istediğiniz an hala ulasabiliyorsanız ortada sorun yok eger telefonunu acmasa kapatsa ok bence büyütmeyin ararsada surat yapmayın küçük seylerle ilişkinizi yıpratmayın sonra saygı bitiyor ,araya sogukluk girer

bende abartmış olabilirim evet.zaten sinirliyim.malum günlerde tepeme cıkıyor sinirim :kedi:

cok tesekkür ederim yorumlarınız için..

msn geldi saat 1.30 gibi.hiç bisey yazmadım."slm canım" dedi.bende slm verdim.."sinirinin geçmesini bekliyordum ondan mesaj atmadım sinirin gecti mi"dedi..bende "sayılır" dedim.özürdiledi..sonra kamerada görüstük biraz.cok nazlısın ama seviyorum her halini dedi akannehir

ben seninle simdi konusmak istemiyorum bu saate kadar nerdeysen oraya git dedim(biraz abartılı bi laf olmus sonradan dank etti ama dedim işte)
oda alttan aldı oyy ben senin sinirini seviyim canım cicim vs vs.. dedi..yemin etti bu saate kadar kontör aramış.burası kücük bi yer heryerde kontör bulamıyorum dedi.tuttugum oruclar kabul olmasınki yalan söylemiyorum dedi..konusa konusa barıstık.bidaha sözünden cıkarsam kır kafamı dedi.valla acımam kırarım :umursamaz:

Son düzenleme:
gezzmiş gezmiş sonra hala kontör olmadı yükletiyorum demiş kaydirigubbakcemile3
kurnaz kızsın anlamışsın gezdiğini,bi insan 9dan 12 ye kadar uğraşmazki kontörle şutarafagitti

:)) ya bu kadar üstüne gitmeyin erkeklerin ya...
kontör almak için dışarı çıkmış, geç kaldı diye gezmiş mi oluyor hemen, ya da arkadaşlarıyla birlikteydi diyelim, ne olacak yani, bunda sorun edilecek ne var ki ?
bi ilişiki yaşamak demek asosyal olmak demek deildir ki.

ya sinirlenme hemen valla bi kere aynısı banada oldu kntün gelmesi için tam 5 saat beklediğimi biliyorum cnm ya sakin ol

Back
X