- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
kızlar ben 1 aydır biriyle görüsüyorum.yasadıgım sehirin ilcesinde yasıyor.bu aksam beni öyle sinirlendirdiki tepem attı.biz bugun telefonda konusurken kontörü bitti.benimde 1 kontörüm vardı.arayamadım.sonra diger hattından mesaj attı dısarıya cıkıp kontör alacagım tekrar arayacagım diye.saat 9 gibi cıktı dısarıya kontör almaya.ilçe küçük yer olunca 1 tane acık bayii bulmus.kredi kartıyla kontör alacakmıs ama sadece nakite veriyormus bayiici kontörü.parca kontör yükletecegim ama pc çökmüş bekliyorum dedi.tamam ama cok bekletecekse bekleme eve git sonra konusuruz dedim kapattık.saat 12 oldu mesaj attı.olmadı sinir oldum hala bekliyorum diye.benimde tepem bi attı.sinirden öyle bi mesaj attımki.."9dan 12ye kadar ne yüklenmez kontörmüş.arkadaslarınla geziyorsun kontörü bahane etme.ne yaparsan yap artık.konusma benimle"dedim.oda "ben burda senin sesini duyabilmek için ugrasıyorum senin söylediklerine bak cok kırıldım.en iyisi yarın konusalım.seni seviyorum"dedi..ve 1 saattir hiç mesaj atmadı..atmazsa bende atmam aramam sormam ama sinirimi kaldırdı ya.ben ona eve git telefon olmazsa msnde konusuruz bugunlük diyorum inat ediyor..şaidim olun kızlar aramazsa bende aramayacagım.arayan ne olsun sinir oldumkötükedihüso