• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinir oldum!

haklısın canım sinir olmakta, kimseyi ilgilendirmez ne saatte yatıp kalktıgın,eltinin bariz kaynın adına yalan konustugu gun gıbı ortada.
benımde eltım(hayatta 3 kez gordugun ınsan) aynı boyle kaynımın agzından benı elestırdı, o anda kaynım geldı. eltım bana sus pus ısaretı yaptı, sıcagıyla kaynımın yuzune karsı: abi bunu dert etmıssın hayırdır dedım gülerek:) eltimin yuzunu gormen lazımdı domates gıbı oldu. sonra kaynımla tartıstılar kaynım: ne zaman dedım ben boyle bısey dedı o an eltıme....

tabıkı tartıssınlar dıye yapmadım, sadece duracagı yerı bılsın ve bıdaha yapmasın dıyeydı.... çunku benım kaynımın oyle bırsey soyleyecegı ıhtımalını vermemıstım....he eger soyleseydıde oda duracagı yerını bılsın dıyeydı.....

Eltin laf etmesi hoş değil tabi
erkek kısmı çocuğa bakmaz zaten hep blrilerin üstüne yükler , çocuğa bakacak kadar çoğu sabırlı değil , hastalanınca hanıma bakmadıkları gibi ,şaşırmadım açıkcası

Bende eşinizin bir hatası olduğunu düşünmüyorum.

Eşinize sizi sorduklarında neden bu saate kadar uyuduğunuzu söyleyebilirdi ama söylemese

bile bunun açıklamasını yapmak zorunda değilsiniz. Sıkılmayın ben
ce.

kizlar hepiniz cok sagolun cevap verdiginiz icin.
Ribbons arkadasim esime neden bu kadar cok uyuyor gibi birsey dememis.
Sadece s...m nerde(bazen disari cikarken.hava soguk olunca onlara birakiyorum)demis

hani belkide disari falan cikiyoruz zannetti.kizim beni gorup aglamasin diye esim oraya birakiyo sonra bende evden cikiyorum.

Esimde yatiyor demis.yenge hanim eşime böyle birseyi zaten söyleyemez.
Yani cekinir.beni savunacagini da bilir.

Akli sira beni yermeye calisti herhal.

Back