Sinir oldum.

Haklı çıkmayı becerebilmek için alakasız cümleler kurup bye deyince çok şık oluyor gerçekten.
SİZ o çok sevdiğim sözlerin ilkine cuk oturdunuz.
İyi geceler.

konu sahibi iyi eğlendirdin ama yarın erken işlerim var çıkmam lazım .Yarın gene konu aç olur mu ihmal etme bizleri ve mahrum etme hepimizi derin bilgilerindenn ve kibarlığından bye bye

Millet şaşırmış yaa. Size bu lafı söyleyen insanla yerinizde olsam asla ''birdaha'' görüşmezdim. Ha bölümü kazanırsam yazardım tekrar o da ayrı.Gerçi 50K'lık bölümü istediğine göre o gelmesede 75K'ya girersiniz misal. Demekki böyle bir umudunuz var.Böyle bir ihtimal var yani. Her türlü onun puansız kafasızlığına verilen diplomasından iyi olucaktır. Bence görüşmeyin.Arkadaş dediğin ''insallah olur'' filan der. Gerzek hakkaten.

4 sene önce aynı süreci ben de yaşadım. Çevrede kimse bölümü kazanacağıma inanmıyordu. Meslek lisesi çıkışlı olduğum için o bölüm gelmez 2 yıllığa git falan diyorlardı. Sonuç : o bölümdeyim :) Son sınıf.
Ha bir de bölümü küçümseyen tipler vardı ki evlerden uzak. Şimdi de 'ay ne güzel yaa çok atanıyorsunuz' diyip duruyolar :)
Kısacası insanların çekememezliği bitmez, hep başarı kıskançlığı beraberinde getirmiştir.

"Dostun üzüntüsüne acı duyabilirsin. Bu kolaydır; ama dostun başarısına sempati duyabilmek, sağlam bir karakter gerektirir" Bu söz hep aklında olsun

Aynen öyle. 50k olmazsa sadece o okul olmayacak, o bölüm tam dediğiniz gibi 70k ile başka bi okuldada var.
İsterse hiç bi şey demesin, hmm deyip geçsin, ama sınava şu kadarcık zaman kala ÇÜŞŞ diye başlayıp bi ton moral bozucu laf sıralanmaz insana ya.

Katılıyorum.Çünkü mesele ne biliyomusunuz bu cümlenin karşılığı ''yapamazsın ki sen hayal kurma'' demek. Bu yüzden sinirleniyor insan. Ama boşver kişi kendinden bilir işi nede olsa:))))

Iyyy en sevmediğim insan tiplerinden biri.
Kardeşim köstek olacağına hiçbir şey söyleme madem.Kapalı tut o boş çeneni.
Ben insanlara hep destek olup,yüreklendirmeye çalışırım ama bakıyorum çevredeki bazı salak insanlar nasıl bunun modunu düşürürüm derdinde.
Benim dayım yaptı bunu,dışarıdaki insan "güzel bölüm iyi iyi" derken o yaptı.Hiç sevmem dayımı,iyice soğudum.
Bu kız da kendisi yapamadı herhalde,o yüzden de sizin yapamamanızı istiyor.
Takmayınnn sakın,basit insanlar böyle der.

sen sınava girmeye devam et spor olur sana fena mı
Sınav döneminde şu dediğiniz doğru bir şey mi Allah aşkına??
O dönemi ben de yaşadım geçen yıl,ne kadar stresli,ağır olduğunu çok iyi biliyorum.
Azıcık anlayış lütfen,eminim kız sinirden söylemiştir bu kadar lafı yazdıklarına bakarsak

Bence abartmissin.
Stressli bi donemdesin.
Senelerdir tandigim bi arkdasim bana cus dese alinma. " sensin lan cus" diyip gulup gecerim.

Bence abartmissin.
Stressli bi donemdesin.
Senelerdir tandigim bi arkdasim bana cus dese alinma. " sensin lan cus" diyip gulup gecerim.
Ama bu farklı değil mi??Benim de dost var bir sürü ,küfürlü konuşmalar falan havada uçuyo
Ama birimizin sınavı falan olduğunda hiç kimse çıkıp yapamazsın sanmıyorum vs. asla demez.Tam tersi hep yüreklendiririz birbirimizi .
Bence böyle olmalı

Son söz çok güzel bayıldımm

Evet boyle olmali haklisin.
Ama hata yapmis.
Kiza bilirsin.
Ama ofkelide olma boyle uzun bi sure.

Bence imkansız diye bir şey yoktur.
İlk 50.000'e girmek çalıştıktan sonra hiçte zor değil.
Kedi uzanamadığı ciğere hesabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…