Sinir oldum..

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Kurban bayramında kurban paramizi kv demlere göndermiştik.. onlar kessin hani biz izne geldigimizde hakkımız payimiz ne ise alırız diye.. 700 tl gönderdik. Güya onlar kesecek biz gelince alacaktik . Neyse geldik. Topu topu yarım kilo kavurma kalmış. . Size Bu kadar dedi. Ben bilmiyorum bir kurbandan yarim kilo kavurma mi cikar ? Biz Hepsini yedik dağıttık dedi. Bizde yedik dedi.. iyi hoş ama bizim şimdi hiç etimız olmadı ki.. bomboş kaldı dolabimiz.. en azından azıcık olması lazım değil mi bende bilmiyorum ki..
Siz olsaydiniz ??? ????

Canım seni ve konularını çok iyi biliyorum keşke o sorunlardan sonra kayınvalide ile arana mesafe koysaydın

Kurban konusuna gelince Sizin adınıza mı kestiler ortak mı aldınız bi de yarım kilo kavurma mı şaşılacak şey

Bende sinir olurdum heralde. Neyse Allah kabul etsin.. Sizede tecrübe olmuş bidaha onlara kesmesi için para göndermemiş olursunuz... Anlayışsız insanın hali.başka tabi , hem oğlunun parasıyla kurban kes hemde komşuya verir gibi yarım kilo kavurma ver. Kızmakta haklısınız. Ayrıca sanırım et az geldi diye değil sizin görüşüsünüzü önemsemedikleri için kırıldınız. Boşvrrin gitsin yedilerde noldu yani büyüdüler mi takmayın kafanıza

Sizinkileri ayirmamislar.
Kavurmayi da susturmak icin vermisler iste.
Ayip ya.
Bir daha o sekilde kesmeyin, cunku zahmetli de kurban isi, bir sey de diyemezsin ki.
Esin ne diyor?

bu durum ders olsun. bundan sonra kurbanı kendiniz kesin. anlaşmalı yerler var. tek yapman gereken koyun beğenmek. onlar parçalayıp verir

Ben doğum yaptığımda kayınvalide de kaldım kurban kestik kadın çoğunu kendine sakladı anneme göndermedi bile düşün artık

Ben bir zamanlar kaynanama anne derdim yaşadığım olumsuzluklardan sonra sildim evime gelirse hoş karşılarım ama onlara asla gitmem

Burda sorun dolabinizin etsiz kalması değil
Size sormadan dagilitmasi
Belki sizin de vermek istediğiniz yer olabilirdi.
Benim kv de de bir kere yaptı böyle
Az bir et kaldı ister misin dedi istemedim tabi o saatten sonra. . Eşim ver dagitalim dedi oda dağıtacak kadar yok 2 kilo anca çıkar dedi. Bende dedim ki Allahım bana ulaşsa dağıtacaktim ulaşmadı sen benim niyetimi biliyorsun Yarabbi dedim. Kv sustu kaldı bence yanlış yaptığını da anladı. Yediysede dagittiysa da helal hoş olsun ama bende bozulmuştum senin gibi

Evlenmeden önce biz kurbanı keseriz,paylar ihtiyacı olanlara dağıtılır,kavurma vs yapılır. Bayramda gelen giden çok olurdu ve herkese ikram edilir. Neticede bayram sonunda dolaba bir şey doldurmazdı annemler. Evlendikten sonra eşimin ailesi baya baya et stokluyordu çok şaşırmıştım. İhtiyacı olanlara verip içli köftelik,şu yemeklik bu yemeklik,kıymalık,kuşbaşı derken dolap fulleniyor. Açıkçası ben kurban etini çokta yiyemem kavurma haricinde, amaç kan akıtmaksa akıtıldı o eti yemekten ziyade dağıtıp ikram etmek daha çok hoşuma gider. Genelde bağış yapıyoruz oyuzden. Sizde bence bir daha onlara vermeyin bağış yapın.
Kv'mi severim yanlış anlaşılmasın :) banada et verir verme dedikçe ama bizde durum tersi. Abinler et vermedi mi? Aaa annenler et vermedi mi sanaa diye gelişiyor bizde olaylar :) ben istemiyorum ihtiyacım mı var diyorum ama anlatamıyorum.

sinir olabilirsin ama madem memnun değilsin bir daha kendi işini kendin görürsün..
şimdi kendi kendini yemekten başka yapacak bir şey yok.. sonuçta yediğini çıkar diyemeyeceğine ya da üç lokma et için kavga çıkaramayacağına göre üstüne bir bardak soğuk suyunu iç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…