- 18 Ağustos 2013
- 2.574
- 1.745
- 333
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Bayan memnun değil de parayı kocası vermiştirsinir olabilirsin ama madem memnun değilsin bir daha kendi işini kendin görürsün..
şimdi kendi kendini yemekten başka yapacak bir şey yok.. sonuçta yediğini çıkar diyemeyeceğine ya da üç lokma et için kavga çıkaramayacağına göre üstüne bir bardak soğuk suyunu iç..
Dolapta etiniz olsun diye mi kurban kesmiştiniz? Sanırım kurban kesmenin mantığı farklı bir şeydi...Kurban bayramında kurban paramizi kv demlere göndermiştik.. onlar kessin hani biz izne geldigimizde hakkımız payimiz ne ise alırız diye.. 700 tl gönderdik. Güya onlar kesecek biz gelince alacaktik . Neyse geldik. Topu topu yarım kilo kavurma kalmış. . Size Bu kadar dedi. Ben bilmiyorum bir kurbandan yarim kilo kavurma mi cikar ? Biz Hepsini yedik dağıttık dedi. Bizde yedik dedi.. iyi hoş ama bizim şimdi hiç etimız olmadı ki.. bomboş kaldı dolabimiz.. en azından azıcık olması lazım değil mi bende bilmiyorum ki..
Siz olsaydiniz ??? ????
Kurban bayramında kurban paramizi kv demlere göndermiştik.. onlar kessin hani biz izne geldigimizde hakkımız payimiz ne ise alırız diye.. 700 tl gönderdik. Güya onlar kesecek biz gelince alacaktik . Neyse geldik. Topu topu yarım kilo kavurma kalmış. . Size Bu kadar dedi. Ben bilmiyorum bir kurbandan yarim kilo kavurma mi cikar ? Biz Hepsini yedik dağıttık dedi. Bizde yedik dedi.. iyi hoş ama bizim şimdi hiç etimız olmadı ki.. bomboş kaldı dolabimiz.. en azından azıcık olması lazım değil mi bende bilmiyorum ki..
Siz olsaydiniz ??? ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?