- 30 Ocak 2013
- 29.427
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Bu nasil bir is. Su aralar popüler olan makale yazarligi degildir umarim.
Bence aracı olacak kişiye mesaj atmak yerine telefon açın. Eğer telefon ile de ulaşamazsanız patron olan kişiyle tekrar iletişim kurun telefon yoluyla. Böylece işin uzamasının sizden kaynaklı olmadığını anlasınlar. Siz arada kalıp kötü olmayın.
Hadi iş için mail filan yazdın
Ama sosyal medyadan eklemek neden ? Bi de kabul etmedi diye bozuluyorsun
Dönüş yapmamasına bozulman normal ama beni niye eklemedi demen anlamsız
Nasip bu işler.
Whatsapptan yazmak ve facebooktan eklemek bir iş ilişkisi için çok resmiyetsiz değil mi?
Önce mail falan atsaydınız keşke.
Katılıyorum. Mail yoluyla irtibat kurmalıydınız. Sosyal medya eklemesi yazdığınızda adam sizi başka türlü anladı zannettim en başta.Whatsapptan yazmak ve facebooktan eklemek bir iş ilişkisi için çok resmiyetsiz değil mi?
hanımefendi zaten adam sosyal medyada aktif olan biri beni yönlendirdiği bayan da öyle. ve maillik aşırı resmi bir iş değilKatılıyorum. Mail yoluyla irtibat kurmalıydınız. Sosyal medya eklemesi yazdığınızda adam sizi başka türlü anladı zannettim en başta.
Bende hoşlanmam, aynısını söyledim ama ne tür bi işse ille sosyal medya diyorWhatsapptan yazmak ve facebooktan eklemek bir iş ilişkisi için çok resmiyetsiz değil mi?
burdan iş hakkında detay vermek istemiyorum.Bende hoşlanmam, aynısını söyledim ama ne tür bi işse ille sosyal medya diyor
Önce bir girizgah lazım bence mail ortamında
Detay sormadım zatenburdan iş hakkında detay vermek istemiyorum.
özelden yazdım mail gerekmeyen br durum oldğnu anlarsınız mail adresini vermedi zaten patron olan kişiDetay sormadım zaten
Ama mail atmak için çok çok resmi bi durum olmasına gerek yok bence
Hani şu numaranı versene canım ya da soyadını söylesene canımcıları sevmem, ondan mail tercih ederim ben
ego meselesi sanırımBu tür bir olayı ben de danışmanla yaşıyorum. Adamın anı anına uymuyor. Altı üstü bir imza ama keyfini bekliyoruz. Hay senin aldığın paraya emi diyorum
Hayirli olsun.Ne isi oldugunu cok merak ettim ben.kızlar anlaştık ve çalışmaya başladık
teşekkür ederim :)Hayirli olsun.Ne isi oldugunu cok merak ettim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?