Sinir oluyorum canım sıkkın bu aralar

işte bu kadar, sıkıldıkça patlat konuları işimizin adı ne yazarız bizde, kendine gaz verip durma sana zarar, lanet olsun ki bazı ana babalar evlat ayırıyo ama buna senin yapacağın bişey yok eşin anne baba ben saksıdan mı çıktım demeli demiyosa demiyo yani, benim babam 28 senedir böyle, sülalenin hamalı

Ya zaten küçüklükten beri çok çektik. Çektiklerimizden midir nedir sağlam karakterliyiz. Hep çevremizde kıskanılacak imrenilecek örnek alınacak gıpta edilecek biri oldum. Başarılı zeki saygılı ve çirkin sayılmayacak hatta güzel sayılacak kadar alımlıyım. Etrafımda saygı gören hoşgürülü biriyim. Ama dediğin gibi hammallık görevi bizdede hep bana düştü herkese destek oldum. Maddi ve manevi hep destek oldum. Böyle biri olarak hakkettiğim davranışlar bunlar olmamalıydı. Maddi anlamdada ufak defek bişeyler yaptım kendime yani ama sonuç işte böyle dirsek

Ya zaten küçüklükten beri çok çektik. Çektiklerimizden midir nedir sağlam karakterliyiz. Hep çevremizde kıskanılacak imrenilecek örnek alınacak gıpta edilecek biri oldum. Başarılı zeki saygılı ve çirkin sayılmayacak hatta güzel sayılacak kadar alımlıyım. Etrafımda saygı gören hoşgürülü biriyim. Ama dediğin gibi hammallık görevi bizdede hep bana düştü herkese destek oldum. Maddi ve manevi hep destek oldum. Böyle biri olarak hakkettiğim davranışlar bunlar olmamalıydı. Maddi anlamdada ufak defek bişeyler yaptım kendime yani ama sonuç işte böyle dirsek

canım bak eskiler der ki her delinin bir velisi vardır, sen bu kadar güçlü karakterli sağlam bi kadınsın elbet senin başındada bikaç deli olacak ki güdeceksin napıcaksın, bunlarda senin nazar boncuğun

Arkadaşlar ben saat 6 ta işten çıkıyorum. Birazdan çıkmam gerek. Gösterdiğiniz ilgi ve alakaya çok çok teşekkür ederim. Allah ta sizin sornlarınıza dertlerinize ilgi alaka göstersin. Bayramdada evden girmeye çalışıtırm. Çok teşekkürler. Hepinize hayırlı bayramlar diliyor. Tekrar görüşmek dileğiyle baya çok iyi geldiniz.... sizleri tanımıyor olmama rağmen çok sevdim hepinizi

Ah kızlar kayananama gıcık oldum bize gelin dedi yarın gittim işten çıktıktan sonra ama yemek yapmamış ya aç kaldım resmen geri geldim hem çağırıyor hemde aç bırakıyor zaten halim yoktu kalkıp bişeylerde hazırlamak yerine hemencecik eve döndük eşim sen doymadın aç kaldın dedi bişe olmaz dedim ama çok gıcık oldum kadına

Back
X