Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sinir Oluyorum...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.396
133
28
Merhaba KK'nın güzel hatunları,benim sinir olduğum bir konu var.Saçlarım kabarık ne tam dalgalı ne tam kıvırcık.Bu nedenle sürekli düzleştirmek zorunda kalıyorum.Bu da saçlarımın yıpranmasına ve kırılmasına neden oluyor.Üstelik saçlarımı düzleştirdikten sonra okula gidene kadar zaten eski kabarık haline dönüyor.Çok sinir oluyorum.Bu aralar saçlarımda dökülmelerde arttı.Saçları dümdüz olanlara özeniyorum vallahi.Ne yapacağım ben bu saçlarla?:mad::mad:Düz kalması,kabarmaması için ne yapabilirim?

aynı dertten muzdaribim. saçlarım dalgalı kalın telli ve gür. şöyle rahat rahat hiç salamadım .yarım bağlıyorum hep. elektriklenme karşıtı krem kullanıyorum

Aynı durumdayim y..s ro.r diye bir marka var ya duzlestirmeden önce onun saç bakım yağını kullanıyorum elektriklenme olmuyor. Brezilya fonu yaptırıcam kışın faydası olur

Merhaba KK'nın güzel hatunları,benim sinir olduğum bir konu var.Saçlarım kabarık ne tam dalgalı ne tam kıvırcık.Bu nedenle sürekli düzleştirmek zorunda kalıyorum.Bu da saçlarımın yıpranmasına ve kırılmasına neden oluyor.Üstelik saçlarımı düzleştirdikten sonra okula gidene kadar zaten eski kabarık haline dönüyor.Çok sinir oluyorum.Bu aralar saçlarımda dökülmelerde arttı.Saçları dümdüz olanlara özeniyorum vallahi.Ne yapacağım ben bu saçlarla?:mad::mad:Düz kalması,kabarmaması için ne yapabilirim?
Brezilya fonu
aslinda dogru kesim ,dogru model vs kullanilan urunlerlede guzel sekiller verebilirsiniz

saçlarınıza zarar vermeyi bırakın ilerde çokkkk pişman olursunuz dökülen saçlarınız yerine gelmeyebilir.
son dönemde keratin yaptıran var araştırın isterseniz
dökülenlerin yerine gelmemesinden çok korkuyorum.ya kafamda derimin gözüktüğü yerler var.Acaba sarmısak süresem oralara saç gelir mi?

Benim saçlarım dümdüzdü iki sene öncesine kadar. Nolduysa bilmiyorum aynı sizinki gibi hiçbi şekli yok ne düz ne tam dalgalı. Kabarık sürekli. İki günde bir düzleştiriyorum.

Yüksek sıcaklıklarla maşa filan yapmaktan yapısı bozuldu heralde bilmiyorum. Sizinki de ondandır belki. Bir de duşta krem sürüp sonrasında da bakım yağı kullanırsanız yumuşak olıyor en azından sertligi gidiyor. Fazla kabarık durmuyor

aloe veraya alerjin yoksa (cildinde ufak bi yerde test et varsa çok kaşınırsın) deneyebilirsin. içindeki jelle bi ara saçımı yıkamıştım düzleşmişti baya ama benim alerjim oldugu için yapamadım bi daha.

Ben Brezilya fonu kuafördede yaptırdım. Evde kendimde yaptim.
Yok benim saca dayanmiyor. En fazla 1 2 hafta gtti.
Onun içinde cektigim eziyete degmedi .

Ben artik kat kestiriyorum. Yüzumede yakışıyor. Dusta da sac kremi sürüyorum. Cikinca 10 dk yine duzlestiriyorum tabi.
Duzlestirme çilesi bitmiyor tabi de en azindan süresi azaldı.
Gür sacla ugrasmak zor birde dalgali daha daha zor yani
Allahtan kivircik değil bari ona sukrediyorum kivircik sevmiyorum ben artik o sacla nasıl bir savasim olurdu bilinmez....

aloe veraya alerjin yoksa (cildinde ufak bi yerde test et varsa çok kaşınırsın) deneyebilirsin. içindeki jelle bi ara saçımı yıkamıştım düzleşmişti baya ama benim alerjim oldugu için yapamadım bi daha.

Aloe veranin icinden cikan jelle saci 1 kere mi yikayacagiz sadece yoksa her banyoda mi
Bir kere olmasi cok iyi olurdu ama pek olasi gelmedi:)

Topla git

Daha dün tv de bir programda;
bir uzman senin şikayet ettiğin bu konuya değindi ve naturel argan yağını önerdi. Durulamadan kullanılabilirmiş. Uzun vadede ve düzenli kullanımda çok faydası varmış. Bir dene istersen.

Back
X