Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sinir Oluyorum...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Aloe veranin icinden cikan jelle saci 1 kere mi yikayacagiz sadece yoksa her banyoda mi
Bir kere olmasi cok iyi olurdu ama pek olasi gelmedi:)

yok tabi düzenli yapmalısın.en sık haftada 1 yapabilirsin mesela sana kalmış daha seyrek de olur.Saç sorunlarına çok faydalı ama benim dikkatimi çeken düzleştirmesi olmuştu :)

yok tabi düzenli yapmalısın.en sık haftada 1 yapabilirsin mesela sana kalmış daha seyrek de olur.Saç sorunlarına çok faydalı ama benim dikkatimi çeken düzleştirmesi olmuştu :)

Sac sorunum yok ama biraz elektiriklenmesini alip yine az da düzlestirse o az bile yeterli:) Teşekkür ederim

Merhaba KK'nın güzel hatunları,benim sinir olduğum bir konu var.Saçlarım kabarık ne tam dalgalı ne tam kıvırcık.Bu nedenle sürekli düzleştirmek zorunda kalıyorum.Bu da saçlarımın yıpranmasına ve kırılmasına neden oluyor.Üstelik saçlarımı düzleştirdikten sonra okula gidene kadar zaten eski kabarık haline dönüyor.Çok sinir oluyorum.Bu aralar saçlarımda dökülmelerde arttı.Saçları dümdüz olanlara özeniyorum vallahi.Ne yapacağım ben bu saçlarla?:mad::mad:Düz kalması,kabarmaması için ne yapabilirim?
Benim saçlarım da eskiden iri dalgalı kabarıkti. Jöle ve kuruturken vigo kullaniyordum. Kendim nefret ediyodum ama millet hayran hayran bakıyordu. Sonradan sürekli fön çektirmeye başladım bayılıyorum düz saça. Ve saçlarım mahvoldu. Meğer eskiden gerçekten güzelmiş ya fönle bozdum yapısını. Şimdi merdiven gibi belli yerlerde garip dalgalar, belli yerler dümdüz kabarık. Genelde maşa yapıyorum maşa güzel duruyor sen de deneyebilirsin, öncesinde bakim kremi sür daha güzel durur. Geçenlerde epey pahalı bir jöle alıp duştan sonra sürdüm, yine vigo ile kuruttum tıpkı üniversite yıllarındaki gibi bukle bukle kıvırcık oldu. Piyasadaki berbat ürünlerden bozuluyor saçımız bence. Resmen adi urunleri kakalayip duruyorlar. Sanatçılara sosyetiklere filan bakın çoğu kozmetigini yurtdisindan getirir zaten

rica ederim. bi ara papatyayı kaynatıp suyunu fısfıslı şişeye döküp saçıma sıkıyordum o da sakinleştiriyordu aklında bulunsun. inşallah işine yarar :)

Papatya kokusu falan malesef pek sevmiyorum.
Bir ara dogal sabunla yikiyordum onu da nisanli beğenmedi saclarin cok kötü kokuyor neyle yikiyorsun dedi:)
O yüzden doğal kokulu seyler kullanmayı biraktim:)

Back
X