Sinir oluyorum ....

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
Kızlar selamlar.
Benim bi goeumcem var 22 yasinda sağlık mezunu.atanamadi.kpss de çalışmıyor şuan.aldigi 75 puanla atama bekliyor. Normalde kayinvalidemler köyde yaşıyor.ama goeumcem sırf takilmacasina gelip aylarca büyük gorumcemde kalıyor. Geçen sene de 4 ay bende kalmıştı yeni evliydim o zaman baya eşimle kavgalar ettik. Is bulup ben de kalmayı teklif etti acikca reddettim o kadar uzun bi süre misafir kabul edemem evimde diye.evimde 1+1 .çocuk dusunuyorum artık yerim de yok. Eşim dun aksam kardesine bize gelmiyosun diye sitem etti.zorla pazar günü bize çağırdı.ve eminim ki en az 3 ay bende bu kız.ben şimdiye kadar en ufak samimiyet görmedim gorumcemden .düğünumde el gibi oturdular.maddi.manevi hiç bi şekilde yardım etmediler. Bi tülbent getirmediler hediye. Sürekli tripli, sürekli dedikodu yapan bi insan.akrabada ne oluyosa eve yansıtıyor.ben napcagimi şaşırdım.esimle kaç kere konuştuk bu meseleyi.cinnet gecirtcek bana.

ben görümcen olsam rahat edemezdim ama o muhakkak köyden ciktigi icin dert etmiyodur herhalde esinle konusumalisin sorunu halletse halletse o halleder yada görümcen ile acik acik konusabilirisin bebek düsündügünü yerinin dar oldugunu vs

ben görümcen olsam rahat edemezdim ama o muhakkak köyden ciktigi icin dert etmiyodur herhalde esinle konusumalisin sorunu halletse halletse o halleder yada görümcen ile acik acik konusabilirisin bebek düsündügünü yerinin dar oldugunu vs
Konuştum canım.evim kucuk dedimyeni evliyim bak ben dedim
Bi kaç ay küs durduk sonra gene geliyo iste.

Kızlar selamlar.
Benim bi goeumcem var 22 yasinda sağlık mezunu.atanamadi.kpss de çalışmıyor şuan.aldigi 75 puanla atama bekliyor. Normalde kayinvalidemler köyde yaşıyor.ama goeumcem sırf takilmacasina gelip aylarca büyük gorumcemde kalıyor. Geçen sene de 4 ay bende kalmıştı yeni evliydim o zaman baya eşimle kavgalar ettik. Is bulup ben de kalmayı teklif etti acikca reddettim o kadar uzun bi süre misafir kabul edemem evimde diye.evimde 1+1 .çocuk dusunuyorum artık yerim de yok. Eşim dun aksam kardesine bize gelmiyosun diye sitem etti.zorla pazar günü bize çağırdı.ve eminim ki en az 3 ay bende bu kız.ben şimdiye kadar en ufak samimiyet görmedim gorumcemden .düğünumde el gibi oturdular.maddi.manevi hiç bi şekilde yardım etmediler. Bi tülbent getirmediler hediye. Sürekli tripli, sürekli dedikodu yapan bi insan.akrabada ne oluyosa eve yansıtıyor.ben napcagimi şaşırdım.esimle kaç kere konuştuk bu meseleyi.cinnet gecirtcek bana.
Düğününde el gibi oturmasa dedikodu yapmasa tülbent alıp hediye etse maddi manevi yanında olsa yaklaşımın daha mı farklı olurdu..cinnet geçirmeden önce evliliğin sadece kocadan ibaret olmadığını idrak etseniz keşke annesi babası kardeşleri akrabaları var..içinizde ne yaşıyorsunuz bilemiycem ama görümce bu sorunlarınızı onunla konuşup çmzseniz belki en iyi arkadaşınız olabilir..

Düğününde el gibi oturmasa dedikodu yapmasa tülbent alıp hediye etse maddi manevi yanında olsa yaklaşımın daha mı farklı olurdu..cinnet geçirmeden önce evliliğin sadece kocadan ibaret olmadığını idrak etseniz keşke annesi babası kardeşleri akrabaları var..içinizde ne yaşıyorsunuz bilemiycem ama görümce bu sorunlarınızı onunla konuşup çmzseniz belki en iyi arkadaşınız olabilir..
Ben çok fırsat verdim inan.hep adım at hep adım at.bi adım gelmesin ben yıprandım artık istemiyorum.evimde net.gorumceden de arkadaş olmaz.

cok enteresan,
bir suru sebep yazmissiniz da, hic birine gerek yok aslinda,
elbette evinizde 3 ay bir misafir istememek en buyuk hakkiniz.

Ama bunu bu sekilde de cozemezsiniz.
Bir sure belirleyin,
kisisel olarak bana gore aileden biri icin 2 hafta normal bir suredir, cok uzaktan geliyorsa bir ay, yasli ise ve yil icinde yeniden gelme imkani yoksa belki biraz daha uzun.
Neyse iste bu sureyi belirledikten sonra, esinizle de konusup anlasin.
Sonra da gelen misafire bir sekilde bu kararinizi bildirin.
Sonra yeniden bekleriz deyip gonderin.

Görmezden gelin bence. Annenize falan gidin, ya da benim işim var biraz dışarıda deyip markete falan gidin, gezin.

Yemek yapınca, acıkınca ısıtıp yiyebilirsin deyin. Ne bileyim hizmet etmeyin. Eşiniz yokken, tek bırakın. Odanızda takılın. Başım ağrıyor falan deyip. Kendi başına kalsın. canı sıkılır belki :)

Ayrıca arkadaş olmak niyetinde değil o. Sadece menfaat .istediği yapılsın şımarsın oyle

Eşiniz suçlu olan kardeşinden ziyade. Bende yaşadım benzer durumu, sizin istememenize rağmen keyfî yere kardeşini çağıran eşiniz.

Eşiniz sizin fikirlerinizi önemsemediği sürece daha çok siniriniz bozulur.

Eşim dun aksam kardesine bize gelmiyosun diye sitem etti.zorla pazar günü bize çağırdı.
Özlüyorsan git bacının yanına! Gıcık. Size danışmaması sinir bozucu ama o kızın da normal davet üzeri aylarca yatıya kalması saygısızca! Asla müsade etmeyin.

bence görümceye konu arasında güzel bir girizgah yaparak çok kalmaması gerektiğini çıtlatın. eş kişisi mutlaka sizi yalnız bırakacağı bir an olur. o an "ay canım hoşgeldin iyi ki geldin biz de bu aralar bebek düşünüyorduk bebek için biraz abinle çalışmalara başlamıştık :KK22: çok istiyorum bir çocuğumuzun olmasını tam da vakti geldi artık. eşimle birbirimize daha çok zaman ayırıp daha çok yalnız kalmaya ihtiyacımız oluyor anlarsın ya" diyip kahkaha atmak lazım. 3 ay kalacak kadar yüzsüzce bu cümleyi söylecek kadar yüzsüz olmalı insan. ben kendi ablamın evinde bile 7 senede 7 kere kalmamışımdır rahatsız etmemek için. insanlar ne rahat.

Bu esler neden boyle sanirsin babalarinin ciftligi,durduk yere 3 aylik misafirlik mi olurmus?
Herhalde esinizde hic sorumluluk yok ondan bu kadar rahat.
Yemek yapmiyor,camasir yikamiyorsa ,ev toplamiyor,sofra kurmuyor,utu yapmiyorsa kacinilmaz son. Nasil olsa bunlari yapan saf var evde diye cagiriyorlar

sizde oz,am misafirngibi davranmain is buyurun kalksin ona zahmet bi sofra kursun kaldirin temizlikde yardim etsin vs. bidaha gelmez ozmn sizde vurgulayin sen misafir degilsin Bu Evde yasiyorsun neredeyse diye :D

yeni evliyken esim bana sormadan misafir cagarmisti kizmistim bidaha cagarirsan ters duseriz diye uyarmama ragmen beni saymayıp gene aynisini yapti bende guzel cantami aldim anneme gittim onada oyle bir ders olduki bi daha eve benden habersiz kimseyi cagaramadi madem benden habersiz misafir cagariyosun kendin agarlarsin o zaman diyip cikip gitmistim. Arada erkeklere boyle yapmak lazim.

Ben abimin evine 40 yılda bir gidiyorum ondada gözüm saatte aman çok oturmayım abim işe erken kalkıyor, yengem erken uyanıyor çocukları okula getiriyor diye ondaki rahatlık ne çok yüz verilmiş.

Back
X