Sinir oluyorum ....

Canım benim. Konu misafir olarak gelmesi değil.gelip aylarca kalması.
Ben sizi anladım zaten içinizde neler yaşadınız bilemiyorum dedim hiç kimse hoşnut olmadığı sevmediği biriyle uzun süre aynı evde kalmak istemez....Eşiniz kardeşi olduğu için onu evinde ağırlamak 1 -2-3 ay yada gün misafir etmek isteyebilir buda normal bi durum size konuşun sorun varsa çözersiniz arkadaş olabilirsiniz dedim sizde arkadaş olabilecek biri değil dediniz...bitti....

Benim hakkımda bilmeden yorum yapma yeteneğinize hayran kaldım. Ayrıca yorumlara cevap yazma özgürlüğümüz var ve ben yazdığınız yoruma cevap yazmak istedim bu kadar basit. Kendinizce çıkarımlarda bulunup büyütmenize gerek yok. Dokunulmaz değilsiniz burada.
Konuya dönecek olursak aileyi zaten evlenince kuruyorsun çekirdek olarak. Geridekiler geniş aile oluyor. Önemli olanda çekirdek ailenin huzuru. Eğer bu kişiden haz etmiyorsa görüşme zorunluluğu yok. Ki 3 5 gün hadi 1 ay ağırlanır ama sonrası olamaz konu sahibi 1+1 evde oturuyor. Kimse kardeşini atmaz yada atsın diye bişey de demedim. 3 ay kriterini baz alırsak ben kendi ailemin ferdini de istemem. Eşimle rahat olmak istemek kadar doğal bişey yok. Milleti 3 ay mutlu edicem diye kendi hayatımdan rahatımdan ödün veremem. Hasta değil bakıma muhtaç değil yeni evlinin evinde siz 3 ay rahat edebilecek kapasitede bi insansanız o sizin probleminiz.
Saol canım kendi adına açıklama yapıp benim adıma cevap verdiğin için...Bittimiiii ?

Oha dedim 3 ay bee, kocan nasılsa işe gidecek, kıza çok soğuk davran konuşma aç mısın diye bile sorma

arkadaşım SURAT ASSSSSSSSS.... YEDİĞİ LOKMALARI BOĞAZLARINA DİZDİR. BELLİ ET YA.. GELMESİN NE İŞİ VAR GÖRÜMCENİN SENDE . VALLA GÖRÜMCELİK MÜESSESESİNDEN TİKSİNİYORUM ARTIK YA. KARDEŞLERİNİ ALSINLAR OTURSUNLAR YA UTANMASALAR KARDEŞLERİYLE NİKAHLANACAKLAR BU NEDİR BÖYLE YAAA NEDİR.
evinize gelen misafire karşı böyle mi davranırsınız?

Görümcenizle pek iyi anlaşıyor olsaydınız da 3 ay misafirlik fazla gelebilirdi.
Çünkü 3ay misafirlik olmaz. Misafirlik 3 gündür.
Yabancı değil eşinizin kardeşi, et tırnak evet ama yine de kimsenin evine 3aylığına gidilme eli.Düşüncesizlik.
Tabii kesin gelecekse...

Eşinizle açık konuşmalısınız, insan eşine rahatsız olduğu şeyleri açıkca söyleyemiyorsa sıkıntı var demektir.

Benim adıma konuşan bir önceki yorumda sensin burada ego kasmana gerek yok.
Okuma dersi almanı tavsiye ediyorum. Zira okuduğunu anlama yeteneğin zayıf.
Okuma dersi tavsiyene uyucam dikkate alıcam daaaaa!!!! bunu bana senli benli hitap eden sizden aldığım için kaaaleeee almıyorum....hadiii şimdi başka yerde Çıkart bugünün gerginliğini

KARDEŞLERİNİ ALSINLAR OTURSUNLAR YA UTANMASALAR KARDEŞLERİYLE NİKAHLANACAKLAR BU NEDİR BÖYLE YAAA NEDİR.

Burada sizin gibi ne konuştuğunu bilmeyen had bilmezler yüzünden banlanıyoruz ya,
İşte bende ona yanıyorum.....
Bu nasıl bir üslüp,
Bu ne kendini bilmezlik,
Ne kadar avam, basit ve bir o kadarda ahlaksız bir yorum bu. :sinirli: :sinirli:

Okuma dersi tavsiyene uyucam dikkate alıcam daaaaa!!!! bunu bana senli benli hitap eden sizden aldığım için kaaaleeee almıyorum....hadiii şimdi başka yerde Çıkart bugünün gerginliğini
Seni önemsiz gördüğümdendir senli hitap edişim. Önce tavrına dikkat edeceksin sonra saygı göreceksin. Gerginlikten bahsederken ünlemli konuşman da çok komik. İyi malzeme olursun da seni ban yemeye değecek kadar değerli bulamadım. Adetin kaçıncı günündesin herşeyi alınıp saldırıyorsun cevabını alıncada kaçıyorsun 😂 Güle güle canım akşam oldu kocan gelince ona sardır

Ben misafirliginin 3.gununde misafirlik 3 gündür artık evin ferdisin diyip ne kadar ev işi varsa ortak ederdim. Yan gelip yatamayinca o kadar uzun kalmaz bence. Baktınız oralı değil, hazırlayın cantanizi annenize gidin. Eşinize de misafir gittiğinde haber vermesini söylersiniz. Eviniz geniş olsa idare edilebilir belki ama 1+1 de birgunluk misafirlik bile rahatsız eder bence

Seni önemsiz gördüğümdendir senli hitap edişim. Önce tavrına dikkat edeceksin sonra saygı göreceksin. Gerginlikten bahsederken ünlemli konuşman da çok komik. İyi malzeme olursun da seni ban yemeye değecek kadar değerli bulamadım. Adetin kaçıncı günündesin herşeyi alınıp saldırıyorsun cevabını alıncada kaçıyorsun 😂 Güle güle canım akşam oldu kocan gelince ona sardır
Tmm kocama sardırırım 😂çünkü hayat kocadan ibaretti dimi...Canım kocam🤣 hem sardırcam hem saldırcam 😍😍sizin tavsiyenizle renkli bi gece bekliyor beni....ben alışkınım bam lanmaya özel msjınızı kapatmışsınız galiba özelden size çok tepkili msjlar geldiği için..mii..ben kimim ki beni önemli göreceksiniz tanımadığınız biriyim yaşımı mesleğimi kimim sizin hayatınızın neresindeyim ki önemseyeceksin..buradaki üyelere fazla anlam yüklemişsiniz....arkadaş sayınız az olduğu için gün içinde başka meşgaleniz olmadığı için olabilir..😢😢.bu arada kaçmıyorum klavye başında oturup sizin ne yazacağınızı merak etmiyorum benim hayatımda önceliklerim var ailem👫 gibi akşam koca gelecek 2 gündür görevde yorgundur nasıl sardırıyım diye düşünüyorum akşam yemeğe gidilecek ailecek❤️ ondan sonra sinemaya gidicez❤️ oradan çıkıp gece kahvesi için bana gelecekler sardıracağım❤️ canım kocam 🤣hafta sonu izinli nasıl değerlendirelim diye plan yapıyorum...yanii hayatım oradan sizin bana yaptığınız gibi sardırmakla ve saldırmakla 😏geçmiyor tek işim gücüm buradan size laf yetiştirmek değil kiiiii zaten tarzım değil herkesin de seviyesine inemem kiiii...

Düğününde el gibi oturmasa dedikodu yapmasa tülbent alıp hediye etse maddi manevi yanında olsa yaklaşımın daha mı farklı olurdu..cinnet geçirmeden önce evliliğin sadece kocadan ibaret olmadığını idrak etseniz keşke annesi babası kardeşleri akrabaları var..içinizde ne yaşıyorsunuz bilemiycem ama görümce bu sorunlarınızı onunla konuşup çmzseniz belki en iyi arkadaşınız olabilir..

Şaka misiniz ? 3 ay kalmak nedir ?

Belki evlerinin bir odasini isitacaklar. Diger odayi isitmayacaklar. Daha az yiyecek alip tasarruf yapacaklar. Birlikte vakit gecirmek isteyecekler. Yalniz kalmalari gereken durumlar olacak.

O evin hanimi konu sahibi. Konu sahibi karar verir kimi evine alip almayacagina. Herkes evleniyor. Evli evine köylü köyüne. Ne munasebet yahu ! Görümcesinin yaninda sarilamayacak dokunamayacak. Isten geldiginde ayaklarini rahatca uzatip oturamayacak. Surekli diken ustunde.

Hayir yani anlamiyorum. Kiz tarafindan biri gelse kiyamet kopar. Gelinler de agac kovugundan cikmadi.

Hiç sevmem onun bunun evinde kalan işsiz güçsüz sünepe insanlari. Azalarak bitseler keske. Insanlari bir rahat biraksalar.

Kardeşse kardeş . Herseyin bir siniri var. Evlenmeselerdi o zaman. 2020 ye girecegiz bu çağda bu zamanda koloni gibi yasamak istemek pes

Back
X