- 13 Kasım 2018
- 3.862
- En iyi cevaplar
- 2
- 5.374
- 158
- Konu Sahibi cheryblossommm
sende varsa kardeşini çağır. 1+1 evde zor ama eşinin kardeşi böyle yaparsan daha yeni evlisin sonu gelmez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emin olun ki en iyi arkadaş olur emin olun . bırakın bu polyanacılığı ya gelinler her zaman potansiyel suçlu potansiyel ara bozucu vs vsDüğününde el gibi oturmasa dedikodu yapmasa tülbent alıp hediye etse maddi manevi yanında olsa yaklaşımın daha mı farklı olurdu..cinnet geçirmeden önce evliliğin sadece kocadan ibaret olmadığını idrak etseniz keşke annesi babası kardeşleri akrabaları var..içinizde ne yaşıyorsunuz bilemiycem ama görümce bu sorunlarınızı onunla konuşup çmzseniz belki en iyi arkadaşınız olabilir..
Bunları yapmasa kabul edecek miydiniz?düğünumde el gibi oturdular.maddi.manevi hiç bi şekilde yardım etmediler. Bi tülbent getirmediler hediye. Sürekli
Sana destan yazmayacağım. Hoş yazacağımı yazdım da anlayana sivrisinek saz....Tmm kocama sardırırımçünkü hayat kocadan ibaretti dimi...Canım kocam
hem sardırcam hem saldırcam
sizin tavsiyenizle renkli bi gece bekliyor beni....ben alışkınım bam lanmaya özel msjınızı kapatmışsınız galiba özelden size çok tepkili msjlar geldiği için..mii..ben kimim ki beni önemli göreceksiniz tanımadığınız biriyim yaşımı mesleğimi kimim sizin hayatınızın neresindeyim ki önemseyeceksin..buradaki üyelere fazla anlam yüklemişsiniz....arkadaş sayınız az olduğu için gün içinde başka meşgaleniz olmadığı için olabilir..
.bu arada kaçmıyorum klavye başında oturup sizin ne yazacağınızı merak etmiyorum benim hayatımda önceliklerim var ailem
gibi akşam koca gelecek 2 gündür görevde yorgundur nasıl sardırıyım diye düşünüyorum akşam yemeğe gidilecek ailecek❤ ondan sonra sinemaya gidicez❤ oradan çıkıp gece kahvesi için bana gelecekler sardıracağım❤ canım kocam
hafta sonu izinli nasıl değerlendirelim diye plan yapıyorum...yanii hayatım oradan sizin bana yaptığınız gibi sardırmakla ve saldırmakla
geçmiyor tek işim gücüm buradan size laf yetiştirmek değil kiiiii zaten tarzım değil herkesin de seviyesine inemem kiiii...
HayirBunları yapmasa kabul edecek miydiniz?
İğğğğğğğğğğğğğ kusucam şimdiiiiSana destan yazmayacağım. Hoş yazacağımı yazdım da anlayana sivrisinek saz....
Buradaki üyelere anlam yükleyen sizsiniz. eleştirildiniz diye saçma saçma konuşup kendinizi üstün çıkarmaya çalışıyorsunuz.
Kocanızla planlarınızdan banane. görgüsüz gibi üşenmeden de yazmışsın. egon tatmin oldu mu bari ?
Senin amacın özel mesaj atmak değil eski konuları kurcalayıp gündeme getirmek. Ayrıca sen alenen tepki görüyorsun üstelik bir konuda birden çok kişi tarafından. Midem bulandı seviyenden. Hadi by
Klavye başında bekleyen bence sensin kanıtıda budurİğğğğğğğğğğğğğ kusucam şimdiiii![]()
sakin ol kendideki farkin ne olaun biliyor musun iyilik olsun takmaKızlar selamlar.
Benim bi goeumcem var 22 yasinda sağlık mezunu.atanamadi.kpss de çalışmıyor şuan.aldigi 75 puanla atama bekliyor. Normalde kayinvalidemler köyde yaşıyor.ama goeumcem sırf takilmacasina gelip aylarca büyük gorumcemde kalıyor. Geçen sene de 4 ay bende kalmıştı yeni evliydim o zaman baya eşimle kavgalar ettik. Is bulup ben de kalmayı teklif etti acikca reddettim o kadar uzun bi süre misafir kabul edemem evimde diye.evimde 1+1 .çocuk dusunuyorum artık yerim de yok. Eşim dun aksam kardesine bize gelmiyosun diye sitem etti.zorla pazar günü bize çağırdı.ve eminim ki en az 3 ay bende bu kız.ben şimdiye kadar en ufak samimiyet görmedim gorumcemden .düğünumde el gibi oturdular.maddi.manevi hiç bi şekilde yardım etmediler. Bi tülbent getirmediler hediye. Sürekli tripli, sürekli dedikodu yapan bi insan.akrabada ne oluyosa eve yansıtıyor.ben napcagimi şaşırdım.esimle kaç kere konuştuk bu meseleyi.cinnet gecirtcek bana.
Klavye başında bekleyen bence sensin kanıtıda budurkibliyorum canım by
Klavye başında bekleyen bence sensin kanıtıda budurkibliyorum canım by
arkadaşım SURAT ASSSSSSSSS.... YEDİĞİ LOKMALARI BOĞAZLARINA DİZDİR. BELLİ ET YA.. GELMESİN NE İŞİ VAR GÖRÜMCENİN SENDE . VALLA GÖRÜMCELİK MÜESSESESİNDEN TİKSİNİYORUM ARTIK YA. KARDEŞLERİNİ ALSINLAR OTURSUNLAR YA UTANMASALAR KARDEŞLERİYLE NİKAHLANACAKLAR BU NEDİR BÖYLE YAAA NEDİR.
Ailem olsun diye evlendim demişsiniz de zaten öncesinde sizin bi aileniz vardı evlenince de kocanızla bi aile oluyorsunuz eş ailesine çokta gerek yok keza koca içinde benim aileme gerek yok :)Siz neden bana açıklama zorunluluğu hisseddiniz...dünya kocalar etrafında dönmüyor hayat kocadan ibaret değil...herkesin evliliğe bakış açısı farklı evlilik her iki tarafında her iki tarafın ailesine müdahil olması demek herkesin annesi babası kardeşleri var ben hayatımda kocam olsun diye evlenmedim ailem olsun diye evlendim aile olmak gibi niyetin olmasaydı flört hayatına devam ederdim.ne yanı eşim kardeşimi evimde istemiyor gıcık oluyor diye misafir edemeyecekmiyim..konu eşim kardeşimi sevmiyor gıcık oluyor evime gelemiyor kardeşim olsaydı yaklaşımınız farklı olurdu....konu sahibi ile biz birbirimizi anladık ben tavsiyede bulundum konuşun çözün sorunlarınızı arkadaş olmaya çalışın dedim kendiside bana arkadaş olunabilecek biri değil dedi konu kapandı...bugün konuşmaya ihtiyacınız vardı piyango bana çıktı galiba....ne olacak ömür boyu kaçıp sinirlenip cinnetmi geçiricek konu sahibi....kim kimden ne kadar memnun ki hepimizin eşimizin ailesinde yada çevresinde sevmediğimiz aynı ortamda bulunmak istemediğimiz kişiler var eşler içinde geçerli bu durum arkadaştan komşudan değil kardeş ten bahsediliyor atsan atılmaz ata bilenlere de bravo diyorum..benim vijdanımda rahat etmez sevsemde Sevmesen de eşimin kardeşlerinden uzak kalmasına sebep olmak istemezdim
1+1 ev, bebek planlama ve 3 ay yatılı misafirKızlar selamlar.
Benim bi goeumcem var 22 yasinda sağlık mezunu.atanamadi.kpss de çalışmıyor şuan.aldigi 75 puanla atama bekliyor. Normalde kayinvalidemler köyde yaşıyor.ama goeumcem sırf takilmacasina gelip aylarca büyük gorumcemde kalıyor. Geçen sene de 4 ay bende kalmıştı yeni evliydim o zaman baya eşimle kavgalar ettik. Is bulup ben de kalmayı teklif etti acikca reddettim o kadar uzun bi süre misafir kabul edemem evimde diye.evimde 1+1 .çocuk dusunuyorum artık yerim de yok. Eşim dun aksam kardesine bize gelmiyosun diye sitem etti.zorla pazar günü bize çağırdı.ve eminim ki en az 3 ay bende bu kız.ben şimdiye kadar en ufak samimiyet görmedim gorumcemden .düğünumde el gibi oturdular.maddi.manevi hiç bi şekilde yardım etmediler. Bi tülbent getirmediler hediye. Sürekli tripli, sürekli dedikodu yapan bi insan.akrabada ne oluyosa eve yansıtıyor.ben napcagimi şaşırdım.esimle kaç kere konuştuk bu meseleyi.cinnet gecirtcek bana.
kötü niyetle yorumlamanizi istemezdim hanimefendiŞu yorum aşırı canımı sıktı köyden çıktığı için dert etmiyordur ne demek hanımefendi?