- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Konuştum canım.evim kucuk dedimyeni evliyim bak ben dedimben görümcen olsam rahat edemezdim ama o muhakkak köyden ciktigi icin dert etmiyodur herhalde esinle konusumalisin sorunu halletse halletse o halleder yada görümcen ile acik acik konusabilirisin bebek düsündügünü yerinin dar oldugunu vs
Düğününde el gibi oturmasa dedikodu yapmasa tülbent alıp hediye etse maddi manevi yanında olsa yaklaşımın daha mı farklı olurdu..cinnet geçirmeden önce evliliğin sadece kocadan ibaret olmadığını idrak etseniz keşke annesi babası kardeşleri akrabaları var..içinizde ne yaşıyorsunuz bilemiycem ama görümce bu sorunlarınızı onunla konuşup çmzseniz belki en iyi arkadaşınız olabilir..Kızlar selamlar.
Benim bi goeumcem var 22 yasinda sağlık mezunu.atanamadi.kpss de çalışmıyor şuan.aldigi 75 puanla atama bekliyor. Normalde kayinvalidemler köyde yaşıyor.ama goeumcem sırf takilmacasina gelip aylarca büyük gorumcemde kalıyor. Geçen sene de 4 ay bende kalmıştı yeni evliydim o zaman baya eşimle kavgalar ettik. Is bulup ben de kalmayı teklif etti acikca reddettim o kadar uzun bi süre misafir kabul edemem evimde diye.evimde 1+1 .çocuk dusunuyorum artık yerim de yok. Eşim dun aksam kardesine bize gelmiyosun diye sitem etti.zorla pazar günü bize çağırdı.ve eminim ki en az 3 ay bende bu kız.ben şimdiye kadar en ufak samimiyet görmedim gorumcemden .düğünumde el gibi oturdular.maddi.manevi hiç bi şekilde yardım etmediler. Bi tülbent getirmediler hediye. Sürekli tripli, sürekli dedikodu yapan bi insan.akrabada ne oluyosa eve yansıtıyor.ben napcagimi şaşırdım.esimle kaç kere konuştuk bu meseleyi.cinnet gecirtcek bana.
Ben çok fırsat verdim inan.hep adım at hep adım at.bi adım gelmesin ben yıprandım artık istemiyorum.evimde net.gorumceden de arkadaş olmaz.Düğününde el gibi oturmasa dedikodu yapmasa tülbent alıp hediye etse maddi manevi yanında olsa yaklaşımın daha mı farklı olurdu..cinnet geçirmeden önce evliliğin sadece kocadan ibaret olmadığını idrak etseniz keşke annesi babası kardeşleri akrabaları var..içinizde ne yaşıyorsunuz bilemiycem ama görümce bu sorunlarınızı onunla konuşup çmzseniz belki en iyi arkadaşınız olabilir..
Ayrıca arkadaş olmak niyetinde değil o. Sadece menfaat .istediği yapılsın şımarsın oyleDüğününde el gibi oturmasa dedikodu yapmasa tülbent alıp hediye etse maddi manevi yanında olsa yaklaşımın daha mı farklı olurdu..cinnet geçirmeden önce evliliğin sadece kocadan ibaret olmadığını idrak etseniz keşke annesi babası kardeşleri akrabaları var..içinizde ne yaşıyorsunuz bilemiycem ama görümce bu sorunlarınızı onunla konuşup çmzseniz belki en iyi arkadaşınız olabilir..
Eşiniz suçlu olan kardeşinden ziyade. Bende yaşadım benzer durumu, sizin istememenize rağmen keyfî yere kardeşini çağıran eşiniz.Konuştum canım.evim kucuk dedimyeni evliyim bak ben dedim
Bi kaç ay küs durduk sonra gene geliyo iste.
Özlüyorsan git bacının yanına! Gıcık. Size danışmaması sinir bozucu ama o kızın da normal davet üzeri aylarca yatıya kalması saygısızca! Asla müsade etmeyin.Eşim dun aksam kardesine bize gelmiyosun diye sitem etti.zorla pazar günü bize çağırdı.
sizde oz,am misafirngibi davranmain is buyurun kalksin ona zahmet bi sofra kursun kaldirin temizlikde yardim etsin vs. bidaha gelmez ozmn sizde vurgulayin sen misafir degilsin Bu Evde yasiyorsun neredeyse diyeKonuştum canım.evim kucuk dedimyeni evliyim bak ben dedim
Bi kaç ay küs durduk sonra gene geliyo iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?