Sinir oluyorum

glanz89

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2022
48
20
18
36
1 senedir evliyim. Eşimin annesi aslında kötü degil ama herşeyi bilmek isteyen gün içinde yüz kere arayan bir tipti. İlk zamanlar yüz verdim sonra olaylar oldu boşanma aşamasına geldim. Sonra tekrar sanş verdik evlilik terapisti ne gittik şimdi mubattap olmuyorum. Geçen oğluna trip yapmış gelmiyorsunuz, aramıyorsunuz diye. 1 kere gittim cok samimi degilim hep ben onu aldım bunu aldım benle yarış içinde. Dün mesaj atmış oluşum elmalı kurabiye yaptım gel al sabahda kahvaltıya gel pişi yapayım. Az önce konustum eşimle gitmiş kahvaltıya sinir oluyorum ama zor duruyorum doktorun dediklerini düşünüyorum. Oğlu 39 yaşında bu arada

Sizi çağırmadı mı kahvaltıya?

Ama bunda ne var ki pişi yapmış oğlunu çağırmış. Bir anne için çocuğunun 39 yaşında olmasa hala onun çocuğu olduğu gerçeğini değiştirmiyor . Eğer sizi dışlayıp, görmezden gelip oğluşum da oğluşum yapıyorsa ayıp fakat öyle yapmıyorsa, herkesin yaştan bağımsız olarak sevgisini gösteriş biçimi farklı oluyor.

Kv nefretinde son nokta.

Vay nasıl elmalı kurabiye pişi yapıp oğlunu çağırır? Daha neler göreceğiz, 39 yaşındaki oğluna yapılır mı bu bir anne tarafından?

Sen oturduğun yerde sinir ol. Şimdi onlar çayın yanında pişileri götürüyorlardır. Ev yapımı reçel de varsa...

Benim aklım elmalı kurabiyede
Hazirlari kötü oluyor
Hasret kaldım

Bir iki davet, yemek için sinir olup konu açacağınızı düşünmüyorum.

Sanırım sürekli oğlunun red edemeyeceği şeyleri sunarak davetler ediyor. Haliyle de sürekli oğlu orada.
Dolaylı olarak da Kayınvalideniz de hayatınızın içinde.

Evet sıkıcı...
sabah pişi yapar,
akşama da kal da mantı açayım der.

Erkeğin kalbine giden yolun midesinden geçtiğini düşünmüş olmalı

Bir annenin evladı için sevdiği yemekleri yapması çok normal ama bunu kullanması hayatınıza müdahale etmek için yemekleri bahane etmesi sinir bozucu .

Sadece eşinizi mi çağırdı ? Gerçi siz belki gitmek vs. istemiyorsunuz diye size teklif etmemiş olabilir. Bunu takıntı ve hastalık boyutuna getirmediği ve art niyetle yapmadığı sürece bence sinir olmayın bir yerde de ana yüreği evladı yiyince mutlu oluyor, benim arkadaşımın eşi boğazına çok düşkündür arkadaşım yoğun çalıştığı için yemek işine zor yetişiyor,adam annesine taa memleketten sarma,dolma,çörek vb. yaptırıp kargolatıyor her ay. Yozgat’ta böyle tandırda pişen ekmeğimsi-poğaçamsı bir şey çörek, yoğurt kovaları dolu dolu bi geliyor

Siz adamla evlenince artık hayatında sadece siz olacaksınız adama el koydunuz mu sandınız? Ne var siz zaten huysuz tatsız bir tipsiniz belli ki annesi de oğluşunu çağırmış kahvaltıya bundan normal bir şey mi var? Bu ülkede bir yanda oğlunu paylaşamayan anneler bir yanda kocasını paylaşamayan gelinler. Şu heriflere taptığınız yetti ya hiç başka meşgaleniz yok mu sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…