Sizi çağırmadı mı kahvaltıya?1 senedir evliyim. Eşimin annesi aslında kötü degil ama herşeyi bilmek isteyen gün içinde yüz kere arayan bir tipti. İlk zamanlar yüz verdim sonra olaylar oldu boşanma aşamasına geldim. Sonra tekrar sanş verdik evlilik terapisti ne gittik şimdi mubattap olmuyorum. Geçen oğluna trip yapmış gelmiyorsunuz, aramıyorsunuz diye. 1 kere gittim cok samimi degilim hep ben onu aldım bunu aldım benle yarış içinde. Dün mesaj atmış oluşum elmalı kurabiye yaptım gel al sabahda kahvaltıya gel pişi yapayım. Az önce konustum eşimle gitmiş kahvaltıya sinir oluyorum ama zor duruyorum doktorun dediklerini düşünüyorum. Oğlu 39 yaşında bu arada
Bunu demeye gelmiştimBenim kv pişi ve kurabiye yapsa ben koşa koşa giderdim :)
Benim aklım elmalı kurabiyedeKv nefretinde son nokta.
Vay nasıl elmalı kurabiye pişi yapıp oğlunu çağırır? Daha neler göreceğiz, 39 yaşındaki oğluna yapılır mı bu bir anne tarafından?
Sen oturduğun yerde sinir ol. Şimdi onlar çayın yanında pişileri götürüyorlardır. Ev yapımı reçel de varsa...
Cagirsa bı dert çağırmasa bı dertAçmış gitmişsin konuyu.. Seni çağırmadı mı yahu?
Çağırsa da gitmeyecektim mesele beni çağırması değil diyecekCagirsa bı dert çağırmasa bı dert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?