Sinir oluyorum

sende calışıyorsan dahada haklısın ama kabul etmemen cok büyük sorunlara yol acarmı bilmiyorum

hiç bir yatırımı kabul etmedğim için cok söyleniyor eşim zaten, kabul edemyorum her nekadar tapu benim de olacak olsa ailesinin yararlanmasına ikna olamıyorum, ele karışan yele karışıyor gercekten....cok dogru bir lafmış

hiç bir yatırımı kabul etmedğim için cok söyleniyor eşim zaten, kabul edemyorum her nekadar tapu benim de olacak olsa ailesinin yararlanmasına ikna olamıyorum, ele karışan yele karışıyor gercekten....cok dogru bir lafmış

bende eşimle asla bişey almıyorum güvenmiyorum ev alalım dedi asla istemedim istemiyorum güvenemediğim durumlar var gecen 4 yılda yasadıklarımdan dolayı ne ailesine ne kendisine

bende eşimle asla bişey almıyorum güvenmiyorum ev alalım dedi asla istemedim istemiyorum güvenemediğim durumlar var gecen 4 yılda yasadıklarımdan dolayı ne ailesine ne kendisine

nasıl idare ediyorsun peki sen cnm? aranızda problemler olmuyor mu? ailen biliyor mu peki bu sıkıntılarını ? ben de okadar dolmuşum ki ahiret sorusu gibi sıraladım hepsni :):)

Eşin tek çocuk mu ?
Ailesiyle ortak ev alırsanız,diğer kardeşler hak iddia edebilirler.
Kışlık ev alıp değiş tokuş etmeyi tamamen mantıksız buldum.
Memnun değillerse,evlerini satıp yeni ev alsınlar.Siz de kendinize yatırım için ayrı ev alın.
Ortak kullanımlı yazlık ev keza öyle...İstediğin gibi döşeyemezsin,istediğin düzeni kuramazsın,istediğin zaman gidemezsin.Bakarsın diğer kardeşler veya akrabalar kendi evleri gibi kurulurlar.
Şimdi 1 oda 1 salon,düşük kredili evler var.
Eşini ikna et,küçük bir ev alalım,şimdilik kiraya verelim,hem kirasıyla birikim yaparız,hem de ileride onu satıp çocuğumuza daha büyük ev alırız dersin.

Eşin tek çocuk mu ?
Ailesiyle ortak ev alırsanız,diğer kardeşler hak iddia edebilirler.
Kışlık ev alıp değiş tokuş etmeyi tamamen mantıksız buldum.
Memnun değillerse,evlerini satıp yeni ev alsınlar.Siz de kendinize yatırım için ayrı ev alın.
Ortak kullanımlı yazlık ev keza öyle...İstediğin gibi döşeyemezsin,istediğin düzeni kuramazsın,istediğin zaman gidemezsin.Bakarsın diğer kardeşler veya akrabalar kendi evleri gibi kurulurlar.
Şimdi 1 oda 1 salon,düşük kredili evler var.
Eşini ikna et,küçük bir ev alalım,şimdilik kiraya verelim,hem kirasıyla birikim yaparız,hem de ileride onu satıp çocuğumuza daha büyük ev alırız dersin.

eşimin bir ablası var , bekar ama , o hayatını tek başına sürdürmeyi sevenlerden, eşiyle boşandıktan sonra tamamen kendine yeni bir hayat kurmuş, zaten kayınpederimle de cok iyi anlaşamıyorlar, o yüzdn uzak kalmayı tercih ediyor.. ben de senin düşündüğün gibi düşünüyorum ;) neden insanlar evlendikten iki kişi başbaşa kalıp plan yapamazlar ki , anlayamıyorum..

nasıl idare ediyorsun peki sen cnm? aranızda problemler olmuyor mu? ailen biliyor mu peki bu sıkıntılarını ? ben de okadar dolmuşum ki ahiret sorusu gibi sıraladım hepsni :):)

böyle idare ediyorum ailesi ev alalım dedin senin ailenle alınan eve 1 liramı bile koymam dedim ev onların üstüne olcakmışta kredi beraber ödenecekmiş asla dedim aptalmıyım idare ediyorum işte ben cok sey yasadım güvenmeden yasıyorum ortak bişey almıyorum araba alalım dedi istemedim sen aileye ve esine güveniyosan bilmiyorum canım

böyle idare ediyorum ailesi ev alalım dedin senin ailenle alınan eve 1 liramı bile koymam dedim ev onların üstüne olcakmışta kredi beraber ödenecekmiş asla dedim aptalmıyım idare ediyorum işte ben cok sey yasadım güvenmeden yasıyorum ortak bişey almıyorum araba alalım dedi istemedim sen aileye ve esine güveniyosan bilmiyorum canım

zor işler bunlar cnm, tapu senin üzerine olsaydı kabul eder miydin ? insanlar ne kadar düşüncesiz ya, hem sen çalış cabala, hem de hakkın olmasın alınan şeyde, cok iyi yapmışsın...ilişkilerin nasıl ailesiyle peki? eşin ailenin etkisinde kalan birisi mi?

zor işler bunlar cnm, tapu senin üzerine olsaydı kabul eder miydin ? insanlar ne kadar düşüncesiz ya, hem sen çalış cabala, hem de hakkın olmasın alınan şeyde, cok iyi yapmışsın...ilişkilerin nasıl ailesiyle peki? eşin ailenin etkisinde kalan birisi mi?

kalıyordu taki ben atanana kadar simdi benim sözümde baya bir.ailesiyle küs degilim ama pek iyide degilim ablası kıskanc lcd aldık hemen esime bizde alcaz demiş annesinide pek arayıp sormuyorum :49:

var 4 yasında kızım eger tapu üstüme olsa ayrılınca paylaşılacagını düşünerek davranırdım evlendikten sonra alındıgı için paylasım olur cünkü

doğru söylüyorsun ;) Allah bağışlasın, cocuk olmasını bahane de edebilirsin alınmaması için ;) ama sanırım bu konu
aranızda kapanmış herhalde... :)

doğru söylüyorsun ;) Allah bağışlasın, cocuk olmasını bahane de edebilirsin alınmaması için ;) ama sanırım bu konu
aranızda kapanmış herhalde... :)

evlenince insanların bu yönlerini öğrendim önceden bu konularda bi fikrim yoktu karsı tarafın uyanıklığını görünce bende böyle oldum konuyu birkaç cümle ile kapattım canım istemem kiradayız 450 ödüyoruz 3+1 fena degil kimseye muhtac etme öde kiramızı ev istemem suan dedim iyiyim böyle ailem eşim tarafından cok maddi zarara uğradı benimde ağzım yandı canım simdi daha iyi anlamısındır

sen zaten düşüncelerini eşine açıkça dile getirebilen birisisin anladığım kadarıyla.ama ev senin üstüne dahi olsa eğer onlar o eve yerleşirse Allah korusun ilerde kötü olunsa sorunlar olur.bir ev kiraya verilecekse bu kendi evin olmalı

sen zaten düşüncelerini eşine açıkça dile getirebilen birisisin anladığım kadarıyla.ama ev senin üstüne dahi olsa eğer onlar o eve yerleşirse Allah korusun ilerde kötü olunsa sorunlar olur.bir ev kiraya verilecekse bu kendi evin olmalı

diğer evi kiraya verirlersede o kirayı size verirlermiki eger canım sözün geciyorsa kiraya ver arkadasın dediği gibi daha cok sorun olur hem kendi senin ailenin aldığına oturuyor sizin aldıgınıza ailesine oturtuyor sacma yani:50:

Bence ne yazlık alın, ne kışlık ev alın. Her halikarda ailesi yararlanacak.Ailesiyle oturup bu konular konuşulmuştur ancak biz gelin olduğumuz için hep en sonunda haberimiz olur.Bizim başımızdan da böyle bir olay geçti.Kayınvalidemin yeriydi Benimki tutturdu Oraya büyük bir dubleks ev yapalım ben karşı çıktım çıkmasına ama nafile .Ben madem ev yapmak istiyorsun bizimki ayrı olsun dedim evde konuşuluyordu. ama annenin hemen haberi oluyordu. kayınvalidem siz 3 kardeş ortak yapın dedi abla istemedi.Bekar ablayla birlikte benimki kocaman bir dubleks ev yapıldı.Şimdi ne mi oluyor.Katkı da bulunmayan büyük abla misafirleri,komşuları,Ağırlıyor Küçük abla zaten hep orda Evi yeri sahiplendi.Yer Annemin yeri Bu ev de benim evim dedi çıktı.Eşim ise arada kırgınlık olmasın diye ortada kaldı.Biz maalesef gidemiyoruz.Benim eşimi çok güzel bir tuzağa düşürdüler.Ama ailesine kesinlikle laf söyletmiyor.

Bence ne yazlık alın, ne kışlık ev alın. Her halikarda ailesi yararlanacak.Ailesiyle oturup bu konular konuşulmuştur ancak biz gelin olduğumuz için hep en sonunda haberimiz olur.Bizim başımızdan da böyle bir olay geçti.Kayınvalidemin yeriydi Benimki tutturdu Oraya büyük bir dubleks ev yapalım ben karşı çıktım çıkmasına ama nafile .Ben madem ev yapmak istiyorsun bizimki ayrı olsun dedim evde konuşuluyordu. ama annenin hemen haberi oluyordu. kayınvalidem siz 3 kardeş ortak yapın dedi abla istemedi.Bekar ablayla birlikte benimki kocaman bir dubleks ev yapıldı.Şimdi ne mi oluyor.Katkı da bulunmayan büyük abla misafirleri,komşuları,Ağırlıyor Küçük abla zaten hep orda Evi yeri sahiplendi.Yer Annemin yeri Bu ev de benim evim dedi çıktı.Eşim ise arada kırgınlık olmasın diye ortada kaldı.Biz maalesef gidemiyoruz.Benim eşimi çok güzel bir tuzağa düşürdüler.Ama ailesine kesinlikle laf söyletmiyor.

söyletmez canım öyleler kendi oyuna gelmiş ama itiraf etmez

yazık valla, peki şimdi eşinin ailesiyle arası nasıl? bi tepki verdi mi ?

sakın alma onlarla alakalı onları ilgilendirecek bir ev veya arsa...

karasulumusun bılmıyorum ama ben oralıyım..

istanbulda ev aldığında ve eşinin deyimiyle onlar sizin evde oturusa zannedıyomusun kıra vereceklerını bunlar bızım çocugumuz onun evı dıye para falan vermeyecekler...

verseler bıle 1 ay verecekler 2 ay verecekler 3. ay yok...

illede yatırım yapmaksa niyetiniz kirada oturyorsunuz o zaman oturduğunuz yerden senın uzerine bı daire alın hem kıra ödeme hem kafan yorulmasın...

Yakınlarla maddi ilişkilere girilmesi genellikle kötü sonuçlanıyor... Evim ayrı yönüm öte diyip kendi bütçenizi & yatırımlarınızı çekirdek ailenizle sınırlandırmak en iyisi...

Benim eşim benden daha fazla aileleri hiç bir işimize bulaştırmama taraftarı...

Biz de ev aldık, benim üzerime aldık eşim öyle istedi ne benim ne de ailemin (zaten karışmazlar) böyle bir talebi olmamıştı; ben ortak tapu yaptıralım diye düşünüyordum hatta ama eşim ne farkeder senin üstüne olsun dedi... Hatta kayınvalidemlerde iyi yapmışsın oğlum dediler (iğneleme maksatlı falan değil, yanlış anlaşılmasın).

Back
X