- Konu Sahibi fragranceteacher
merhabalar, içimden atamadığım beni cok rahatsız eden bir konu var , belki burada yazıp sizlerle paylaşırsam açılırım diye düşünüyorum..eşim bir ev ya da bir yazlık almayı cok istiyor, buna karşı değilim tabı, beni rahatsız eden alacağı gayrimenkule ailesini sürekli ilişkilendirmesi..güneyde bir yazlık olsun dedi önce ,ailesi de destek olacakmışmış, böylece kolay alabilrmiş, hem de ailesinin isteğini yerine getirerek içini cok rahatlatacakmış, baktı benden tık yok, ben de dedim ist.dan alalım içine kiracı koyarız , bize ek gelir olur dedim, cok pahalı oluyormus da nasıl alacakmışız, ben de dedim ikimiz de calışıyoruz birlikte yaparız dedim, bu sefer tmm dedi ama bir önerisi varmış, ist.dan alacağımız yeni eve ailesi taşınsınmış, biz de onların evlerini kiraya verirmişiz, hem onlar oturdukları semtten daha iyi bir semte gecerlermiş, hem de evlerinden aynı kirayı alabilrmişiz..koca bir hayır dedim tabi ki ...bundan da vazgectik, bu sefer son önerisi güya karasu'dan bir arsa alıp prefabrik 2 katlı ev yaparmışız,onlar da katkıda bulunurmuş.ey allahım napcam ben yaaa :S:S:S:S