Sinir oluyorum

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
236
35
Merhaba kızlar belki bu da dert mi diyeceksiniz ama artık iyice sinir olmaya başladım. Eşim elinden telefonu hiç bırakmıyor. Zaten söylemekten bıktım usandım. Çünkü aldığım cevaplar savunmalar beni iyice sinir etmeye başladı. Yok sen iş yapıyorsun ben de telefonla oynuyorum. Telefonu elinden bırak yeter diyorum. Yok şu oyun bitsin bilmem ne.. Tuvalete bile telefonla giriyor. Şu sıralar birşey dikkatimi çekti. Facebook ta anı olarak çıkan eski ama tek çekildiği resimleri paylaşıyor. Not yazıyor. İşte canım gençliğim, şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler vs. Artık sinir olmaya başladım. Bu arada eşim otuz yaşında üç buçuk yıllık evliyim
 

derinderin

huzurlubirhayatistiyorum.
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2008
5.653
7.141
Evlenmeyi kim istemişti? Siz mi "ne zaman evleniceeeeezz? " diye baskı kurdunuz? Yoksa o mu "aşkım hemen evlenelim " dye baskı kurdu?
 

-Mavi

Güzel kalın..Birde trombosit bağışı yapın
Pro Üye
Anneler Kulübü
5 Aralık 2015
5.834
11.710
33
Kusura bakmayın ama eşiniz ergenlikten çıkamamış sanki
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1354 gün geçti.

Rouge1o1

•Kitap yiyen
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
1.226
2.888
Ne sanıyolar kendilerini bu adamlar anlamıyorum ki. Gençliği neymiş ki neyin özlemi.
 
Son düzenleme:

kendinehas

Kadrolu Cadı
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
11.175
31.429
Kullanma süresi dolmuşsa değiştirin,
30 yaşında adamın özlediği şey gençliği değil,zira gençliğinin ortasında daha.
 

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
236
35
Maça gidiyo mu hala
Hayır sanırım siz aldatıldığımı düşünüyorsunuz. Zaman zaman ben de düşünmedim değil. Ama o maç dışında evden bile çıkmaz maç üç dört aydır yok telefonla konuşmaz vs. Öyle bişeyi olsa muhakkak ortaya çıkardı. Birkaç gün ciddi takip ettim sadece erkek arkadaşlarıyla yazışıyor
 

Yokuspokus

Nope thanks
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Mart 2016
18.157
76.857
Ortak aktiviteler planlayın, onun da hoşuna gidebileceğini düşündüğünüz.
"Yarın film gecesi yapalım, her şeyi bırakalım, bi çanak mısır patlatıp komedi filmi filan izleyelim" diyebilirsiniz.
Bir akşam "Hadi tavla oynamaya gidelim" ya da bilmiyorsanız "Bana tavla öğretir misin? Hadi kahvemizi de dışarıda içelim, bana tavla öğret" deyin.

"Elinden bırak şunu" demek yerine, telefonu elinden bırakacağı yerlere çekseniz?
Anı kısmını dolduracağı fotoğraflarınız olsun gezerken çekilmiş, bunu koyalım mı bence çok yakışıklı çıkmışsın filan deyin, birlikte fotoğraflarınızı ekletin profiline.

Alışkanlıklar çok zor kırılır, uğraşacaksınız da. Yalnız, değişmek istemeyen adamı değiştirmek ne derece mümkündür, tartışılır.
 

44dbl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
3.038
4.899
Ortak aktiviteler planlayın, onun da hoşuna gidebileceğini düşündüğünüz.
"Yarın film gecesi yapalım, her şeyi bırakalım, bi çanak mısır patlatıp komedi filmi filan izleyelim" diyebilirsiniz.
Bir akşam "Hadi tavla oynamaya gidelim" ya da bilmiyorsanız "Bana tavla öğretir misin? Hadi kahvemizi de dışarıda içelim, bana tavla öğret" deyin.

"Elinden bırak şunu" demek yerinde, telefonu elinden bırakacağı yerlere çekseniz?
Anı kısmını dolduracağı fotoğraflarınız olsun gezerken çekilmiş, bunu koyalım mı bence çok yakışıklı çıkmışsın filan deyin, birlikte fotoğraflarınızı ekletin profiline.

Alışkanlıklar çok zor kırılır, uğraşacaksınız da. Yalnız, değişmek istemeyen adamı değiştirmek ne derece mümkündür, tartışılır.
Valla +1 yani kendiliginden olmaz. Degismesine sebep olacak ortamlar hazirlaman gerekli
 

Tweety

-Zık-
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.920
26.399
Evlilikler eskisi gibi degil ya herkesin kendi alanı var.. eskiden öyleymiş ondan temeller saglam..
Bende cok oynarım telefonla benim eşim bana bi çare bulamadı :deli:
Napim sklyorum arkadas yok dogru duzgun nasıl vakit gecircez, tabi bende günlerim hep boşa gectıgı için böyle çokta memnun degilim,
Faydalı bişeyler yapmak lazım ama ne :işsiz:
 

cayimin sekeri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2016
2.951
10.947
bende söylerim arada eşime o şarkıyı
"şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler.."
verseler yine onu seçerdim o ayri ama bazen efkarlanma gereği duyuyor insan nedense:KK64:
konu sahibi eşiniz kendini yaşlanmış hissediyor olabilir.birlikte keyifli vakit geciremediginiz icin kendini telefona vermiş olabilir.ya da hala evliliğin sorumluluğu ağır gelmiş bekarlik yıllarını özlüyor da olabilir..
bence birlikte yapacak biseyler bulun.film izleyin oyun oynayin.telefonla ilgilendigi sirada bile onunla sohbet edin.iletişimi koparmayın.
benim esimde bir ara bana kızmıştı birak su telefonu benim yanimda ilgilenme şöyle seylerle diye.ama iyi kızmıştı yani bende etkili oldu:)
birde siz deneyin belki işe yarar.umarım en kisa sürede düzelir bu durum..