Maça gidiyo mu hala
aynı düşünüyoruz bu konuda konu sahibi hala kesfedemedi sevgiliyi
bu kadar mı kör olunur
İkimizdeEvlenmeyi kim istemişti? Siz mi "ne zaman evleniceeeeezz? " diye baskı kurdunuz? Yoksa o mu "aşkım hemen evlenelim " dye baskı kurdu?
Hayır sanırım siz aldatıldığımı düşünüyorsunuz. Zaman zaman ben de düşünmedim değil. Ama o maç dışında evden bile çıkmaz maç üç dört aydır yok telefonla konuşmaz vs. Öyle bişeyi olsa muhakkak ortaya çıkardı. Birkaç gün ciddi takip ettim sadece erkek arkadaşlarıyla yazışıyorMaça gidiyo mu hala
Bu çağın anlayışı bencillikken evlilik istemeyi anlayamıyorum. Yeterli olgunluğa gelmeden evlenince sonuç bu.İkimizde
Valla +1 yani kendiliginden olmaz. Degismesine sebep olacak ortamlar hazirlaman gerekliOrtak aktiviteler planlayın, onun da hoşuna gidebileceğini düşündüğünüz.
"Yarın film gecesi yapalım, her şeyi bırakalım, bi çanak mısır patlatıp komedi filmi filan izleyelim" diyebilirsiniz.
Bir akşam "Hadi tavla oynamaya gidelim" ya da bilmiyorsanız "Bana tavla öğretir misin? Hadi kahvemizi de dışarıda içelim, bana tavla öğret" deyin.
"Elinden bırak şunu" demek yerinde, telefonu elinden bırakacağı yerlere çekseniz?
Anı kısmını dolduracağı fotoğraflarınız olsun gezerken çekilmiş, bunu koyalım mı bence çok yakışıklı çıkmışsın filan deyin, birlikte fotoğraflarınızı ekletin profiline.
Alışkanlıklar çok zor kırılır, uğraşacaksınız da. Yalnız, değişmek istemeyen adamı değiştirmek ne derece mümkündür, tartışılır.
Aynen de öyle dedim herşeyi kendime yorumluyormuşum ne alakası varmış..Bu erkekler ne kadar problemli varlıklar dünyaya geliş amaçları kadınları mutsuz etmek sanırım, evli bir adamsın, tamam kimse ona telefonla oynamasın işte gündemi takip etmesin demiyor ama facebookta eski fotoğrafları paylaşıp altına yorumlar döşemesinin amacı nedir? Canım gençliğini özlüyorsan kapı açık defol git diceksin o olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?