Sinir tavan

Bunda iyi niyeti ara ara bulamazsınız zaten şu kadının yaptığına bak terbiyesiz bide fotoğrafını çekmiş. Siz huzursuzluk olmasın deyip çirkinleşmiyorsunuz ben anlıyorum sizi ama bazı insanlara asalet sakinlik anlayış gösterilmez. İlla ağır bir şey demenize gerek yok ama gördüğünüzü yokmuş gibi davranmayın. Gördüğünüz anda e yok artık x yaptığın ayıp değil mi diye bir sorun yüzüne gösterin. Siz yok sayarsanız o Kezban kendini daha çok akıllı sanar tepenize çıkar. Ay çok sinir oldum saygısız şuursuz ya

bu gorumceler neden hep ayni neden. Iste suan yine iyki gorusmuyorum dedim. Gorusme hicte kafana takma inan taksanda degismiyor. Cahille etme muhabbet anlamazki anlatsanda laf soksanda anlamaz. Kaldirip birsey soylesen 40sene konusulur ama onlarin yaptigi duyulursa ne var canim bunda olur. Mesafe herzaman en güzeli bu arada Sag salim kucagina al Insallah. Allah anali babali buyutsun

Şişko bebek şişko bebek nedir ,kilolu tombiş vs deyin bari. Şişko demek çok itici, mesela sizin az kilo almanıza laf söylenmesine sinir olmanızla eş değer bir tabir.

Ayy niye sessiz kaldınız ki ? Kesinlikle gördüğünüzü kayınvalidenize duyurun . Azıcık saygıyı biliyorsa utanır . Çok sinirlendim büyük ayıp etmişler yani . Belki de bilmediğiniz daha çok şey olabilir . Uzak dur ya böylelerinden .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…