Canım çok sıkkın arkadaşlar yani sinirimden patlıcam. Kayın ailemle yemeğe gittik görümce kocası falan da vardı . Ben ve eşim yanyana oturuyorduk benim diğer yanımda da kaynanam karşımda görümce kayınpeder kocası falan. Neyse yemek yedik çay içiyoruz eşimin tarafından biri doğum yapmış şişko bir bebek ve ben şişko bebekleri çok severim . Kendimde 9 ay hamileyim az kaldı doğuumuma inşallah. Bu süreçte 6 kilo aldım bünye meselesi işte herşey çok yolunda çok şükür neyse gelelim konuya. Kayınvalidem kendi telefonundan o şişko bebeği gösterirken bi baktım WhatsApp da bi konusma açtı yanlışlıkla. Görümcemle olan konusması. 2 dk önce yemek yerken benim fotoğrafımı çekmiş kayınvalideme atmış 'altınada karnı var kız
' demiş . Kaynanam anlamadı gördüğümü ama Artık aralarında ne konusuyorlarsa işini gücünü bırakıp beni çekmiş. Kendini dünyanın en zeki insanı zannediyor bu zamana kadar bir çok bilmişliğini eşimin hatrına tolere ettim ama bu terbiyesizlik değilde nedir ? Şoka girdim zaten sonra kalktık onlar dağıldılar bizde eşimle yürüyelim dedik eşim anladı bişey oldu sana yüzün düştü dedi . Bende anlattım ben halledicem yarın senin canını kimse sıkamaz dedi . Asıl olay benim salaklığım. Herkesi kendim gibi sanmam aman boşver aman şöyle böyle diye diye sadece bunlara karşı değil hrrkese karşı uyumlu olmaya çalışıyorum . Herkes çatır çatır laflarını söylüyor ama ben kimseye karşı çizgimi çizemiyorum . Siz ne düşünüyorsunuz yapılan çirkin bir davranış değil mi demek ben 30 kilo alsaydım ne çok şişti yazıcaktı. Ya ben böyle bir insan olmak istemiyorum çat lafımı söyleyip arka mı dönüp gitmek istiyorum . Herşeyden iyi niyet aramak istemiyorum !