- 12 Eylül 2020
- 121
- 168
- 33
- 35
Daha önce birçok pskiyatra gittim en son gittiğim pskiyatr başka rahatsızlıklarımdanda şüphelendi yani sadece borderline değilmişim neyse bir süre ilaç kullandım sonra yine gitmedim. Alkol kullandığım içinde istemiyorum ilaç kullanmayı kaldı ki ilaç beni ruhsuzmuşum gibi hissettiriyor öyle olmaktansa sinirleneym hüzünlenym daha iyidir. Sorun şu ki aslında benm için yokta ben rahatsız olduğumu da düşünmüyorum yani çok sosyal sayılmam asosyelde değilim ama insanların neyi yapıp neyi yapamayacak kapasitede oldugunu her anlamda beyninden geçeni yapmaya çalıştıkları ya da ne için yaklastıklarını cok rahat bir şekilde analiz edyrm ve her zaman cıkar arkadaslarımı dahi uyarırım mesela derler nasıl hep haklı çıkıyosun. Yani bana göre ben anormal değilim sadece herşeyin bilincindeyim. Bazı zamanlar hiçbirşeye tahammül edemem kim olursa olsun kendime bile bazen tahammül edemiyorum.Bunların pek önemi yokta içimdeki bu boşluk hissi çocukluğumdan bu yana benimle nasıl anlataym ben büyüdükçe daha da büyüdü sanki. Evliyim ve eşimde sürekli beni güldürmeye mutlu etmeye çalışır bir sorunumuz yok çok şükür. Ama kendimi sanki gitmem gereken biryer varmışta bir türlü yolu bulamıyormusum ya da ne biliyim hiçbiryere ait değilmişim gibi hissediyorum. Neden böyle hissettiğimi tam olarak bilemiyorum nasıl çözmem gerektiğinide bilemiyorum birşeylerle uğraşıyorum fakat yok hep benimle bu his nasıl başa çıkıcam bilmiyorum artık yoruldum.. Böyle hissediyor musunuz ya da borderline olupta ilaç kullanmadan bunu yenebilen var mı aranızda arkadaşlar