- 12 Eylül 2020
- 121
- 168
- 33
- 35
Genel olarak şunu söyleyebilirm kimseyi itham etmiyorum yanlış anlamayın fakat bazı kişilere bu psikolojik rahatsızlığın sanırım ya ismi karizmatik geliyor ya da başka sebeplerden dolayı bu rahatsızlığa sahip olmayı neredeyse arzuluyorlar hemen kendi kendilerine teşhis koyuyorlar. Öncelikle bana konulan teşhis bir anda konulmadı iyice etraflıca analiz etti pskiyatr ve psikologda aynı şekilde hatta tek bir doktora gitmedim birçok doktora gittim.Dolayısıyla bu kadar basit değil sizinde dediğiniz gibi hayat kalitesini, insanlarla, ailenizle olan iletişimlerinizi derinden etkileyen bir rahatsızlık. Özenilecek bir tarafı yok. Ya da zaman zaman birkaç belirtiye sahipsiniz diye borderline olmuyorsunuz keza doktorunuzunda size dediği gibi zaten kimsede de olmasn. Kendinizi dizginlemeye çalışıyorsunuz her zaman olmasa da, ben borderline’ım istediğimi yaprım bahanem bar şeklinde yaşamaya devam edemezsiniz mesela zaten genelde borderline olan kişilerden ziyade etrafındaki insanlar ailesi eşi için katlanılmaz dercede bir rahtsızlık. Tabi ailesi eşi anlayışlı olanlar kadar olmayanlarda vardır onlar için hayat daha da zor olabiliyor