FERNWEH
Anlatmaya çalıştığınız duygu durumuna Almanlar bu ismi vermiş daha önce hiç gitmedigin görmediğin bir yeri özlemek...
3 sayfasında hepsini okudum ve bu kadar bilinçli yorumlar okumak biraz şaşırttı sonrada sasirdigima şaşırdım :))) çünkü bu tip hastalar hep zeki, ince düşünceli, ayrtinya önem veren ve kendini geliştirmiş insanlarda görülür. Fazla zeka bizi bozuyor arkadaşlar

Bende tedavinin ilk zamanlarında ilaca direndim fakat doktorumun tavsiyesi ile beyinde serotonin dengesini düzelten bir ilaca başladık ve bir ileri iki geri gibi ayarlamalar yapıp doğru dozaji bulduk. 2-3 ayda bir kan testi yaptırıp hem karacigerim kontrol ediliyor hem vitamin eksikleri mesela d vitamini eksikliği depresyona sebep oluyormus.
Bende spor çok işe yaramisti gittiğim komplexi sevdiğim içinde abartıp haftanın en az 4 günü ordaydim hatta bazen bı sabah bı akşam gidiyordum . Gayet ateist bı aileye sahip olmama rağmen ayetel Kürsi ye sarmistim sonra sabah namazlarını kılmaya başladım. Bu arada belirteyim gayet alkol kullanan dekolte giyinen aşırı sosyal bı dönemde yöneldim namaza gece zilzurna sarhoş olsamda sabah kalkar o namazı kilardim sonra içim sıkıldıkça yasin okumaya başladım. İbadet etmek ait olmak hissi yaratıyor ve bu iyi geliyor .. sonra bana yazmak çok iyi geliyor kitapçıya girer zamansız ajandalar alırım bilirsiniz belki içlerinde müzik listesi oluştur alışveriş listeni hazırla bugün kendine hoşluk yap gibi bölümler vardır onları yazar çizerim çocuk gibi renkli kalemlerle boyarim o an içimden geçen bir iki biseyi yazarım sonra o yazdıklarım bı sure sonra rahatsız eder o defteri bırakır başkasına gecerim... En önemlisi doktorumu seviyorum duruma göre bazen haftada 1 bazen 2 haftada bir seanslara giderim bazı seanslarda ağlamaktan helak olurum.kiminde ne anlatayım ki yaf perdelerde çok kirlendi onları yikicam eve gidip gibi boş beleş muhabbet yaparım.
Aklıma gelenleri yazdım tavsiye vermek niyetiyle değil bende durumlar bu işine yarayan bişey varsa al kullan niyetiyle...
Konuyu sıkı takipte kalicagim