- Konu Sahibi Ruhsuzbirisi
biraz konuşuyoruz bakıyorum sesi gitmiş uyuyor
Bu tamamen saygısızlık başka açıklaması yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biraz konuşuyoruz bakıyorum sesi gitmiş uyuyor
Bende korkmaya başladım acaba diyorum başkası mi var yaa gerçekten korkmaya başladım gerçi yaticam dedikten sonra hiç wp ye girmiyor amaİlginç bir durum. Ya başkası var ya yokluktan dolayı sizinle birlikte yada gerçekten konuşmayın bilmiyor.
Bana sorarsanız konuşmayı, sohbet etmeyi bilmiyor gibi. Yaşınız genç bununla vakit kaybetmeyin. 10 sene sonrasını düşünün.
Memnun musunuz? Günlerdir aynı konudan şikayet ediyorsunuz sanki.Hayır yukarıda da yazmışım zaten memnun değil miyim gibi duruyor ben bu durumdan sikayetciyim
Evet memnunum hatta bazen diyorum şımarıklık mı ediyorum sorun mu çıkarıyorum diye ama yok yani o da kabul ediyor zaten hatasiniMemnun musunuz? Günlerdir aynı konudan şikayet ediyorsunuz sanki.
Bu ayrıntılar anlattığımız profile hiç uymuyor.normalde gerçekten ilgiliher şeyi düşünen ufak tefek kusurlar herkes de olur ama genel anlamıyla çok iyi biri
Hayır ya bu kadar şey bakmayın asla öyle değil yurt dışına çıkmış bir adam arkadaş çevresi olan adam konuşmayı nasıl bilmiyor
Benzer bir durumu ben de yaşadım.Benim de yoğun çalışan bir sevgilim vardı.İlk zamanlar gerçekten çok ilgiliydi zaman yaratıyordu.Sonra yavaş yavaş yoğunum, uykum var moduna girdi.O yüzden şunu merak ettim siz en baştan beri mi az görüşüp az konuşuyordunuz yoksa zamanla mı bu hâle geldi?Zamanla ilgisi azalmış olabilir.Yoğunluk her zaman vardı ama isteyince insan yine de bir şekilde zaman ayırabiliyor.Ben o dönem yorgun, uyusun diye çoğu zaman aramazdım rahatsız etmek istemezdim.Ama sonradan fark ettim ki bu anlayış tek taraflı olunca ilişkiyi kurtarmıyor.Kendinizi biraz geri çekin.Biz ayrıldıktan sonra benden sonra birlikte olduğu kişiye gayet zaman ayırdığını gördüm.O zaman anladım ki mesele sadece iş yoğunluğu değilmiş biraz öncelik meselesiymiş.Bunu üzmek için söylemiyorum ama bazen insan kendini kandırabiliyor.Bence sizin beklentiniz çok abartı değil.Saatlerce konuşmak değil zaman ayrılması önemli.Bu durum hiç değişmediyse ve hep siz idare eden taraf olduysanız bunu net bir şekilde konuşmanız gerekir.Uzun vadede bu şekilde devam ederse insanın içi soğuyor.Seven kişi mutlaka zaman ayırıyor.Benim sabretmemle aylar geçti ama bir yerden sonra bu durum beni boğmaya başladi çünkü ise başladım ve onu akşama kadar özlüyorum gün içinde konuşamıyoruz iş yerinde telefon yasak aksam oluyr yatıyor yani ne diyeyim ki çok sinirliyim herkes yoğun herkes tempoda ya birgun de benim için 1 saat geç yatsa ne olacak ki
Memnunsanız şikayet etmeyip kabulleneceksiniz o zaman durumu. Hatasını kabul ediyor da ne yapıyor? Hiç… Sizi susturuyor sadece ağzınıza bir parmak bal çalıp. Siz kendinize böyle bir adamı layık görüyorsanız bizim için problem yok. Ama her akşam aynı konuyu açmaya devam edeceksiniz gibi.Evet memnunum hatta bazen diyorum şımarıklık mı ediyorum sorun mu çıkarıyorum diye ama yok yani o da kabul ediyor zaten hatasini
@umutluveumutsuz demis ki "iliski anlayisiniz ayni degildir"İlişki anlayışımız aynı değil mi? Bu nasıl yorum ya hen bir kadın olarak sohbet etmek istiyorum sevgilisiyle kocasıyla sohbet etmek istemeyen kafası kırık varsa onu bilemem ama genel olarak bütün kadınlar bunu isterler
Memnunsanız şikayet etmeyip kabulleneceksiniz o zaman durumu. Hatasını kabul ediyor da ne yapıyor? Hiç… Sizi susturuyor sadece ağzınıza bir parmak bal çalıp. Siz kendinize böyle bir adamı layık görüyorsanız bizim için problem yok. Ama her akşam aynı konuyu açmaya devam edeceksiniz gibi.
Yok ayrılamazlar. Üç çocukla ortada kalacakmış gibi davranmak daha mantıklı.@umutluveumutsuz demis ki "iliski anlayisiniz ayni degildir"
dogru soylemis. sizin iliskiden beklentiniz farkli onunki farkli ki bu durum ona yetiyor. neden celallendiniz ki?
sizin iliski anlayışıniz sohbet etmek, bicir bicir konusmak, birbirini merak etmek - yogun duygusal hazken o zaten yoruldugu dunyada kendisini yormayan, cok konuşup kafasini sisirmeyen, onu sevdigini bilen , iki ilgilenmediginde hemen kafada kurmayan, az konuşacagi az bulusacagi ama bulusunca da konusmak yerine bol bol koklasacagi birini ariyordur.
demek ki senin iliski anlayışın ona uymuyor yani. zorla devam ettijrp sonra "2 yılımı verdim, 3 yiljmi verdim" diye cetele tutacaginiza ayrilin gitsin
Öyle biri bulabilirse bulsun hangi hayal aleminde yaşıyorsunuz gerçekten :)@umutluveumutsuz demis ki "iliski anlayisiniz ayni degildir"
dogru soylemis. sizin iliskiden beklentiniz farkli onunki farkli ki bu durum ona yetiyor. neden celallendiniz ki?
sizin iliski anlayışıniz sohbet etmek, bicir bicir konusmak, birbirini merak etmek - yogun duygusal hazken o zaten yoruldugu dunyada kendisini yormayan, cok konuşup kafasini sisirmeyen, onu sevdigini bilen , iki ilgilenmediginde hemen kafada kurmayan, az konuşacagi az bulusacagi ama bulusunca da konusmak yerine bol bol koklasacagi birini ariyordur.
demek ki senin iliski anlayışın ona uymuyor yani. zorla devam ettijrp sonra "2 yılımı verdim, 3 yiljmi verdim" diye cetele tutacaginiza ayrilin gitsin
WhatsAppa girmeyip Instagrama,Telegrama giren çok insan var.Hatta bunu kendi yaşadığım bir örnekle söyleyeyim.Eski sevgilimin bir sevgilisi var ama bana Telegramdan yazıp duruyor, görüşelim,buluşalım diye.Kız uyuduktan sonra benimle konuşmaya çalışıyor.WhatsApptan ise beni özellikle engellemiş,oradan asla yazmıyor. Yani yorgunum, uyuyorum dediği saatlerde başkalarıyla gayet vakit ayırabiliyor.Su sıcakken soğuduysa bazen o suyu başkası da kullanıyordur.Her zaman böyle olacak diye bir kaide yok ama bu ihtimali de tamamen yok saymamak lazım.Bende korkmaya başladım acaba diyorum başkası mi var yaa gerçekten korkmaya başladım gerçi yaticam dedikten sonra hiç wp ye girmiyor ama
O senin düşüncen kimseye kendimi ispatlayamam ben çok uzun süredir hatta en başından beri ona hep alan tanıdım rahat bıraktım bu mesele her zaman vardı asla bu meseleler yüzünden kavga da etmedim ona söyledim ara ara evet yine kendisini düzeltti ama yeterli olmuyor malesef ki ben sohbet de edeyim konuşayım isterim devamlı sabır sabır sabır artık bunaldımHaklı olduğun taraflar yoğun çalışıyor her gün olmasa bile telefondan sohbet edilebilir yani en azından hayatını merak edebilir fakat sen de bana ilişki konusunda biraz yorucu geldin.
Ben bu kadar sabretdiysem o da bir kerede desin ki bugün de kıza güzel zaman ayirayim iyice konuşalım bunu hafta da bir kere bile yapsa bana yeter ama şu var ki hicbir şey yetmeyene herşey serilir azla yetinene böyle koklata koklataHaklı olduğun taraflar yoğun çalışıyor her gün olmasa bile telefondan sohbet edilebilir yani en azından hayatını merak edebilir fakat sen de bana ilişki konusunda biraz yorucu geldin.
Diyorum zaten bu konuda haklısın ama ittirmeyle olmaz bu işler. İçinde varsa arar sorar. Yoksa yüz kere konuş. Odun odundur :)Ben bu kadar sabretdiysem o da bir kerede desin ki bugün de kıza güzel zaman ayirayim iyice konuşalım bunu hafta da bir kere bile yapsa bana yeter ama şu var ki hicbir şey yetmeyene herşey serilir azla yetinene böyle koklata koklata
Eski esim cidden sessiz bir adamdi ama biz saatlerce sohbet edebiliyoruz, hali hazirda.O senin düşüncen kimseye kendimi ispatlayamam ben çok uzun süredir hatta en başından beri ona hep alan tanıdım rahat bıraktım bu mesele her zaman vardı asla bu meseleler yüzünden kavga da etmedim ona söyledim ara ara evet yine kendisini düzeltti ama yeterli olmuyor malesef ki ben sohbet de edeyim konuşayım isterim devamlı sabır sabır sabır artık bunaldım